capture d e cran 2020 07 21 a 15 51 15

Motion for life

right mfl


Mergi să vizitezi un prieten, mergi la serviciu sau la școală, sau doar te bucuri de drum....Omenirea este tot timpul în mișcare.  Din 1889, Michelin inovează în toată lumea pentru ca fiecare dintre noi să se poată bucura de o viață în mișcare mai sigură, mai liniștită și mai responsabilă. 
Mașini electrice și pe combustie, biciclete de oraș și de munte, avioane comerciale, motociclete de raliu, mașini de pompieri și ambulanțe, autobuze școlare și transport public: indiferent de modul în care alegi să te deplasezi și oriunde te-ai afla, Michelin este alături de tine.

Motion For Life, Michelin - Winter 30s - RO

AFLĂ CE SOLUȚII OFERĂ MICHELIN PENTRU O VIAȚĂ MAI BUNĂ ÎN MIȘCARE

AIRCRAFT

Michelin este partener de încredere pentru echiparea a aproximativ unul din trei avioane comerciale din lume și oferă siguranță atunci când avioanele aterizează cu până la 420 km/h.

Electric vehicle

Pe măsură ce mobilitatea electrică se dezvoltă, Michelin dezvoltă anvelope care cresc autonomia vehiculelor electrice.

210128 michelin geste 15s afx v03 16 9 0 00 07 17 header 1

Procesul de producție al Michelin își propune să reducă continuu amprenta de carbon din momentul în care anvelopele sunt produse și până ajung la tine.

Michelin oferă o gamă largă de produse și servicii

Rămâi informat! Abonează-te la newsletterul Michelin!

Primește în fiecare lună, în inbox-ul tău cele mai recente informații despre inovațiile și serviciile Grupului Michelin privind mobilitatea.

Asigură-te că beneficiezi de sfaturile, promoțiile, dar și de selecția de hoteluri și restaurante din lumea auto.

Dl. Dna. Altceva
This field is invalid
This field is invalid
This field is invalid
This field is invalid


Michelin Romania S.A. va prelucra datele dvs. cu caracter personal pentru (i) a va gestiona abonamentul la buletinul informativ sau la ofertele comerciale Michelin [produse noi, promoții, noutăți etc.] (ii) si a masura performanta campaniilor noastre si a analiza interactiunile dvs. cu comunicarile noastre. Datele dvs. pot fi partajate cu alte companii identificate din Grupul Michelin pentru a va cunoaste mai bine si a va personaliza experienta pe care o pot oferi companiile Michelin si pentru a va trimite oferte de marketing. Pe baza consimtamantului dvs., adresa dvs. de e-mail poate fi trimisa partenerilor nostri comerciali. Va puteti gestiona oricand preferintele de comunicare sau puteti sa va dezabonati folosind link-ul inclus in toate e-mail-urile noastre. Pentru a va exercita dreptul de acces, dreptul de stergere sau alte drepturi, ne puteti contacta la adresa de e-mail: dataprivacy_euc@michelin.com. Aflati mai multe despre modul in care Michelin va gestioneaza datele la Politica de confidențialitate.

Folosiți un browser web care nu este acceptat
Folosiți un browser care nu este acceptat de acest site, ceea ce înseamnă că este posibil ca unele funcții să nu se comporte corespunzător. Astfel, este posibil să apară comportamente ciudate când navigați. Utilizați sau actualizați/instalați unul din următoarele browsere pentru beneficia pe deplin de acest site web