ATI MOTORS HOLDING
Monday 08:00 - 18:00
Tuesday 08:00 - 18:00
Wednesday 08:00 - 18:00
Thursday 08:00 - 18:00
Friday 08:00 - 18:00
Saturday 09:00 - 14:00

Recenzii De Google

Dragos Serdaru

In general reprezentanța este bine, însă nu mi se pare frumos: 1. Ca mașina când vine din fabrica sa fie predata cu defecte optice pe cadranul de sticlă de la vitezometru. 2. Fiind în garanție, personalul să umble să remedieze problema (ceea ce este frumos din partea lor) iar când să reasambleze bordul, să nu mai alinieze corect plasticurile (mașină nouă). Răspuns: “Noi am clipsat bine, nu se mai aliniază ele”! In rest: - Se raspunde prompt la telefon și rezervările sunt respectate in termeni de timp. - Discuții calme și punctuale. Poate ceva mai multă atenție!

Doru Cojocaru

Mi-a plăcut. Personalul foarte amabil, înțelegători, profesioniști. Nu aștepți prea mult timp că să fii întrebat ce dorești. Abia am făcut prima revizie la primul meu autoturism marca Ford, aștept calitatea serviciilor să-și spună cuvântul. Notă maximă !

kiwistefanss .

Am fost la service cu un Focus, pentru partea electrica. Rezolvat problema f. repede, amabili pretul rezonabil.

Corneliu Andriesei

Personalul este atent cu toti potentialii clienti si le ofera acestora consiliere la cel mai inalt standard.

sonia petrila

A fost totul ok.
Vedere în stradă dealer

Aveți nevoie de ajutor suplimentar?

Folosiți un browser web care nu este acceptat
Folosiți un browser care nu este acceptat de acest site, ceea ce înseamnă că este posibil ca unele funcții să nu se comporte corespunzător. Astfel, este posibil să apară comportamente ciudate când navigați. Utilizați sau actualizați/instalați unul din următoarele browsere pentru beneficia pe deplin de acest site web
IE
firefox 66+
chrome 72+
edge 17+
safari 12+
opera 58+