MICHELIN, PARTENERUL OFICIAL DE ANVELOPE AL GRAN TURISMO 7

MICHELIN face experiența GT7 pe PlayStation și mai captivantă pentru jucători, prin intermediul unei experiențe track-to-screen de neegalat

Din 2019, suntem furnizorul oficial de anvelope al Campionatelor Gran Turismo certificate de FIA și „partenerul oficial pentru tehnologia anvelopelor”. Împărtășim cunoștințele din lumea reală cu echipele Gran Turismo pentru a îmbunătăți experiența de gaming a jucătorilor.

Acordul dintre Michelin și Gran Turismo face parte din strategia globală de gaming și eSports a brandului. O considerăm o modalitate de a împărtăși experiența și pasiunea MICHELIN cu jucătorii SIM racing și de a le permite să descopere calitatea și punctele forte ale produselor noastre. Avem o vizibilitate excelentă pe ecran și oferim anvelope deosebit de realiste în ceea ce privește performanța, longevitatea, consistența, aderența și caracteristicile de uzură.

Logo Michelin și Gran Turismo

Legătura dintre trecutul Michelin și viitor

În 1895, frații Michelin au înscris în cursa auto Paris-Bordeaux-Paris o mașină construită special pentru a dovedi performanța anvelopelor umplute cu aer. De la acea cursă istorică, am atins un record în ceea ce privește inovația și performanțe extrem de ridicate în cele mai exigente și celebre competiții de curse din întreaga lume, inclusiv 25 de victorii generale consecutive la emblematica Cursă de 24 de ore de la Le Mans și mai mult de 330 de victorii în Campionatul Mondial de Raliuri FIA.

MICHELIN este primul producător de anvelope care a încheiat un parteneriat cu un dezvoltator de jocuri și cu o serie eSport, având ca obiectiv să transpună tehnologia din lumea reală în experiența de condus din lumea virtuală.

link to the past image

Creăm o interacțiune inovatoare pentru a aduce împreună pasionații de jocuri, mașini și anvelope

098a9017 39f367ce c4c1 4252 aafd 4d122b3327bb

O pereche perfectă

Gran Turismo este principalul jucător global în ceea ce privește experiențele virtuale de condus, iar noi suntem brandul de referință globală pentru anvelope de înaltă performanță.

0a1a2536 00a40f19 6ab9 4058 8ece 761432fd32bf

O pasiune împărtășită

MICHELIN a atins un record în ceea ce privește inovația și performanțe extrem de înalte în cele mai exigente și celebre competiții de curse din întreaga lume.

gma7554 eb3c0513 b984 4f9f 8b88 29fc8265c669

O aventură digitală

Cu Gran Turismo, ne demonstrăm poziția de lider digital în domeniul mobilității.

Despre Gran Turismo

Gran Turismo™ este un joc video dezvoltat de Polyphony Digital Inc., o filială Sony Interactive Entertainment Inc. lansată inițial în Japonia în 1997. Franciza multi-premiată este considerată cel mai bun și mai autentic simulator al experiențelor de condus datorită graficii realiste, tehnologiei fizice autentice și atenției deosebite la detalii. Polyphony, alături de faimosul său creator Kazunori Yamauchi, au revoluționat genul jocurilor de curse.

logo gt
GRAN TURISMO movie with MICHELIN

GRAN TURISMO, FILMUL

O poveste emoționantă și palpitantă, alături de Michelin, exclusiv în cinematografe
Folosiți un browser web care nu este acceptat
Folosiți un browser care nu este acceptat de acest site, ceea ce înseamnă că este posibil ca unele funcții să nu se comporte corespunzător. Astfel, este posibil să apară comportamente ciudate când navigați. Utilizați sau actualizați/instalați unul din următoarele browsere pentru beneficia pe deplin de acest site web