TERMENI & CONDITII

Acest site este editat de: 
MICHELIN ROMANIA SA 
Sos. Bucuresti-Nord nr. 10
Global City Business Park, Cladirea O1, etaj 3  etaj 2 si Cladirea O1 Corp O.1.3 etaj 4, camera 1, 
Voluntari, jud. Ilfov , Romania 
Capital social subscris: 151986264 LEI
Numar de inregistrare in Registrul Comerţului: J23/2379/2013
Cod unic de inregistrare: 13663684

Va rugam sa cititi cu atentie acest aviz juridic inainte de a accesa site-ul.
Societatile din cadrul grupului Michelin au propria existenta juridica si dispun de personalitate juridica autonoma. Totusi, pentru a facilita comunicarea informatiilor prezentate pe site, pot fi utilizati urmatorii termeni: „Michelin”, „Grup”, „grupul Michelin” si „noi”. Acesti termeni sunt utilizati pentru a desemna toate societatile din cadrul grupului Michelin, care isi efectueaza activitatile in mod independent.

Articolul 1.    OBIECT

Prezentul aviz are drept obiect definirea modalitatilor prin care Michelin va pune la dispozitie site-ul si modalitatile prin care puteti accesa acest site. Orice conectare la site se face sub rezerva respectarii prezentului aviz juridic, iar Michelin isi rezerva dreptul de a-l modifica sau actualiza in orice moment. Accesul si utilizarea Site-ului presupun acceptarea prezentului aviz juridic si a practicilor Michelin in materie de date cu caracter personal.

Articolul 2.    ACCESUL LA SITE

Michelin depune eforturi pentru a mentine site-ul accesibil, fara a avea totusi obligatia de a reusi acest lucru. Se precizeaza ca in scopuri de mentenanta, actualizare sau pentru orice motiv, in special de ordin tehnic sau juridic, accesul la site poate fi limitat sau chiar intrerupt. Michelin nu are nicio raspundere pentru aceste intreruperi si pentru eventualele consecinte.
Va luati angajamentul de a nu accesa in mod fraudulos site-ul si, mai ales, serviciile interactive sau modulul de comert online, in cazul in care aceste servicii exista.

Articolul 3.    DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Continutul (in special, dar fara limitare la informatiile, textele, graficele, datele, imaginile, pozele, elementele vizuale, video si banda sonora, precum si forma tuturor acestor elemente si ale site-ului in sine) sunt protejate in conformitate cu drepturile de autor si/sau alte drepturi de proprietate intelectuala. Continutul este proprietatea exclusiva a editorilor sai. Copierea, reproducerea, reprezentarea, exploatarea, adaptarea, transformarea, modificarea, traducerea, difuzarea integrala sau partiala a continutului detinut de Michelin sau de o parte terta care a acordat drepturi companiei Michelin, prin orice procedura, este ilegala, cu exceptia drepturilor limitative acordate la Articolul 4 de mai jos si/sau a copiei private rezervate utilizarii exclusive a persoanei care o efectueaza. Continutul prezentat in acest site poate fi modificat fara notificare prealabila, este pus la dispozitie fara nicio garantie de orice tip, expresa sau implicita si nu ofera drepturi de despagubire. Continutul este protejat prin copyright © 1997-2010 Michelin sau prin copyright-ul partenerilor sai. Logo-urile sunt marci inregistrate.

Articolul 4.    UTILIZAREA CONTINUTULUI

Modificarea sau transformarea continutului sau utilizarea sa in alt scop decât cel autorizat constituie o incalcare a drepturilor de proprietate Michelin sau tertilor.
In limitele de mai jos, Michelin va acorda dreptul de a descarca si difuza continutul (i) atunci când exista functionalitatea de descarcare; (ii) in scopuri non comerciale; (iii) de buna credinta si (iv) cu pastrarea intacta a mentiunilor referitoare la proprietate si a datei de postare online care figureaza in continut, atunci când sunt furnizate aceste informatii. Acest drept nu se interpreteaza in niciun caz ca licenta, in special privind marca sau logo-ul.

Articolul 5.    ADRESE DE E-MAIL

Pentru corespondenta electronica cu Michelin, trebuie sa completati formularele de corespondenta electronica propuse pe site. Raspunsurile formulate de Michelin la e-mailuri, precum si accesul la site si continutul sau nu pot fi asimilate si nu constituie dovada efectuarii unei activitati publicitare, promotionale sau comerciale pe teritoriul tarii unde se afla utilizatorul.

Articolul 6.    PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

In general, puteti accesa site-ul fara a va dezvalui identitatea si a furniza informatii personale. Cu toate acestea, Michelin poate sa va ceara uneori informatii, de exemplu, pentru a raspunde unei cereri din partea dvs., pentru a furniza un serviciu, pentru a procesa o comanda sau in scopuri de marketing.
Datele colectate prin intermediul site-ului nostru sunt destinate Michelin si partenerilor selectati si/sau prestatarilor la care face apel.

Pentru a va oferi un serviciu optim, Michelin colecteaza informatii anonime privind navigarea dvs. pe site-ul nostru (pagini consultate, data si ora consultarii). Michelin poate utiliza aceste date pentru a analiza tendinte sau a stabili statistici si masuri de audienta a site-ului. Va informam ca puteti respinge inregistrarea acestor „cookies”. Totusi, daca alegeti sa refuzati aceste cookies, nu veti putea accesa anumite parti ale site-ului nostru.
Referitor la datele cu caracter personal pe care le veti comunica, beneficiati de dreptul de acces, rectificare si stergere, in conformitate cu legea franceza „Informatique et Libertés” nr. 78-17 din 6 ianuarie 1978, modificata prin legea nr. 2004-810 din 6 august 2004.

De asemenea, puteti refuza in mod gratuit ca datele dumneavoastra sa fie colectate si procesate de Michelin. De altfel, beneficiati de dreptul de a refuza ca datele dumneavoastra sa fie utilizate in scopuri de prospectare, in special comerciala, in conformitatea cu legea „Informatique et Libertés”.
Pentru a beneficia de aceste drepturi, este suficient sa ne trimiteti o scrisoare la adresa de mai jos:

Manufacture Française des Pneumatiques Michelin

Service Consommateurs Michelin
Place des Carmes-Déchaux
63040 CLERMONT-FERRAND CEDEX 9

Site-ul nostru poate contine link-uri spre alte pagini de internet. Va aducem la cunostinta ca Michelin nu pune la dispozitia acestor site-uri datele dumneavoastra personale. Va informam ca atunci când inchideti pagina noastra de internet, puteti face obiectul unor practici diferite in materie de protectie a datelor cu caracter personal, asupra carora Michelin nu are control si pentru care nu isi angajeaza raspunderea.

Pentru mai multe informatii, consultati practicile Michelin in materie de Date personale.

Articolul 7.    GARANTIE SI RESPONSABILITATE

Continutul difuzat pe site este oferit „ca atare”, fara nicio garantie expresa sau implicita de orice tip. Michelin isi rezerva dreptul de a modifica, corecta, intrerupe si/sau sterge continutul sau accesul la site in orice moment si fara notificare prealabila. Michelin nu este raspunzator in caz de contaminare a materialelor dumneavoastra informatice cauzate de un virus sau alte programe informatice daunatoare. Este raspunderea dumneavoastra sa luati toate masurile adecvate pentru a va proteja componentele informatice.

In niciun caz Michelin, angajatii sai, furnizorii sau partenerii mentionati pe site nu pot fi considerati raspunzatori, in temeiul unei actiuni in raspundere contractuala, delictuala sau orice alt tip de actiune, pentru daunele directe sau indirecte, incidentale sau accesorii, sau de orice natura ori de orice prejudiciu, in special de natura financiara sau comerciala, cauzata de utilizarea site-ului sau de orice informatie obtinuta de pe site.

Este strict interzisa introducerea unui link hipertext spre un continut ilegal, astfel cum este definit la Articolul 8.2 de mai jos. Site-ul poate contine link-uri simple sau integrate spre paginile internet partenere ale Michelin sau ale tertilor, având permisiunea acestora pentru link-urile integrate. Michelin nu exercita niciun control asupra acestor site-uri si astfel, nu isi asuma nicio responsabilitate pentru accesibilitatea, pertinenta, disponibilitatea, continutul, publicitatea, produsele si/sau serviciile disponibile pe sau prin intermediul acestor pagini. Prin urmare, Michelin nu este in niciun caz raspunzator pentru daunele directe sau indirecte care pot surveni cu ocazia accesarii sau utilizarii unui site partener sau din cauza nerespectarii unui regulament de catre acest site.

Articolul 8.    COMPETENTA JURIDICA SI LEGE APLICABILA

Orice litigiu referitor la site sau la prezentul aviz juridic este de competenta instantei din Clermont-Ferrand si este guvernat si analizat pe fond in functie de legislatia franceza, indiferent de normele privind conflictul de legi. Utilizarea site-ului echivaleaza cu acordul expres al utilizatorului in aplicarea prezentei clauze. In cazul in care una din dispozitiile acestui aviz juridic este considerata ilegala, nula sau neaplicabila din orice motiv, ea va fi considerata ca nefacând parte din prezentul aviz juridic si nu va afecta validitatea sau aplicarea celorlalte dispozitii.

Editor site: Manufacture Française des Pneumatiques Michelin

Director publicatie: Claire Dorland-Clauzel

Gazduire:

Microsoft Ireland Operations Ltd.
One Microsoft Place, South County Business Park, Leopardstown,
Dublin 18, D18 P521,
Ireland
+353 1 7063476

Articolul 9. Precizari legale Google Translate

ACEST SERVICIU AR PUTEA SA CONTINA TRADUCERI REALIZATE DE CATRE GOOGLE. GOOGLE RENUNTA LA ORICE GARANTII LEGATE DE TRADUCERI, FIE DIRECT SAU INSINUATE, INCLUZAND ORICE GARANTIE IN CEEA CE PRIVESTE ACURATETEA, GRADUL DE INCREDERE, SI ORICE GARANTIE INDICATA IN MOD IMPLICIT IN CEEA CE PRIVESTE VANDABILITATEA, POTRIVIREA PENTRU UN ANUMIT SCOP SI NEINCALCARE. 

Anumit continut din sectiunea Clasificari & Evaluari de pe pagina noastra web a fost tradus in interesul dumneavoastra prin intermediul unui soft de traduceri furnizat de catre Google Translate. S-au facut eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere corecta, insa, nicio traducere automatizata nu este perfecta si nici nu este menita sa tina locul unor traducatori umani. Traducerile sunt oferite ca un serviciu pentru utilizatorii paginii de web Michelin, si sunt furnizate "asa cum sunt". Nu se ofera nicio garantie de niciun fel, fie direct sau in mod implicit, cu privire la acuratetea, gradul de incredere sau corectitudinea oricarei traduceri facute din limba sursa in orice alta limba. Anumit continut s-ar putea sa nu fie tradus in mod corespunzator din cauza limitarilor pe care le are softul de traducere. 

Textul oficial este versiunea în română a paginii web. Orice discrepanta sau diferenta creata in traducere nu are caracter obligatoriu si nu produce efecte legale din motive de conformitate sau constrangere. Dacă apar orice întrebări cu privire la acuratețea informațiilor regăsite în pagina web tradusă, vă rugăm să vă orientați către versiunea din română, care reprezintă versiunea oficială.

Folosiți un browser web care nu este acceptat
Folosiți un browser care nu este acceptat de acest site, ceea ce înseamnă că este posibil ca unele funcții să nu se comporte corespunzător. Astfel, este posibil să apară comportamente ciudate când navigați. Utilizați sau actualizați/instalați unul din următoarele browsere pentru beneficia pe deplin de acest site web