summer bg tdp

MICHELIN PREMIER LTX

 • Anvelope autoturisme
 • Orice tip de vreme

Ce spun
2.00/5
★★★★★
★★★★★
Punctaj global pe baza a 1 evaluare
1 evaluare
/ 1
★★★★★
★★★★★
2 / 5

Tires suck

Jennifer W - 17 iunie 2019

Purchased a set of these tires for my 2016 GLC 300 at 19500 miles. Now, 30K miles and not quite two years later had to replace them. One was totally bald. Tire store would not touch them other than to replace them. I want some kind of compensation. Will never buy Michelin tires again.

  / 1
  Deții această anvelopă?

  2 dimensiuni disponibile pentru această anvelopă

  You're about to be redirected on

  Veti fi redirectionat catre un continut extern, rezultat de pe site-ul Rezulteo, pentru a accesa preturi si informatiile dealerilor, in functie de locatia dvs.

  Informatiile referitoare la preturi sunt, de fapt, preturile reale, afisate online de dealeri. Un mesaj aflat langa pret indica daca acesta include sau nu servicii de montaj.

  Montajul constituie un aspect important al achizitiei anvelopelor. Alegerea dealerului potrivit va garanteaza calitatea acestui serviciu specific. Pentru a va ajuta sa alegeti, Michelin certifica calitatea prin distinctia „Centru certificat Michelin” avand garantia serviciilor oferite de punctele de vanzare.

  Se incarca pasul urmator

  Jantă

  18''
  20''
  LATIME 235
  SERIE 65
  DIAMETRU 18
  Indicele de sarcina 106
  Indicele de viteza H
  ETICHETARE UE ANVELOPE

  C

  C

  071dB

  LATIME 235
  SERIE 55
  DIAMETRU 20
  Indicele de sarcina 102
  Indicele de viteza H
  ETICHETARE UE ANVELOPE

  C

  C

  071dB

  MENTIUNI LEGALE

   

  Presiunile indicate sunt cu titlu informativ. Pentru a vedea valorile de presiune recomandate, consultati manualul vehiculului. Valorile de presiune pot fi mentionate pe o eticheta lipita pe usa din fata a vehiculului, la interior, sau pe capacul de la rezervor. Informatiile de pe site-ul www.michelin.ro nu constituie niciun fel de garantie expresa sau implicita. Michelin isi rezerva dreptul de a schimba continutul site-ului fara o notificare prealabila.

  Pentru a asigura calitatea si performantele anvelopelor, respectati recomandarile noastre privind siguranta. Puteti descarca aceste recomandari aici.

  Acest serviciu poate contine traduceri Google Translate; faceti clic aici pentru precizarile legale Google

  REZULTEO - TERMENI SI CONDITII PRETURI
   

  * Preturile dealerilor disponibile online si afisate de site-ul rezulteo. 
  **Date indisponibile pe site-ul rezulteo.

  Aveți nevoie de ajutor suplimentar?