summer bg tdp

MICHELIN PRIMACY MXM4

 • Anvelope SUV - 4x4
 • Anvelope autoturisme
 • Orice tip de vreme

Ce spun
5.00/5
★★★★★
★★★★★
Punctaj global pe baza a 2 evaluări
2 evaluări
/ 1
★★★★★
★★★★★
5 / 5

No info on tire pressure. Hello?

Jackie46 - 5 mai 2019

Nothing in 2019 is slower and more unnecessarily conditional as a rebate. And, for all the paper, nothing on recommended tire pressure.

  ★★★★★
  ★★★★★
  5 / 5

  best tires I ever invested in!

  Sheri - 8 august 2013

  Michelin tires are the only tires I would put on my car. Tires are like your car's shoes. I only buy the best shoes for me and do the same for my car!

   / 1
   Deții această anvelopă?

   1 dimensiuni disponibile pentru această anvelopă

   You're about to be redirected on

   Veti fi redirectionat catre un continut extern, rezultat de pe site-ul Rezulteo, pentru a accesa preturi si informatiile dealerilor, in functie de locatia dvs.

   Informatiile referitoare la preturi sunt, de fapt, preturile reale, afisate online de dealeri. Un mesaj aflat langa pret indica daca acesta include sau nu servicii de montaj.

   Montajul constituie un aspect important al achizitiei anvelopelor. Alegerea dealerului potrivit va garanteaza calitatea acestui serviciu specific. Pentru a va ajuta sa alegeti, Michelin certifica calitatea prin distinctia „Centru certificat Michelin” avand garantia serviciilor oferite de punctele de vanzare.

   Se incarca pasul urmator

   Jantă

   18''
   LATIME 225
   SERIE 40
   DIAMETRU 18
   Indicele de sarcina 92
   Indicele de viteza V
   SPECIFICATII ZP
   ETICHETARE UE ANVELOPE

   E

   E

   070dB

   PRET RECOMANDAT MICHELIN

    

   Preturile recomandate de vanzare cu amanuntul sunt oferite doar cu titlu informativ. Pe acest site nu sunt prezentate oferte de vanzare a produselor la pretul recomandat. Toti dealerii au libertatea de a-si stabili propriul pret de revanzare cu amanuntul, independent de pretul recomandat.

   MENTIUNI LEGALE

    

   Presiunile indicate sunt cu titlu informativ. Pentru a vedea valorile de presiune recomandate, consultati manualul vehiculului. Valorile de presiune pot fi mentionate pe o eticheta lipita pe usa din fata a vehiculului, la interior, sau pe capacul de la rezervor. Informatiile de pe site-ul www.michelin.ro nu constituie niciun fel de garantie expresa sau implicita. Michelin isi rezerva dreptul de a schimba continutul site-ului fara o notificare prealabila.

   Pentru a asigura calitatea si performantele anvelopelor, respectati recomandarile noastre privind siguranta. Puteti descarca aceste recomandari aici.

   Acest serviciu poate contine traduceri Google Translate; faceti clic aici pentru precizarile legale Google

   REZULTEO - TERMENI SI CONDITII PRETURI

   * Preturile dealerilor disponibile online si afisate de site-ul rezulteo. 
   **Date indisponibile pe site-ul rezulteo.

   Aveți nevoie de ajutor suplimentar?