BEST TIRES SHOP
Deschideți acum
Monday 08:00 - 18:00
Tuesday 08:00 - 18:00
Wednesday 08:00 - 18:00
Thursday 08:00 - 18:00
Friday 08:00 - 18:00
Saturday 08:00 - 13:00
Deschideți acum

Recenzii De Google

Florin Radulescu

Nu mai calc pe la ei vreodata. M-au atras prin programarea online si am zis ca scutesc timp, dar am platit aproape dublu fata de cat era un schimb la o vulcanizare obisnuita. Dupa ce ca au un program normal (pana in ora 18) mai sunt si lacomi. O stea le dau pentru ca sper ca mi-au montat bine rotile. Senzorul nu mi s-a aprins dupa montarea noilor anvelope.

Ionut Ganea

Recomand! Profesioniști, poți să-ți faci programare pentru schimbarea roților / cauciucurilor, programare care se respectă. Mecanici cu bun simț și de încredere! Am lăsat rotile între schimburi și nu am ce sa comentez!

Bogdan Safta

Servicii ok, dar nu as reveni a 2-a oara . Trebuie mai multa atentie atunci cand vine vorba de jante scumpe.

Catalin Neagu

Procesarea rapida a comenzii. Nu era aglomerat. Personal ok. Dealtfel, se poate face chiar si programare pentru un interval orar, in care sa schimbi cauciucurile.

Ovidiu Chirita

Profesioniști de ambele dăți. Programare online ușoară, civilizat, oameni foarte ok.
Vedere în stradă dealer

Aveți nevoie de ajutor suplimentar?

Folosiți un browser web care nu este acceptat
Folosiți un browser care nu este acceptat de acest site, ceea ce înseamnă că este posibil ca unele funcții să nu se comporte corespunzător. Astfel, este posibil să apară comportamente ciudate când navigați. Utilizați sau actualizați/instalați unul din următoarele browsere pentru beneficia pe deplin de acest site web
IE
firefox 66+
chrome 72+
edge 17+
safari 12+
opera 58+