ANVELOPEANVELOPE TOATE ANVELOPELETOATE ANVELOPELE DealeriDealeri

Alege anvelopa potrivita

Alege anvelopa potrivita

 • Care sunt cele mai bune anvelope pentru Mercedes E250 CDI BE Avantgarde Executive BA Blue Efficiency saloon, pentru un stil normal de condus?
  Existe o multitudine de optiuni pentru vehiculul dvs., de la anvelope de 16 inchi la anvelope de 19 inchi. Pentru a va oferi un raspuns corect, este necesar sa ne spuneti ce dimensiune au anvelopele cu care este echipata masina in prezent sau puteti folosi serviciul nostru online de asistenta.

  06/2013 - Sport tyres - club911.net
 • Care sunt cerintele pe care o anvelopa trebuie sa le indeplineasca pentru a fi omologata pentru un anumit tip de masina?
  Exista mai multe standarde si proceduri. In timpul procesului de omologare, constructorul de masini transmite furnizorilor specificatiile pentru anvelope. Aceste specificatii includ informatii referitoare la dimensiuni si la cantitatile necesare.

  Furnizorii ofera un produs din gamele pe care le detin si concep o oferta. Anvelopele propuse sunt testate de constructor. Daca trec testele, iar oferta este adecvata, anvelopele sunt omologate.

  Exista si o procedura mai complexa in care constructorul concepe o anvelopa pe baza specificatiilor primite.

  In cazul parteneriatelor, asa cum exista intre Michelin si Porsche, cele doua companii lucreaza impreuna pentru a dezvolta masina si anvelopa.

  Dimensiunile anvelopelor, presiunea si dimensiunea jantei sunt stabilite in faza de pre-design. In aceasta situatie, anvelopa este conceputa pentru a corespunde performantelor masinii. Echipele colaboreaza si isi impartasesc rezultatele testelor. Acest proces nu garanteaza totusi ca anvelopa va fi omologata.

  Odata dezvoltata anvelopa, constructorul poate lansa o cerere de oferta si pentru alti furnizori. Urmeaza apoi un proces standard de omologare.

  10/2013 - From the circuit to the road - club911.net
 • Trebuie sa imi schimb anvelopele la Porsche 997 GTS. Trebuie sa aleg anvelope Michelin Pilot Sport 2 cu marcaj N? Care sunt avantajele si dezavantajele tinand cont ca folosesc masina atat pe carosabil cat si pe pista?
  Pentru utilizare mixta, rutiera si pe pista, recomandam anvelopele Michelin Pilot Super Sport. Acestea sunt mai potrivite pentru utilizarea pe pista decat anvelopele MICHELIN Pilot Sport 2 (indiferent daca sunt sau nu marcate cu N). Anvelopele MICHELIN Pilot Super Sport au fost dezvoltate pe baza experientei dobandite in activitatea competitionala. Performantele lor de exceptie le recomanda pentru supermasini si masini sportive. Toate masinile Porsche pot fi echipate cu anvelope de inlocuire Michelin.

  Mai exact, aceste anvelope sunt omologate de catre autoritatile europene, conform reglementarilor europene si internationale (reglementarile UNECE 30 si 117). Acestea sunt conforme cu standardele europene, asa cum sunt acestea definite de ETRTO (European Tyre and Rim Technical Organisation), si codul rutier, inclusiv anexe.

  Daca au dimensiunea corecta si corespund indicilor de performanta (sarcina si viteza) specificati de constructor, anvelopele MICHELIN Pilot Super Sport pot fi montate pe toate modelele Porsche.

  10/2013 - From the circuit to the road - club911.net

Interesat de Inalta Performanta?

Anvelope de Inalta Performanta

Anvelope de Inalta Performanta

Descopera anvelopele Michelin de Inalta Performanta Gaseste-ti anvelopele
Descopera MICHELIN <br />Pilot Sport <sup>4</sup>S

Descopera MICHELIN
Pilot Sport 4S

Stii despre ultimele invovatii Michelin? Descopera aceste anvelope
MICHELIN Passion

MICHELIN Passion

Canalul YouTube dedicat 100% Motorsportului de inalta performanta. Urmareste acum