Mașină electrică sau hibridă

Anvelopele MICHELIN pentru mașinile electrice și hibride sunt concepute pentru reducerea consumului bateriei, parcurgerea unor distanțe cât mai lungi, reducerea zgomotul perceput și pentru a conduce în siguranță. Echiparea vehiculului cu anvelope pentru mașini electrice vă asigură că veți obține performanțe optime de la vehiculul dumneavoastră în ceea ce privește autonomia, liniștea și experiența de condus. Două game de anvelope de vară MICHELIN sunt concepute special pentru mașini electrice: MICHELIN Pilot Sport EV și MICHELIN e.PRIMACY.
Deopotrivă, cele mai recente game de anvelope ale noastre de vară, iarnă și all-season sunt concepute pentru a oferi un nivel ridicat de longevitate și performanță și rămân în conformitate cu mașina dumneavoastră electrică sau hibridă.

1 - 2 peste 2 rezultate pentru căutarea dvs

Filtre
Selectați-vă filtrele
Recomandat
A - Z
Z - A
Folosiți un browser web care nu este acceptat
Folosiți un browser care nu este acceptat de acest site, ceea ce înseamnă că este posibil ca unele funcții să nu se comporte corespunzător. Astfel, este posibil să apară comportamente ciudate când navigați. Utilizați sau actualizați/instalați unul din următoarele browsere pentru beneficia pe deplin de acest site web