Conduci în Siguranță, Câștigi cu Siguranță

15 Iunie - 15 Iulie 2022

1920x450px web

Cumpără 4 anvelope Michelin de vară sau CrossClimate, în perioada campaniei, de la unul dintre distribuitorii participanți și înregistrează-te pentru a primi voucherul tău de până la 300 lei!

 1. Produsele participante la această campanie sunt anvelopele de vară Michelin, inclusiv anvelopele MICHELIN CrossClimate, pentru autoturisme, camionete și 4x4.
  2. După înregistrare, participantul la promoție va fi informat în legătură cu validitatea înregistrării în cel mult 7 de zile lucrătoare. Dacă înregistrarea este validă, participantul va primi voucherul de cumpărături, la alegere, în același mesaj în care este anunțat că este validat.
  3. Valoarea totală a voucherelor oferite ca premii în cadrul campaniei este de 205597,70 lei, cu TVA inclus.
  4. Regulamentul promoției este disponibil gratuit, oricărui participant, pe www.michelin.ro, unde găsește și alte detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
  5. Pentru mai multe detalii privind statusul înregistrării contactați promo.michelin@ota.ro
  6. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.
  7. Campania este valabilă numai în rețeaua de distribuitori Michelin care participă la această promoție. Lista distribuitorilor participanți este disponibilă pe www.michelin.ro
  8. Fiecare participant se poate înregistra o singură dată și poate primi 1 singur premiu, chiar dacă a achiziționat mai mult de 4 anvelope noi Michelin de vară sau CrossClimate. 
  9. În cadrul campaniei se vor acorda 500 de vouchere eMag în valoare unitară de 100 de lei și 300 vouchere eMag în valoare unitară de 300 de lei,  20 abonamente PlayStation Plus 3 luni, 10 abonamente PlayStation Plus 12 luni,  30 de vouchere Fashion Days în valoare unitară de 100 de lei și 60 vouchere Fashion Days în valoare unitară de 300 de lei, 20 de vouchere Netflix în valoare unitară de 25 euro și 10 vouchere Netflix în valoare unitară de 50 euro, 10 de vouchere Vivre în valoare unitară de 100 de lei și 20 vouchere Vivre în valoare unitară de 300 de lei, 15 de vouchere Douglas în valoare unitară de 100 de lei și 20 vouchere Douglas în valoare unitară de 300 de lei, 30 de vouchere Decathlon în valoare unitară de 100 de lei și 50 vouchere Decathlon în valoare unitară de 300 de lei. 
  10. Imaginile au scop informativ.
  11. Înregistrarea în campanie trebuie efectuată până la data de 25 Iulie 2022, cel târziu. 
   
premii ro

Campania s-a încheiat.

Vă mulțumim tuturor  pentru că ați ales anvelopele Michelin și vă dorim călătorii în siguranță.

Nu uitați de programul Michelin Guarantee Plus: 12 luni garanție extinsă în caz de daune accidentale. Detalii pe https://ro.plus.michelin.eu/

Folosiți un browser web care nu este acceptat
Folosiți un browser care nu este acceptat de acest site, ceea ce înseamnă că este posibil ca unele funcții să nu se comporte corespunzător. Astfel, este posibil să apară comportamente ciudate când navigați. Utilizați sau actualizați/instalați unul din următoarele browsere pentru beneficia pe deplin de acest site web