AUTO COBALCESCU SRL
Monday 08:30 - 07:30
Tuesday 08:30 - 07:30
Wednesday 08:30 - 07:30
Thursday 08:30 - 07:30
Friday 08:30 - 07:30
Saturday 09:00 - 13:00

Recenzii De Google

A I

Auto (Dacia Logan) curat, pret rezonabil, sofer cam morocanos. Fata de ce ofera concurenta, de tip "Taxi" si nu numai, in capitala natiunii noastre, a meritat 4*.

Marius Nuta

Oamenii sunt de o calitate deosebita...!!!

Bogdan Rotaru

Nu răspund la telefon. In trecut am avut experiențe pozitive. Parca nu și-ar dori clienți noi.

Mickey Salageanu

Am fost pentru un ITP la ei. Am intrebat pe domnul din garaj ca as vrea sa imi fac ITP-ul si care ii procedura. Raspunsul lui a fost ca fara programare nu se poate. Am intrebat cand se poate face o programare. El a zis ca imi trebuie talon si carte de identitate si alte documente. I-am spus ca le am pe toate. M-a intrebat cand vreau sa vin. I-am spus ca si astazi mai tarziu as veni pentru ca imi expira ITP-ul. Raspunsul lui a fost "Asta este o problema pe care o aveti dumneavoastra". Pe urma continua cu "eu chiar acum voiam sa plec in pauza de masa, nu stau sa va fac ITP-ul acum". I-am spus ca nu i-am cerut sa imi faca ITP-ul acum. Am intrebat doar cand pot sa vin cu masina. Raspunsul lui a fost "Am spus tot ce aveam de spus" si mi-a intors spatele. Am mers pe Prelungirea Ghencea 181, langa un depozit de materiale de constructii. Mi-a facut ITP-ul pe loc, au vorbit frumos si civilizat cu mine de parca am fost clientul lor care plateste pentru servicii.

George Doru Turcuman

In pauza de masa nici nu te baga in seama!Nici macar femeia de servici!
Vedere în stradă dealer

Aveți nevoie de ajutor suplimentar?

Folosiți un browser web care nu este acceptat
Folosiți un browser care nu este acceptat de acest site, ceea ce înseamnă că este posibil ca unele funcții să nu se comporte corespunzător. Astfel, este posibil să apară comportamente ciudate când navigați. Utilizați sau actualizați/instalați unul din următoarele browsere pentru beneficia pe deplin de acest site web
IE
firefox
chrome
edge
safari
opera