ANVELOPEANVELOPE TOATE ANVELOPELETOATE ANVELOPELE DealeriDealeri

SFATURI PENTRU SOFERI

Anvelope de iarna MICHELIN. Siguranta dvs este prioritatea noastra.

Michelin 30 Sep 2011

Anvelope de iarna

Anvelopele de iarna MICHELIN ofera performante optime in timpul iernii(1). Pentru deplasarea in conditii de siguranta, MICHELIN recomanda echiparea vehiculului cu patru anvelope de iarna. Chiar si la viteze reduse, vehiculul echipat cu doar doua anvelope de iarna este instabil si poate derapa. Pentru siguranta optima, echipati vehiculul cu patru anvelope de iarna. Astfel, vehiculul devine stabil, iar manevrabilitatea este optimizata.

Performante optime cu anvelopele de iarna MICHELIN(1).

Indiferent daca iarna este blanda sau grea, este necesar sa puteti avea incredere deplina in calitatea anvelopelor dvs Siguranta dvs este prioritatea noastra. Gama de anvelope de iarna MICHELIN vine in intampinarea nevoilor dvs. si asigura siguranta maxima pe carosabilul acoperit cu gheata sau zapada din timpul iernii.

Anvelopa perfecta pentru iernile europene

Avand simbolul a 'trei varfuri muntoase /fulg de nea', anvelopele de iarna MICHELIN au fost concepute special pentru rularea in timpul iernii, in Europa. Atunci cand temperaturile scad, anvelopele de iarna MICHELIN raman flexibile. Aceasta inseamna ca distanta de franare este redusa semnificativ(1) si ca aderenta este sporita.

Anvelopele de iarna sunt acum mai sigure si mai performante

Anvelopele de iarna contin un amestec de cauciuc cu siliciu care mentine flexibilitatea anvelopei in timpul iernii. Anvelopele MICHELIN Alpin, de exemplu, contin un compus cu ulei de floarea soarelui care asigura o aderenta optima pe carosabil umed sau acoperit cu gheata si zapada. Concepute special pentru rularea pe carosabil in timpul iernii, anvelopele de iarna imbunatatesc franarea, tractiunea si manevrabilitatea vehiculului, comparativ cu anvelopele de vara sau all-seasons.

Stiati ca …


Anvelopa de iarna reprezinta singurul contact al vehiculului cu solul

Aceasta suprafata de contact nu este mai mare decat o palma. Deoarece anvelopele reprezinta singura suprafata de contact cu solul acoperit cu gheata si zapada, alegeti pentru vehiculul dvs. cele mai potrivite anvelope de iarna.

Montare si demontare

Michelin recomanda ca montarea, demontarea si echilibrarea anvelopelor sa fie realizate de persoane calificate. Acestea dispun de echipamentele si tehnicile adecvate pentru realizarea acestor operatiuni.

Marcajul cu fulg de zapada

Marcajul cu fulg de zapada de pe flancul anvelopelor de iarna MICHELIN indica pozitia indicatorului de uzura - in plus fata de indicatorul standard de 1.6 mm. Indicatorul de uzura la anvelopele de iarna indica o adancime de 4 mm a profilului. Pentru siguranta sporita, Michelin recomanda schimbarea anvelopelor de iarna atunci cand se ajunge la limita de 4 mm a adancimii benzii de rulare.

Nu uitati!

Presiunea din anvelope scade o data cu temperatura de afara. Verificati presiunea atunci cand temperaturile incep sa scada.

Control optim

Pentru a evita derapajul la demarajul pe zapada, accelerati progresiv.

Franare pe gheata si zapada

Incercati sa franati treptat pentru a evita blocarea rotilor. Daca rotile se blocheaza, autoturismul va aluneca si veti pierde controlul. Daca se intampla acest lucru, eliberati pedala de frana pentru a recupera tractiunea, apoi utilizati frana de motor impreuna cu pedala de frana.
(1) Comparativ cu anvelopele care nu sunt concepute special pentru iarna.

ANVELOPE MICHELIN AUTOMOBILE

Vi le recomandam dupa detaliile automobilului sau dimensiunea anvelopei si nevoile dvs. de conducere.

Articolele dvs. vizualizate recent

Nu exista articole vizualizate recent

  • Autoturisme
  • 4X4/SUV
  • AUTO-RULOTE / UTILITARE
Loader