ANVELOPEANVELOPE TOATE ANVELOPELETOATE ANVELOPELE DealeriDealeri

Cum să alegeți anvelopele de iarnă?

Așadar, v-ați decis să investiți în anvelope de iarnă, dar nu sunteţi destul de sigur cum să alegeți modelele potrivite. Uşor! Trebuie doar să urmați sfaturile noastre pentru a face cea mai bună decizie.

Care sunt condițiile de condus obișnuite cu care vă confruntați în timpul iernii?

Dacă vă deplasați în mod regulat în condiții de iarnă destul de riguroase, cum ar fi zăpada sau gheața, Michelin recomandă utilizarea anvelopelor de iarnă. Gama MICHELIN ALPIN vă va ajuta să vă bucurați de o experiență la volan sigură, confortabilă și corectă, indiferent de gradul de severitate a iernii.

Dacă vă confruntați cu schimbarea condițiilor meteorologice și căderi de zăpadă ocazionale, anvelopele MICHELIN CrossClimate sunt făcute pentru dumneavoastră: ele sunt primele anvelope de vară cu certificare de iarnă (3 Peak Mountain Snowflake: 3PMSF).
Indiferent de soluția pe care o alegeți, Michelin vă sfătuiește să alegeți anvelopele de iarnă cu certificarea 3PMSF: au fost aprobate printr-un test de regulament pentru a garanta nivelul corespunzător de performanță în condiții de iarnă.

Care este modelul mașinii dumneavoastră?

Într-o gama de anvelope, pot exista mai multe modele care corespund diferitelor tipuri de mașini (sport, SUV, ...). În funcție de brand-ul auto, gama și motorul său, s-ar putea sa fie nevoie să achiziționați un set foarte specific. Uneori, anul de fabricație a mașinii poate avea, de asemenea, un impact. Cea mai bună soluție este de a consulta un specialist în anvelope pentru a vă asigura că anvelopele se potrivesc cerințelor dumneavoastră de vehicul.

Care este mărimea roții?

O altă modalitate de a alege anvelopele de iarnă potrivite pentru mașina dumneavoastră este de a cunoaște mărimea roții. Informațiile din secțiunea ”mărimea roții” includ elemente diferite: indici de lățime, înălțime, diametru, sarcină și viteză. Indicii de sarcină și viteză oferă informații foarte importante pentru obținerea celor mai bune rezultate.

Un ultim sfat pentru călătorie

Dacă nu sunteți sigur cum să alegeți anvelopele de iarnă pentru mașina dvs., Michelin vă poate oferi unele răspunsuri. Michelin oferă un serviciu de căutare online care vă permite să introduceți toate datele importante despre mașina dvs. și calculează pentru dumneavoastră care anvelope de iarnă ar fi cea mai bună opțiune.

VEDEȚI MAI MULTE SFATURI

Ponturile noastre cu privire la anvelopele de iarnă

Când să montați anvelopele de iarnă?
Când să montați anvelopele de iarnă?

De ce să așteptați să fiți blocat într-o furtună de zăpadă pentru a vă monta anvelopele de iarnă? Descoperiți regula de aur pe care să o urmăriți în ceea ce privește anvelopele de iarnă: atunci când temperatura scade sub + 7 ° C, este timpul să schimbati anvelopele cu cele de iarnă.

Citiți mai mult
Diferența dintre anvelopele de iarnă și cele de vară
Diferența dintre anvelopele de iarnă și cele de vară

Atunci când nu sunteti un specialist, poate fi greu să înțelegeti diferența dintre anvelopele de iarnă şi cele de vară. Să descoperim cu acest ghid rapid care dintre ele sunt mai potrivite pentru nevoile dumneavoastră.

Citiți mai mult

Mai multe sfaturi și videoclipuri

Ponturi pentru a vă echipa autovehiculul și a conduce pe timp de iarnă
Toate sfaturile noastre cu privire la iarnă
Ponturi pentru o mai bună folosire a anvelopelor de iarnă
Totul despre anvelopele de iarnă
Iarna mea cu Michelin Fiți în siguranță iarna

GĂSEȘTE ANVELOPA MICHELIN POTRIVITĂ PENTRU MAȘINA MEA

  • Autoturisme
  • 4X4/SUV
  • AUTO-RULOTE / UTILITARE
Loader