ANVELOPEANVELOPE RECOMANDĂRIRECOMANDĂRI DealeriDealeri

High performance

ARTA ACCELERARII

Michelin 08 Aug 2013

ARTA ACCELERARII

Imaginati-va ca participati la Test Drive-ul la care ati visat dintotdeauna. Va aflati la volanul ultimului model BMW M5 si aveti de parcurs cateva sute de kilometri pe cele mai atractive drumuri din Europa. Si, ca provocarea sa fie completa, participati si la renumitul circuit de la Nürburgring. Inca de la lansare, acest model BMW M5 a fost considerat ca fiind cea mai performanta berlina. Acum, veti putea descoperi de ce.

Veti porni de pe strazile sic ale Parisului - un punct de pornire care i-ar incanta pe designerii masinii. Cu siguranta va veti face remarcat atunci cand sunetul gutural al celor 560 de cai putere se va face auzit. In labirintul urban, BMW M5 se poate strecura fara niciun fel de dificultate. Acum se afla aici, in clipa urmatoare a si disparut. Privirile admirative se vor simti tradate tocmai din cauza celei mai importante caracteristici a acestei masini de inalta performanta: acceleratia. 100 km/oră in doar 4,3 secunde, gratie motorului V8 M TwinPower Turbo. Ruland in agitatia capitalei, veti fi impresionat de eleganta si precizia cu care aceasta masina se descurca in traficul urban.

TESTAREA FRUMUSETII

Forma desavarsita a noului model BMW M5 corespunde perfect traditiei sale ultrasportive. Detaliile de executie sunt insa cele care produc intr-adevar emotie. Traversarea Frantei va va permite sa testati capacitatile acestei masini si sa va bucurati de confortul pe care il ofera. Insa autostrazile din Germania sunt cele care va vor oferi ocazia sa simtiti ce inseamna cu adevarat acceleratia. In timp ce forta G va tintuiește in scaun, va fi reconfortant sa descoperiti cat de precisa este manevrabilitatea acestei masini. Si, nu in ultimul rand, bucurati-va de finalul acestei aventuri. Lasati curiozitatea sa va conduca in Bavaria, la circuitul de curse auto de la Nürburgring. Aici, pe Nordschleife (Bucla de Nord a circuitului de la Nürburgring) puteti sa parcurgeti exact aceleasi viraje ca și cele utilizate in testarea M5, in special pentru dezvoltarea anvelopelor. Din potentialul de 305 km/ora, dvs. la ce viteza veti ajunge?

O COMBINATIE INSPIRATA

Combinarea designului cu detaliile de executie pentru a crea o masina speciala asa cum este M5 constituie o realizare de exceptie. Toate acestea au fost posibile prin efortul comun al mintilor creatoare. Doar pentru anvelope, BMW a colaborat indeaproape cu Michelin, intr-un proiect care a durat 2 ani. Impreuna, inginerii de la cele doua companii s-au concentrat asupra imbunatatirii experientei in condus, bazandu-si munca pe o anvelopa care si-a demonstrat calitatile atat pe pista de curse, cat si pe sosea. In acest proces, au fost fabricate aproape 1.200 anvelope prototip si 1.000 de anvelope pre-serie, care au fost testate pe circuitul Nordschleife din Germania si pe traseele de test Michelin Ladoux din Franta. Rezultatele pot fi probate in cadrul unui test drive la care ati visat dintotdeauna!

CONCEPUTA PENTRU A IMPRESIONA

Pentru ultimul sau model M5, BMW a ales anvelopele MICHELIN Pilot Super Sport. Gratie solutiilor de ultimă ora, cum ar fi centura Twaron, tehnologia Dual Compound si tehnologia Variable Contact Patch 2.0, anvelopa asigura performantele vizate de BMW M si ofera manevrabilitate excelenta, sportivitate si siguranta.

Pentru a localiza cel mai apropiat dealer, vizitati michelin.ro

ANVELOPE MICHELIN AUTOMOBILE

Vi le recomandam dupa detaliile automobilului sau dimensiunea anvelopei si nevoile dvs. de conducere.

  • Autoturisme
  • 4X4/SUV
  • AUTO-RULOTE/UTILITARE
Loader