michelinhungáriakft

 

MICHELIN ALPIN 6 și MICHELIN CROSSCLIMATE+

 

ÎN SIGURANȚĂ CU ANVELOPE CARE ÎȘI MENȚIN ACEEAȘI PERFORMANȚĂ DE LA PRIMUL LA ULTIMUL KILOMETRU

MICHELIN ALPIN 6

Performanțe îndelungate în condiții extreme de iarnă

MICHELIN ALPIN6, cea mai recentă generație de anvelope de iarnă Michelin, este disponibilă, încă din luna mai a anului 2019, în 21 de noi dimensiuni. 

Anvelopele Michelin ALPIN6 sunt proiectate pentru a face față condițiilor severe de iarnă. Oferă siguranță și tracțiune excelente în condiții de iarnă, atât pe carosabil umed, cât și pe zăpadă și au o longevitate crescută care durează, în medie, cu 20% mai mult decât a concurenților premium*.

Anvelopa de iarna Michelin oferă performanță de vârf atunci când este nouă, dar își demonstrează cu adevărat superioritatea atunci când este rulată. Testele efectuate de TÜV SÜD* au demonstrat că Alpin6 rulată se oprește cu 5,9 metri mai repede pe zăpadă decât media concurenților și, de asemenea, are o mai bună tracțiune în pantele alunecoase.*

Performanța anvelopei se datorează tehnologiilor Michelin Evergrip:

  • profil evolutiv al benzii de rulare - canelurile apar și se lărgesc pe măsură ce anvelopa se uzează
  • compuși multistrat de ultimă generație care oferă performanță ridicată în condiții de iarnă și stimulează tracțiunea și aderența mărită pe zăpadă
alpin 6

Anvelopa nu are un indicator de uzură de 4 mm, ci are o viață extinsă până la uzarea maximă a benzii de 1,6 mm. În plus, deține o nouă treaptă - indicator de uzură care oferă posibilitatea de a citi cu ușurință procentul dintre caneluri la 75%, 50% și 25%.

Alpin6 este parte din gamă de produse Michelin cu "Performanță de lungă durată" - anvelope care sunt "sigure atunci când sunt noi și sigure atunci când sunt rulate".

*nou și uzat, 205/55 R16 91H MICHELIN ALPIN 6, se situează deasupra R117 a regulamentului European privind pragul de aderență pe teren umed. Certificarea 3PMSF atunci când este nouă și excelentă în ceea ce privește tracțiunea pe zăpadă când este rulată. Testul de accelerare/ tracțiune pe zăpadă a fost realizat de TÜV SÜD în decembrie 2017. Rulate înseamnă rulate pe mașină (tambur) până la adâncimea benzii de rulare. Indicator de uzură în conformitate cu reglementările Europene pentru indicatorul de uzură a șasiului ECE R30r03f. Respectați legislația privind anvelopele de iarnă.
*Încercarea de frânare de zăpadă efectuată de serviciul de produse TÜV SÜD, la cererea întreprinderii Michelin, între decembrie 2017 și ianuarie 2018, pe dimensiunea 205/55 R16 91H pe VW Golf 7 comparând MICHELIN ALPIN 6 versus competitorii premium ** Definiția rulată - ca mai sus.
*Test de accelerare / tracțiune la zăpadă, realizat de serviciul de produse TÜV SÜD, la cererea Michelin, în luna decembrie 2017, pe dimensiunea 205/55 R16 91H pe VW Golf 7 comparând MICHELIN ALPIN 6 cu competitorii premium ** Definiția uzată - ca mai sus
*Testul de longevitate efectuat de DEKRA TEST CENTER, la solicitarea Michelin, în decembrie 2017 și ianuarie 2018, pe dimensiunile 205/55 R16 91H pe VW Golf 7 comparând MICHELIN ALPIN 6 cu competitorii premium ** Testul de longevitate rulează în medie reală (D50) cu o durată de 10 000 km și o longevitate estimată la 1,6 mm. Respectați legislația locală pentru anvelopele de iarnă. ** Concurenții premium = BRIDGESTONE BLIZZAK LM001 Evo, CONTINENTAL WinterContact™ TS 860, DUNLOP Winter Sport 5, GOODYEAR Ultra Grip 9, PIRELLI Cinturato Winter și  NOKIAN WRD4 

MICHELIN CROSSCLIMATE+

Nivel ridicat de performanță și siguranță, indiferent de condițiile meteo

MICHELIN CrossClimate+ combină cele mai bune tehnologii ale anvelopelor de vară și de iarnă și oferă siguranță ridicată de la primul, la ultimul kilometru, având totodată și nivel foarte ridicat de longevitate. Michelin CrossClimate+ are performanțe excelente de frânare pe carosabil uscat, dar și pe carosabil umed și totodată oferă tracțiune excelentă pe zăpadă.

Tracțiunea unei anvelope noi MICHELIN CrossClimate+ pe zăpadă este similară celei a anvelopelor all-season premium*. Tracțiunea pe zăpadă a unei anvelope rulate, în stadiu intermediar*, este similară cu cea a anvelopelor all-season premium. De la primul până la ultimul kilometru, performanțele sale se schimbă foarte puțin, în timp ce performanțele anvelopelor concurente scad semnificativ.

Performanțele anvelopei, atât pe timp de vară, cât și în condiții de iarnă, este asigurată de:

michelin crossclimate

UN COMPUS INOVATOR LA BANDA DE RULARE

Flexibilitatea compusului de la banda de rulare asigură aderență maximă, indiferent de temperatură. 

crossclimateplus

UN PROFIL UNIC PENTRU MOBILITATE SPORITĂ PE ZĂPADĂ

Profilul în formă de V maximizează efectul de șenilă pe zăpadă, pe toată durata de viață a anvelopei. Acest profil contribuie și la îmbunătățirea duratei de viață a anvelopei: CrossClimate+ durează mai mult decât Energy Saver+, anvelopa de referință pe piața anvelopelor de vară. Aceasta înseamnă cu 25% mai mult decât media anvelopelor all-season premium*. În plus, MICHELIN CrossClimate+ este prevăzută cu blocuri de profil rigide și teșite, care oferă siguranță optimă pe suprafețe uscate. Designul rigid și blocurile de profil teșite îmbunătățesc semnificativ frânarea pe suprafețe uscate.

crossclimateplus2

LAMELE DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ PENTRU SIGURANȚĂ ȘI MOBILITATE PE ORICE TIP DE VREME

CrossClimate+ dispune de lamele 3D adânci pentru mobilitate de durată pe zăpadă și de lamele auto-blocante pentru o frânare eficientă pe suprafețe uscate. În plus, atunci când anvelopa se uzează, în banda de rulare apar caneluri noi care mențin tracțiunea pe zăpadă, până la ultimul kilometru.

crossclimateplus3

*Teste realizate de TestWorld în iulie 2016 la solicitarea Michelin cu Volkswagen Golf 7 echipat cu 205 / 55R16, comparativ cu GOODYEAR Vector 4Seasons Gen-2 și PIRELLI Cinturato All Season.
* Uzată înseamnă o adâncime de profil de 1,6 mm, iar stadiu intermediar înseamnă o adâncime de profil de 4 mm.

Folosiți un browser web care nu este acceptat
Folosiți un browser care nu este acceptat de acest site, ceea ce înseamnă că este posibil ca unele funcții să nu se comporte corespunzător. Astfel, este posibil să apară comportamente ciudate când navigați. Utilizați sau actualizați/instalați unul din următoarele browsere pentru beneficia pe deplin de acest site web