4w 358 tire michelin pilot alpin five suv en us landscape 2

Care sunt cele mai sigure anvelope de iarnă? Sfaturi de la Michelin România.

4w 323 tire michelin pilot alpin five en us features and benefits 2 signature 16 slash 9 1 1

Tot ce trebuie să știți pentru a alege anvelopele de iarnă potrivite pentru dumneavoastră

Iarna se apropie și poate vă întrebați de ce echipament veți avea nevoie pentru a face față vremii și condițiilor de drum în continuă schimbare, condiții care pot varia de la ploaie la zăpadă și la polei. Cu excepția cazului în care lucrați în industria auto, poate fi dificil să decideți între anvelope de iarnă, anvelope all-season sau chiar lanțuri antiderapante.

Citiți mai departe pentru informații și sfaturi cu privire la modul de a lua o decizie bine informată pe baza tipurilor de vreme de iarnă în care conduceți cel mai des în autovehiculul dumneavoastră și a condițiilor de drum pe care este posibil să le întâlniți.

4w 357 tire michelin alpin six en us landscape background 3

Cele mai populare articole

Căutați mai multe informații despre specificațiile, limitările și avantajele fiecărei soluții?

Alte articole care v-ar putea interesa

Scopul acestui articol este de a oferi îndrumări privind selecția anvelopelor și de a oferi cititorilor informații relevante și precise bazate pe știință, tehnologie, rezultatele testelor și experiența Michelin. Dacă vom conștientiza că informațiile sunt incorecte sau inexacte în articol, vom încerca să le corectăm. Cu toate acestea, Michelin își declină orice responsabilitate sau responsabilitate în ceea ce privește informațiile conținute în articole, care, fără excepție, sunt de natură generală, nu sunt neapărat complete, exacte sau actualizate și nu pot fi considerate sfaturi legale sau profesionale.

Folosiți un browser web care nu este acceptat
Folosiți un browser care nu este acceptat de acest site, ceea ce înseamnă că este posibil ca unele funcții să nu se comporte corespunzător. Astfel, este posibil să apară comportamente ciudate când navigați. Utilizați sau actualizați/instalați unul din următoarele browsere pentru beneficia pe deplin de acest site web