MICHELIN PILOT SPORT 5

  • Anvelope autoturisme

  • Vara

    Vara

Profitați la maximum de experiența dumneavoastră de condus cu anvelopa MICHELIN Pilot Sport5.

Trăiți la maxim fiecare clipă la volanul mașinii dumneavoastră, amplificați performanța sport făcută să dureze cu anvelopa MICHELIN Pilot Sport5, concepută pentru o longevitate ridicată(1).

  • Generația a 5-a de anvelope de vară sport MICHELIN pentru șosea 
  • Concepută pentru o longevitate excelentă și performanțe de lungă durată(1)
  • Construită pentru a oferi un nivel ridicat de reactivitate pentru direcție de precizie(2)
  • Maximizați aderența și frânarea pe suprafețe umede și uscate(3)
  • Înalta performanță întâlnește estetica elegantă
Se potrivește vehiculului tău

Experiență de condus îmbunătățită pentru mai mulți kilometri(1)

Experimentați emoția unui condus receptiv cu o combinație de înaltă performanță și longevitate maximizată cu anvelopa MICHELIN Pilot Sport5(1)(2). Simțiți reactivitatea optimă a instrucțiunilor de direcție la drum, proiectate pentru a oferi o reactivitate excelentă și precizie de conducere prin tehnologia MICHELIN Dynamic Response. Conduceți pentru mai mult timp fără a renunța la performanță, cu ajutorul construcției MaxTouch, care distribuie uniform forțele de accelerare, frânare și viraj pentru o durată de viață mai lungă a benzii de rulare.

4w 986 tire michelin pilot sport 5 en features and benefits 1 nosignature landscape

Stăpâniți drumul cu încredere cu aderența de lungă durată a anvelopelor(3)

Alegeți anvelopa MICHELIN Pilot Sport5 pentru aderență maximă și carosabil umed și uscat. Tehnologia Dual Sport Tread Design prevede o latură interioară cu caneluri longitudinale mari care îndepărtează apa pentru o tracțiune îmbunătățită pe carosabil umed și o parte exterioară cu blocuri rigide pentru o aderență mai bună pe drumurile uscate. Vă permite să controlați condusul cu plăcere și încredere.

michelin agb ww product pilot sport 5 en socialnetworks carousel benefit landscape 16x9 2 1

Când performanța întâlnește estetica

Îmbrățișați stilul și substanța cu anvelopa MICHELIN Pilot Sport5. Designul Premium Touch al flancului creează o estetică elegantă, neagră mată, cu o microtextură catifelată. Fie că este vorba despre deplasări scurte sau lungi, călătoriți întotdeauna cu stil, pentru că detaliile contează. Anvelopa MICHELIN Pilot Sport5 dispune de indicatorul Wear2check care vă permite să verificați și să monitorizați cu ușurință uzura anvelopei.

4w 986 tire michelin pilot sport 5 en product in context 1 nosignature landscape

MICHELIN PILOT SPORT 5 Recenzii
Deții această anvelopă?
Scrie o evaluare

Această anvelopă este potrivită pentru vehicului meu?

43 dimensiuni disponibile pentru MICHELIN PILOT SPORT 5

Mențiuni juridice

(1) - longevitate: Datorită tehnologiei de construcție Michelin MaxTouch, care distribuie uniform forțele de accelerare, frânare și viraj, oferind o durată de viață mai lungă a benzii de rulare.
 

(2) - direcție precisăDatorită tehnologiei MICHELIN Dynamic Response, care optimizează capacitatea de reacție a transmisiei la instrucțiunile de direcție pe drum, oferind o reactivitate și o precizie de condus excelente. 
 

(3) - frânare pe carosabil umed și uscat datorită tehnologiei MICHELIN Dual Sport Tread Design, care prevede o latură interioară cu caneluri longitudinale mari care îndepărtează apa pentru o tracțiune îmbunătățită pe carosabil umed și o parte exterioară cu blocuri rigide pentru o aderență mai bună pe drumurile uscate.

Folosiți un browser web care nu este acceptat
Folosiți un browser care nu este acceptat de acest site, ceea ce înseamnă că este posibil ca unele funcții să nu se comporte corespunzător. Astfel, este posibil să apară comportamente ciudate când navigați. Utilizați sau actualizați/instalați unul din următoarele browsere pentru beneficia pe deplin de acest site web