SERVICE AUTOMOBILE CLUJ 2 S.A.
Monday 08:00 - 17:00
Tuesday 08:00 - 17:00
Wednesday 08:00 - 17:00
Thursday 08:00 - 17:00
Friday 08:00 - 17:00

Recenzii De Google

ghita gatea

O revizie de 4 ore a durat 48 .😤

Virgilflorentiu Muresan

Servire buna

Sebastian Cristorean

Poti opta sa faci verificarea tehnica si in alte serviceuri cu bun simt dar daca esti in garantie cu masina esti constrans sa faci exclusiv la ei indiferent de calitatea serviciilor pe care le primesti, chiar daca iti arde tapiteria cu tigara sau o murdareste cu reziduri de pe maini sau manusi, nu au respect pentru client, exact ca la orice service din tara asta, lipsa responsabilitatii se simte. Daca iti lovesti masina si o repari la ei vei ramane socat cand afli ca au cosmetizat situatia dar tot ce conteaza este ca au decontat o suma uriasa pentru manopera!!!

Claudiu Baltag

Dacă doriți să stați liniștiți ca pieton duceți mașina aici. Poate o repara anul acesta.

Maria

Cei de la reprezentanta stiu foarte bine ce e aia hotie pe fata. Platesti pentru piese originale si defapt ei pun fake-uri care nici macar nu se potrivesc bine. S-a intamplat cu filtrul de polen, un fake impins si fortat in locul unde originalul intra frumos fara efort. Daca nu aveti chef sa aruncati cu bani degeaba, eu zic sa evitati serviciile lor.
Vedere în stradă dealer

Aveți nevoie de ajutor suplimentar?

Folosiți un browser web care nu este acceptat
Folosiți un browser care nu este acceptat de acest site, ceea ce înseamnă că este posibil ca unele funcții să nu se comporte corespunzător. Astfel, este posibil să apară comportamente ciudate când navigați. Utilizați sau actualizați/instalați unul din următoarele browsere pentru beneficia pe deplin de acest site web
IE
firefox 66+
chrome 72+
edge 17+
safari 12+
opera 58+