Găsiți rapid un magazin de anvelope din apropierea dumneavoastră
Autoturism
  • Autoturism
Autoturism
  • Autoturism
Află locația mea

Despre Dealeri de anvelope Michelin din România

Servicii de anvelope și vehicule

România este plină de oportunități pentru a putea să testați vehiculul și să vă bucurați de potențialul acestuia. La Michelin, știm că mașinile, motocicletele și scuterele excelente au nevoie de anvelope pe măsură, motiv pentru care dealerii noștri autorizați au stocuri suficiente cu cele mai noi produse ale noastre. Indiferent dacă vă plimbați pe străzile orașului, vă conduceți SUV-ul sau motocicleta de teren off-road sau mergeți cu bicicleta în jurul blocului, la dealerii noștri autorizați aveți de unde alege.

Dacă nu știți sigur ce gamă este cea mai potrivită pentru vehiculul dumneavoastră, unul dintre dealerii noștri vă vor prezenta mai multe anvelope și modul în care fiecare dintre acestea v-ar influența vehiculul și experiența de condus.  Totuși, înainte de a achiziționa, iată câteva lucruri de care puteți ține cont pentru a vă facilita alegerea.

Luați în considerare condițiile meteorologice

Un factor de avut în vedere atunci când achiziționați anvelope este tipul de vreme cu care vă veți confrunta. În România, clima este temperată și există atât vreme călduroasă și uscată vara, cât și zile reci și cu precipitații iarna, când drumurile pot deveni alunecoase. Țineți minte că suprafața drumului are cea mai redusă aderență când există umezeală, așadar cresc foarte mult șansele de a pierde aderența.

Alegeți anvelopa pe baza terenului

Alt factor care afectează alegerea anvelopelor este terenul pe care veți conduce. Condusul pe șosea nu necesită aceeași adâncime a canelurilor sau aceeași rigiditate ca cea oferită de o anvelopă off-road sau de teren. Conducând cu anvelope potrivite pentru terenul respectiv va reduce zgomotul, va facilita o uzură uniformă și vă va ajuta să nu alunecați sau să rămâneți blocat(ă). Contactați unul dintre dealerii noștri autorizați pentru a afla mai multe.

Aveți nevoie de ajutor suplimentar?

Folosiți un browser web care nu este acceptat
Folosiți un browser care nu este acceptat de acest site, ceea ce înseamnă că este posibil ca unele funcții să nu se comporte corespunzător. Astfel, este posibil să apară comportamente ciudate când navigați. Utilizați sau actualizați/instalați unul din următoarele browsere pentru beneficia pe deplin de acest site web