ANVELOPEANVELOPE TOATE ANVELOPELETOATE ANVELOPELE DealeriDealeri

ASISTENTA CLIENTI MICHELIN


Anvelopele noastre sunt concepute pentru a raspunde cerintelor exigente ale soferilor. Specialistii MICHELIN tin cont de stilul dvs. de condus, de tipul masinii si de conditiile meteorologice pentru a va oferi cele mai bune sfaturi privind anvelopele.

CONTACTATI-NE


Chat

În funcție de disponibilitatea agenților

Telefon

0800896551

Luni-Vineri
9:00-16:00

E-mail

24/7

Va informam ca discutiile noastre prin Messenger, chat, e-mail sau telefon pot fi inregistrate pentru a imbunatati calitatea serviciilor noastre. Inregistrarile se pastreaza pe o perioada de 6 luni. Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate de Michelin doar pentru a raspunde la intrebarile dumneavoastra si la solicitarile de informatii. Aveti dreptul de a solicita copii, acces, de a rectifica sau de a va opune inceea ce priveste orice date cu caracter personal pe care le stocam despre dumneavoastra. Pentru aceasta, va rugam sa contactati contact@tc.michelin.eu, furnizand o dovada a identitatii.

PROMISIUNILE NOASTRE
SFATURI PENTRU A GASI ANVELOPA POTRIVITA

Anvelopele MICHELIN sunt concepute cu tehnologii de ultima ora, care satisfac cerintele consumatorilor si raspund stilului de sofat al acestora. Expertii nostri va stau la dispozitie pentru a raspunde interesului dvs. in tehnologiile pe care noi le folosim.

CUMPARARE SIMPLIFICATA

Dupa ce ati gasit anvelopa potrivita, expertii nostri online va pot ajuta sa localizati trei dintre cei mai apropiati dealeri de unde puteti cumpara si unde va puteti monta anvelopele!

ASISTENTA POST-VANZARE

MICHELIN va sta la dispozitie si dupa cumpararea anvelopelor. Ne puteti contacta telefonic, prin e-mail si chat pentru a afla detalii despre anvelope, profiluri si aderenta! Nu ezitati sa ne contactati.