ANVELOPEANVELOPE TOATE ANVELOPELETOATE ANVELOPELE DealeriDealeri

Primacy 4MICHELIN Primacy 4

MICHELIN Primacy 4

IN SIGURANTA CU ANVELOPE NOI, IN SIGURANTA CU ANVELOPE RULATE(1)

  • IN CURAND
  • Vara
Primacy 4
Primacy 4
  • TOP

PREGĂTEŞTE-ȚI ACHIZIȚIA

GASITI ACUM

Beneficiile produsului


SIGURANTA SUPERIOARA(1)

Performante remarcabile la franarea pe carosabil umed cu anvelope noi, dar si cu anvelopele rulate. (1)


Nr. 1 IN LONGEVITATE(3)

Rezista in medie cu 18.000 km mai mult decat competitorii sai.(3)

TEHNOLOGIE


Profil optimizat pentru o performanta de durata

Datorita unui nou design de profil realizat pentru siguranta crescuta, MICHELIN Primacy 4 isi mentine un nivel optim de evacuare al apei, si cand vorbim de anvelope rulate.
Noul profil ofera +22% spatiu pentru a evacua mai multa apa (4)


Compusul performant, de ultima generatie, pe baza de cauciuc

Multumita compusului performant, de ultima generatie, pe baza de cauciuc, anvelopa MICHELIN Primacy 4 este capabila sa ofera performante exceptionala pentru franarea pe carosabil umed, atunci cand anvelopele sunt noi sau atunci cand anvelopele sunt rulate, fara a compromite longevitatea anvelopei.


Marcajele inovatoare de uzura

Pentru o folosire optima a anvelopei MICHELIN Primacy 4, am creat marcajele inovatoare de uzura a benzii de rulare care va ajuta sa identificati momentul optim de schimbare a anvelopei.

Dimensiuni si clase etichetare

Dimensiuni si clase etichetare

LATIME SERIE DIAMETRU Indicele de sarcina Indicele de viteza SPECIFICATII
  • Autoturisme
  • 4X4/SUV
  • AUTO-RULOTE/UTILITARE
Loader

Mentiuni legale

(1)Noi si uzate (uzat inseamna adancimea bandei de rulare de 2 mm), la 205/55 R16 91V MICHELIN PRIMACY 4, este peste pragul de aderenta pe carosabil umed din regulamentul european R117.
(2) Test de franare pe carosabil umed, de la 80 la 20 km/h, realizat de TÜV SÜD, la cererea Michelin, in perioada iunie-iulie 2017, pentru dimensiunea 205/55 R16 91V pe VW Golf 7, comparand MICHELIN PRIMACY 4 cu competitorii BRIDGESTONE TURANZA T001 EVO; CONTINENTAL PREMIUM CONTACT 5; DUNLOP BLURESPONSE; GOODYEAR EFFICIENT GRIP; PIRELLI CINTURATO P7 BLUE. Rulate (adica adancime a profilului de 2 mm), MICHELIN PRIMACY 4 este lider impreuna cu BRIDGESTONE TURANZA T001 EVO.
(3) Test efectuat de DEKRA TEST CENTER, la cererea Michelin, in perioada iunie-iulie, pentru dimensiunea 205/55 R16 91V pe VW Golf 7, comparand MICHELIN PRIMACY 4 cu competitorii BRIDGESTONE TURANZA T001 EVO; CONTINENTAL PREMIUM CONTACT 5; DUNLOP BLURESPONSE; GOODYEAR EFFICIENT GRIP; PIRELLI CINTURATO P7 BLUE. Testul de longevitate ruleaza in medie reala (D50) cu o durata de 10.000 km si o longevitate estimata la 1,6 mm.
(4) Pe profilul complet, cand sunt uzate, comparativ cu profilul standard al MICHELIN Primacy 3.

Presiunile indicate sunt cu titlu informativ. Pentru a vedea valorile de presiune recomandate, consultati manualul vehiculului. Valorile de presiune pot fi mentionate pe o eticheta lipita pe usa din fata a vehiculului, la interior, sau pe capacul de la rezervor. Informatiile de pe site-ul www.michelin.ro nu constituie niciun fel de garantie expresa sau implicita. Michelin isi rezerva dreptul de a schimba continutul site-ului fara o notificare prealabila.

Pentru a asigura calitatea si performantele anvelopelor, respectati recomandarile noastre privind siguranta. Puteti descarca aceste recomandari aici.