header1 amg gt verkleinert

PARTENERIAT MERCEDES-AMG CU MICHELIN

amg michelin partnerlabel p rgb

Depășirea limitelor, explorarea de noi teritorii, pășirea în necunoscut – acestea necesită curaj și pasiune autentică.
Tocmai această pasiune este ceea ce determină Mercedes-AMG și Michelin, în calitate de inovatori în domeniul lor, să conteste status quo-ul și să-și urmărească în mod constant viziunea asupra mobilității. Nu contează dacă este vorba de mașini sport extraordinare și vehicule sau anvelope de înaltă performanță.

AMG Driving Academy & Michelin

Explorează-ți propriile limite. Experimentează performanțe fascinante. Bucură-te la maxim de fiecare moment. Experimentează lumea AMG Driving Academy. O comunitate extraordinară de oameni care iubesc performanța, care trăiesc pentru individualitate și împărtășesc aceeași pasiune. AMG Driving Academy oferă experiențe unice, de ultimă oră pe circuite de curse legendare, pe trasee spectaculoase, precum și pe zăpadă și gheață cu vehicule Mercedes-AMG. Atunci când accepți o ofertă de la AMG Driving Academy, alegi mai mult decât o călătorie sau un program: Devină membru al celei mai rapide familii din lume!

Apasă aici pentru a afla mai multe despre AMG Driving Academy.

MICHELIN | Mercedes-AMG GT Black Series

Mercedes-AMG și Michelin: construim cea mai bună experiență electrică

Descoperă rezultatul muncii depuse de MICHELIN și Mercedes-AMG pentru a perfecționa anvelopa MICHELIN Pilot Sport EV.
A fost nevoie de câteva luni de cooperare pentru a dezvolta o anvelopă care să dezlănțuie întregul potențial al noului Mercedes-AMG EQS și să genereze o experiență de condus complet nouă, 100% electrică.

MICHELIN x Mercedes-AMG: building the best electric experience ⚡

Mercedes-AMG & Michelin

Căutarea continuă a calității și perfecțiunii supreme este motorul acestui parteneriat.
Împreună, punem pe șosea viziunea noastră asupra mobilității.

Michelin dezvoltă anvelope omologate pentru Mercedes-AMG

Anvelopele MICHELIN marcate MO1 - MO2 sau MO1-A sunt proiectate special de inginerii Michelin în strânsă colaborare cu Mercedes-AMG. Când vine vorba de dezvoltarea anvelopelor de înaltă performanță, aceștia își folosesc expertiza pentru a selecta cele mai bune tehnologii și materiale în funcție de caracteristicile individuale ale fiecărui model de mașină, asigurând astfel performanțe superioare și confort la rulare, precum și o experiență de conducere cu adevărat unică!

Află mai multe despre anvelopele omologate

 

Caută anvelopele MICHELIN potrivite pentru Mercedes-AMG

marked tyre
map search desktop

Anvelopele omologate Mercedes-AMG pentru autovehiculul tău pot fi achiziționate de pe site-uri și magazine specializate

Caută după
Adresă, Oraș sau Cod poștal
Autoturism
  • Autoturism
  • Motocicletă
Află locația mea
Caută
Folosiți un browser web care nu este acceptat
Folosiți un browser care nu este acceptat de acest site, ceea ce înseamnă că este posibil ca unele funcții să nu se comporte corespunzător. Astfel, este posibil să apară comportamente ciudate când navigați. Utilizați sau actualizați/instalați unul din următoarele browsere pentru beneficia pe deplin de acest site web