Certified center
SIGEMO IMPEX
Monday 09:00 - 17:00
Tuesday 09:00 - 17:00
Wednesday 09:00 - 17:00
Thursday 09:00 - 17:00
Friday 09:00 - 17:00

Recenzii De Google

Gelu Vladoiu

Scoate nr tel de pe google, dacă tot nu răspunde nimeni!!!

Alex Bv

Totul se face pe baza de programare. Totul e foarte bine pus la punct si la ora programată masina intra la schimbul de anvelope. Anvelopele noi cumpărate de la ei sunt la prețuri foarte bune

Simion Panco

Foarte bune servicii, preturi bune la anvelope, cu montare inclusa. Colectivul de lucru operativ și profesionist. Posturile de lucru echipate bine. Mie mi-a plăcut, recomand.

Mark F

Super tare . Dupa ce am cautat la tot felul de magazine online ,amvelope 205/55/17 , am gasit aici pe stoc , cu montaj inclus si garantie . Am sunat ,mi-au comfirmat stocul (online nu apareau disponibile si pe Brasov) , in 20-30 minute am avut 4 gume noi pe masina.Am achitat cu cardul si La revedere. In hala am vazut 4 sau 5 posturi de lucru complet echipate cu tot ce trebui de la elevator , masina de dejantat , de echilibrat...toate ca noi , deci oamenii sunt pusi pe treaba. Personal tanar saritor si fara mofturi inutile. Cel putin la doi ani , promit sa revin. Deocamdata MULTUMESC !

Ionut Durbaca

O echipă de profesionisti, totul a fost foarte rapid cam 15 min pentru un schimb de 4 anvelope cu tot cu echilibrat.Recomand cu incredere.
Vedere în stradă dealer

Aveți nevoie de ajutor suplimentar?

Folosiți un browser web care nu este acceptat
Folosiți un browser care nu este acceptat de acest site, ceea ce înseamnă că este posibil ca unele funcții să nu se comporte corespunzător. Astfel, este posibil să apară comportamente ciudate când navigați. Utilizați sau actualizați/instalați unul din următoarele browsere pentru beneficia pe deplin de acest site web
IE
firefox 66+
chrome 72+
edge 17+
safari 12+
opera 58+