MICHELIN, PARTENERUL DE ÎNCREDERE AL BRANDURILOR CARE NU FAC COMPROMISURI

Producători de automobile de prestigiu (Mercedes-AMGPorscheFerrari, Tesla…), producători de motociclete (BMW MotorradHarley Davidson…) și producători de biciclete (BHMondraker, NukeproofSunn…) au încredere în anvelopele MICHELIN pentru o experiență de condus optimă.
MICHELIN continuă să le câștige încrederea prin dezvoltarea de produse și soluții de înaltă tehnologie pentru a-ți îndeplini nevoile și a-ți oferi o viață mai bună în mișcare.

Producătorii au încredere în anvelopele MICHELIN

MICHELIN lucrează în strânsă colaborare cu brandurile de automobile, motociclete și biciclete pentru a dezvolta anvelope concepute special pentru vehiculele lor. Citește aici poveștile...

Anvelope personalizate pentru branduri auto fără compromisuri

MICHELIN OE tyres
Echipare Originală cu anvelople MICHELIN (anvelope OE)

Anvelopele OE sunt dezvoltate în strânsă colaborare cu producătorii pentru a obține cele mai bune performanțe de condus posibile. Ca dovadă a excelenței, anvelopele primesc un marcaj specific brandului pe flanc.

Anvelopele MICHELIN - anvelopele pe care te poți baza oricând

Multe automobile și motociclete sunt echipate cu anvelope MICHELIN Original Equipment (anvelope OE), acesta fiind rezultatul colaborării de lungă durată între aceste branduri și MICHELIN.
Selectează brandul vehiculului tău din lista de mai jos și găsește cele mai bune anvelope MICHELIN.

Folosiți un browser web care nu este acceptat
Folosiți un browser care nu este acceptat de acest site, ceea ce înseamnă că este posibil ca unele funcții să nu se comporte corespunzător. Astfel, este posibil să apară comportamente ciudate când navigați. Utilizați sau actualizați/instalați unul din următoarele browsere pentru beneficia pe deplin de acest site web