ANVELOPEANVELOPE TOATE ANVELOPELETOATE ANVELOPELE DealeriDealeri

GHID DE CUMPARARE

CITROËN si MICHELIN isi unesc fortele pentru a crea o masina ecologica

Michelin 07 Iul 2011

CITROËN si MICHELIN isi unesc fortele pentru a crea o masina ecologica

CITROËN a decis sa dezvolte un model ecologic de masina. Rezultatul este noul CITROËN C4 lansat in iunie 2010. Aprecierea de care se bucura aceasta masina se datoreaza si anvelopelor cu care este echipata—CITROËN a colaborat indeaproape cu MICHELIN. De ce este noul CITROËN C4 o masina ecologica si in ce masura influenteaza anvelopele acest lucru?

Materiale ecologice

Din faza de productie si pana la produsul finit, scopul a fost acela de a reduce impactul asupra mediului. Masina este reciclabila in proportie de 85%, 30 de componente, inclusiv bara de protectie din spate, portierele si pasajul de roata, fiind confectionate din materiale ecologice. In plus, masina este echipata cu anvelope MICHELIN ENERGY Saver care asigura reducerea emisiilor de carbon si o reducere de 6% a consumului de carburant. Acesta este motivul pentru care CITROËN si MICHELIN au decis sa colaboreze.

Noua generatie de anvelope pentru noile masini

Anvelopele ofera o multitudine de performante care asigura reducerea consumului de carburant si a emisiilor de CO2 si imbunatatesc siguranta si longevitatea.

Parteneriat al performantelor

Parteneriat al performantelor
Colaborarea stransa dintre cele doua marci nu s-a incheiat odata cu lansarea noului CITROËN C4. Rezultatele studiilor intreprinse au aratat ca prin utilizarea anvelopelor ecologice s-au economisit mai mult de 30 milioane litri de carburant si aproape 72.000 tone de CO2 nu au mai fost emise in atmosfera.

ANVELOPE MICHELIN AUTOMOBILE

Vi le recomandam dupa detaliile automobilului sau dimensiunea anvelopei si nevoile dvs. de conducere.

Articolele dvs. vizualizate recent

Nu exista articole vizualizate recent

  • Autoturisme
  • 4X4/SUV
  • AUTO-RULOTE / UTILITARE
Loader