Conduci în Siguranță, Câștigi cu Siguranță

1130x360

Câștigătorii premiilor săptămânale sunt:

 1. Adrian Andor
 2. Marius Cusen
 3. Corneliu-Petru Primag
 4. Ionel Vasile
 5. Ionel Lixandru
 6. Cosmin Paul Ion
 7. Cristian Rusu
   

Felicitări tuturor!

 

Cumpără 4 anvelope Michelin de vară sau CrossClimate, în perioada campaniei, de la unul dintre distribuitorii participanți și înregistrează-te pentru a primi voucherul tău eMag!

 1. Produsele participante la această campanie sunt anvelopele de vară Michelin, inclusiv anvelopele all-season din gama MICHELIN CrossClimate, pentru autoturisme, camionete și 4x4.
 2. După înregistrare, participantul la promoție va fi informat în legătură cu validitatea înregistrării în cel mult 7 de zile lucrătoare. Dacă înregistrarea este validă, participantul va primi voucherul de cumpărături eMAG în același mesaj în care este anunțat că este validat.
 3. Valoarea totală a voucherelor de cumpărături eMAG este de 394800 lei, cu TVA inclus.
 4. Regulamentul promoției este disponibil gratuit, oricărui participant, pe www.michelin.ro, unde găsești și alte detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
 5. Pentru mai multe detalii privind statusul înregistrării contactați promo.michelin@ota.ro
 6. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.
 7. Campania este valabilă numai în rețeaua de distribuitori Michelin care participă la această promoție. Lista distribuitorilor participanți este disponibilă pe www.michelin.ro
 8. Fiecare participant se poate înregistra o singură dată și poate primi 1 singur premiu, chiar dacă a achiziționat mai mult de 4 anvelope noi Michelin de vară sau all-season.
 9. În cadrul campaniei se vor acorda 1450 de vouchere în valoare unitară de 150 de lei și 550 vouchere în valoare unitară de 300 de lei. În cadrul loteriei organizate pentru participanții care achiziționează minim un set de anvelope MICHELIN e.Primacy, premile oferite sunt reprezentate de 1 trotinetă electrică / săptămână, în total 7 trotinete electrice, fiecare având valoarea de 2050 lei.
 10. Participanții care achiziționează minim un set de anvelope model ePrimacy intră în cursa pentru o trotinetă electrică / săptămână.
 11. Câștigătorii loteriei vor fi anunțați la finalul campaniei, în perioada 15-30 Mai 2021.
 12. Imaginile au scop informativ.
 13. Campania actuală se desfășoară în perioada 15 Martie - 30 Aprilie 2021. Achiziția trebuie efectuată în această perioadă.
 14. Înregistrarea în campanie trebuie efectuată până la data de 10 Mai 2021, cel târziu.
Folosiți un browser web care nu este acceptat
Folosiți un browser care nu este acceptat de acest site, ceea ce înseamnă că este posibil ca unele funcții să nu se comporte corespunzător. Astfel, este posibil să apară comportamente ciudate când navigați. Utilizați sau actualizați/instalați unul din următoarele browsere pentru beneficia pe deplin de acest site web