Lista completă de dimensiuni de anvelope pentru autoturisme în funcție de dimensiunea jantei

Găsirea dimensiunii de anvelopă pentru autoturismul dumneavoastră nu este un lucru atât de complicat pe cât ar părea. Pentru a vă ușura procesul de selecție am enumerat aicitoate dimensiunile de anvelope pentru autoturisme disponibile.

 

Pentru a alege dimensiunea potrivită a anvelopei, deschideți manualul de utilizare a vehiculului sau portiera șoferului: găsiți acolo dimensiunea anvelopei autoturismului dumneavoastră și informațiile despre indicele de sarcină.                

 

De exemplu, dacă citiți 205/55/R16 91H, aceasta înseamnă:

 

  • Lățimea anvelopei (în milimetri)
  • Tipul construcției (R pentru radială, D pentru diagonală și B pentru centurată (belted))
  • Diametrul roții (în inch)
  • Indicele de viteză
  • Raportul
  • Indicele de sarcină

 

Dacă nu aveți acces la aceste informații în acest moment și aveți nevoie de mai multe detalii despre dimensiunile anvelopelor pentru autoturisme, vizitați ghidul nostru: cum se alege anvelopa potrivită?

 

După ce ați găsit dimensiunea anvelopei pentru autoturisme potrivită pentru dumneavoastră, faceți clic mai întâi pe diametrul roții indicat în inch și găsiți toate anvelopele Michelin disponibile de care aveți nevoie.

 

Dacă preferați, puteți să găsiți anvelopa selectând tipul autoturismului sau utilizarea sau selectând marca autoturismului

(1484 sizes)

Selectați dimensiunea anvelopei dumneavoastră și găsiți anvelopa pentru autoturisme potrivită

16 inci - 184 anvelope
17 inci - 225 anvelope
18 inci - 227 anvelope
19 inci - 224 anvelope
20 inci - 206 anvelope
23 inci - 1 anvelope

Aveți nevoie de ajutor suplimentar?

Folosiți un browser web care nu este acceptat
Folosiți un browser care nu este acceptat de acest site, ceea ce înseamnă că este posibil ca unele funcții să nu se comporte corespunzător. Astfel, este posibil să apară comportamente ciudate când navigați. Utilizați sau actualizați/instalați unul din următoarele browsere pentru beneficia pe deplin de acest site web
IE
firefox
chrome
edge
safari
opera