striverseb generic 13 cmjn

Abonați-vă la newsletter-ul nostru.

Înregistrați-vă pentru a primi newslettere lunare cu cele mai recente oferte, produse, inovații și servicii oferite de Michelin.

Beneficiați de sfaturi și recomandări, promoții, explorați hoteluri uimitoare, descoperiți destinații culinare uimitoare, plus conținut unic din lumea auto.​​​​​​

Completați și transmiteți formularul de mai jos pentru a vă abona la newsletter-ul lunar.

Dl Dna Dra Dna Dr Prof
This field is invalid
This field is invalid
This field is invalid
This field is invalid
This field is invalid

Michelin Romania S.A. va prelucra datele dvs. cu caracter personal pentru (i) a va gestiona solicitarile din formularul de contact de pe website-ul local Michelin, (ii) a va gestiona abonamentul la buletinul informativ sau la ofertele comerciale Michelin [produse noi, promoții, noutăți etc.] (iii) si a masura performanta campaniilor noastre si a analiza interactiunile dvs. cu comunicarile noastre. Datele dvs. pot fi partajate cu alte companii identificate din Grupul Michelin pentru a va cunoaste mai bine si a va personaliza experienta pe care o pot oferi companiile Michelin si pentru a va trimite oferte de marketing. Pe baza consimtamantului dvs., adresa dvs. de e-mail poate fi trimisa partenerilor nostri comerciali. Va puteti gestiona oricand preferintele de comunicare sau puteti sa va dezabonati folosind link-ul inclus in toate e-mail-urile noastre. Pentru a va exercita dreptul de acces, dreptul de stergere sau alte drepturi, ne puteti contacta la adresa de email: dataprivacy_euc@michelin.com. Aflati mai multe despre modul in care Michelin va gestioneaza datele la.

Prin furnizarea adresei de e-mail, sunteți de acord să primiți comunicări de marketing de la Michelin România și Grupul Michelin prin e-mail. Informațiile dumneavoastră nu vor fi partajate cu părți terțe (cu excepția agențiilor de marketing și curierat subcontractate de Michelin) și vă puteți dezabona în orice moment. Consultați Politica noastră de confidențialitate pentru mai multe detalii.

Folosiți un browser web care nu este acceptat
Folosiți un browser care nu este acceptat de acest site, ceea ce înseamnă că este posibil ca unele funcții să nu se comporte corespunzător. Astfel, este posibil să apară comportamente ciudate când navigați. Utilizați sau actualizați/instalați unul din următoarele browsere pentru beneficia pe deplin de acest site web