Auto Background visuel clé2 max Tips and Advice

Pachete anvelope de iarnă

Echipați-vă mașina cu un pachet de roți de iarnă care include atât jantele, cât și anvelopele.

Când temperatura începe să scadă sub 7 grade, vă recomandăm să înlocuiți anvelopele de vară cu un set de roți de iarnă, cu tot cu jante.

Un pachet de anvelope de iarnă sau un set de „roți de iarnă“ se referă la un pachet care include atât jante, cât și anvelope de iarnă - o investiție care cu siguranță va fi profitabilă.

Aflați mai multe despre motivul pentru care vă recomandăm să optați pentru pachetul complet de iarnă.

pack pneu jantes winter

pack pneu jantes winter

De asemenea puteți monta anvelope de iarnă cu un indice de viteză al anvelopei mai mică decât cel al anvelopelor originale.


O anvelopă de vară 205/55 R16 91V (viteza maximă: 240 km/h) poate, de exemplu, să fie înlocuită cu o anvelopă de iarnă 205/55 R16 91H (viteza maximă: 210 km/h) sau de o anvelopă de iarnă 205/55 R16 91T (viteza maximă: 190 km / h).
Reducerea indicelui de viteză al anvelopei generează, de obicei, economii. Dacă alegeți această opțiune, trebuie să atașați un autocolant pe bord care să vă reamintească să nu depășiți limita de viteză.

Ce este mai exact un pachet de jante + anvelope de iarnă?

Un pachet de roți de iarnă constă dintr-un set de anvelope, combinate cu un set de jante (din oțel sau aluminiu în funcție de preferințe). Acesta vă permite să alegeți un set complet de roți de iarnă gata de a fi montate pe mașină în fiecare an pentru a înlocui roțile de vară (anvelope + jante de vară). Această opțiune vă economisește timp și este o alternativă mai sigură pentru condusul în condiții nesigure. 

O modalitate de a reduce costul acestui pachet este de a opta pentru o anvelopă cu o dimensiune și un diametru al jantei omologate pentru autovehiculul dumneavoastră, dar mai mici decât cele pe care le utilizați în timpul verii. Anvelopele de iarnă sunt în general mai scumpe decât anvelopele de vară, dar alegerea unor anvelope mai mici poate scădea prețul.

De exemplu, pentru dotarea unui Golf 7 sunt aprobate șase dimensiuni:

195/65 R15 91T - 205/55 R16 91H - 205/50 R17 93V - 225/45 R17 91V - 225/40 R18 92Y

225/35 R19 88Y

Indiferent de dimensiunea anvelopei tradiționale, puteți alege oricare dintre aceste șase dimensiuni pentru pachetul de iarnă.

Bibendum Hiver

bras bib hiver

Sfaturi pentru a fi liniștit când conduceți iarna aceasta

Optând pentru pachetul de jante și anvelope de iarnă, nu doar că economisiți bani, economisiți și timp și evitați stresul aglomerației datorită ușurinței de montare a acestor roți. Cireașa de pe tort? Vă puteți crea și personaliza singur noile roți!

Bibendum - Reflexion

eb002316

De unde pot achiziționa un pachet de roți de iarnă?

Majoritatea comercianților online de anvelope de iarnă oferă pachete de jante + anvelope de iarnă. Puteți vizita site-urile distribuitorilor pentru a găsi cele mai bune oferte de pachete roți de iarnă. Acestea oferă o gamă de servicii de livrare la domiciliu sau livrare la un service auto partener autorizat, permițându-vă să alegeți între a vă monta singur anvelopele de iarnă sau a vizita un magazin de anvelope pentru un montaj fără griji. Branduri bine-cunoscute, cum ar fi Euromaster oferă, de asemenea, pachete de anvelope de iarnă. Ei funcționează în toată Europa și au pe stoc cele mai bune anvelope Michelin. Echipa lor de vânzări vă poate oferi sfaturi și ajutor în alegerea celui mai bun pachet pentru autovehiculul dumneavoastră. Roțile vor fi echilibrate și montate de către un profesionist - un mod rapid și eficient de a vă pregăti vehiculul pentru anotimpul de iarnă.

Cât costă un pachet de anvelope de iarnă?

Deși necesită o investiție inițială, dotarea autovehiculului cu un set complet de anvelope de iarnă și jante vă economisește timp și bani pe termen lung. Factori cum ar fi dimensiunea și modelul jantei vor avea un impact asupra prețului final. O jantă de oțel simplă, de exemplu, costă în jur de 300 lei, iar o jantă de aluminiu variază de la 500 până la 1200 lei. În mod ideal, acestea ar trebui să aibă durata de viață a autovehiculului și, în cazul în care hotărâți să vindeți, vor adăuga valoare mașinii dumneavoastră. În ceea ce privește anvelopele, prețurile variază de la 250 lei pentru o anvelopă de iarnă simplă până la mai mult de 1200 lei pentru o anvelopă de top. Ca și în cazul jantelor, costul crește odată cu dimensiunea anvelopelor. Puteți obține o ofertă de preț introducând modelul vehiculului într-un simulator de preț on-line sau întrebând într-un magazin de anvelope specializat.

Scopul acestui articol este de a oferi îndrumări privind selecția anvelopelor și de a oferi cititorilor informații relevante și precise bazate pe știință, tehnologie, rezultatele testelor și experiența Michelin. Dacă vom conștientiza că informațiile sunt incorecte sau inexacte în articol, vom încerca să le corectăm. Cu toate acestea, Michelin își declină orice responsabilitate sau responsabilitate în ceea ce privește informațiile conținute în articole, care, fără excepție, sunt de natură generală, nu sunt neapărat complete, exacte sau actualizate și nu pot fi considerate sfaturi legale sau profesionale.

Folosiți un browser web care nu este acceptat
Folosiți un browser care nu este acceptat de acest site, ceea ce înseamnă că este posibil ca unele funcții să nu se comporte corespunzător. Astfel, este posibil să apară comportamente ciudate când navigați. Utilizați sau actualizați/instalați unul din următoarele browsere pentru beneficia pe deplin de acest site web
IE
firefox 66+
chrome 72+
edge 17+
safari 12+
opera 58+