ANVELOPE INOVATOARE PENTRU VEHICULE ELECTRICE

JUMĂTATE DIN MĂRCILE AUTO CARE PRODUC VEHICULE ELECTRICE SUNT ECHIPATE CU ANVELOPELE NOASTRE(1) ȘI NU ESTE O COINCIDENȚĂ

Inginerii noștri colaborează îndeaproape cu cei mai importanți producători de vehicule electrice precum Porsche, Mercedes-AMG, BMW, Volkswagen, Ford, Lucid, Hyundai, BYD, XPENG ... pentru a proiecta anvelope cu performanțe care fac diferența pentru proprietarii de vehicule electrice și oferă o mobilitate electrică mult mai plăcută.

Motion For Life, Michelin - New EV 15s - RO

TOATE ANVELOPELE NOASTRE AUTO SUNT POTRIVITE PENTRU VEHICULE ELECTRICE

Din cauza bateriei lor, vehiculele electrice au o greutate mai mare decât cele pe combustie internă. Această caracteristică împreună cu un cuplu mai mare, un motor mai silențios și nevoia constantă de o autonomie mai mare sunt provocările pe care anvelopele pentru vehiculele electrice trebuie să le susțină.

Michelin and electric vehicles

OPTIMIZĂM PERFORMANȚA ANVELOPELOR PENTRU VEHICULUL TĂU ELECTRIC


Montarea anvelopelor adecvate pentru vehiculul tău electric asigură o performanță optimă în ceea ce privește autonomia, longevitatea (kilometraj), silențiozitatea în cabină și siguranța(2), permițându-ți în același timp să te bucuri la maximum de experiența ta de condus.

Vehiculele electrice au nevoie de anvelope cu o rezistență redusă la rulare

Rămâi în mișcare între fiecare încărcare

Pentru a maximiza autonomia bateriei, vehiculele electrice necesită anvelope cu o rezistență redusă la rulare. Din 1992, începând cu anvelopa MICHELIN EnergyTM, am redus cu mai mult de jumătate rezistența la rulare a anvelopelor noastre pentru automobile(3). În prezent oferim anvelope, precum MICHELIN Pilot Sport EV, care prelungesc autonomia cu până la 60 km datorită rezistenței reduse la rulare.

Vehiculele electrice au nevoie de anvelope cu longevitate ridicată

Ajungi la destinație cu setul tău de anvelope!

Vehiculele electrice au nevoie de anvelope cu longevitate ridicată. Cuplul mare și greutatea bateriei au un impact asupra uzurii anvelopelor. În 1946, am dezvoltat MICHELIN X, prima anvelopă radială, care a contribuit semnificativ la creșterea durabilității anvelopelor noastre (de 2 până la 3 ori).

De atunci, am continuat să fabricăm anvelope cu o durată de viață mai mare.

The range challenge of electric cars

FII PREGĂTIT PENTRU MOBILITATEA ELECTRICĂ CU SUGESTIILE ȘI SFATURILE NOASTRE

Anvelopa MICHELIN e.PRIMACY

Anvelopa MICHELIN e.PRIMACY

Anvelopa MICHELIN e.PRIMACY este special proiectată să reducă consumul de energie(5) pentru autoturisme. Aceasta reprezintă alegerea producătorilor din industria auto pentru echiparea vehiculelor electrice, hibride sau cu un consum redus de combustibil. 

DE LA PIONIERAT PÂNĂ LA NOUA GENERAȚIE DE VEHICULE ELECTRICE

Timp de mai bine de 100 de ani, am proiectat soluții inovatoare de mobilitate care se ridică la așteptările conducătorilor auto în timp ce minimizează impactul acestora asupra mediului.

În 1899, Michelin a dezvoltat anvelopele pentru “La Jamais Contente”

Cum am depășit provocările impuse de vehiculele electrice de-a lungul anilor

În 1899, Michelin a dezvoltat anvelope pentru “La Jamais Contente”, primul vehicul electric care depășea 100 km/h.

Ai văzut prima anvelopă pentru autobuze electrice?

Anvelopa MICHELIN X Incity EV Z: o gamă care combină siguranța, longevitatea, respectul pentru mediu și capacitatea de încărcare sporită.

Cu această gamă nouă, Michelin sprijină tranziția către soluții de mobilitate electrică mai curate, mai eficiente și cu o mai mare autonomie. Un factor cheie pentru un oraș sustenabil.

Good News - EBUS

Fii primul care află noutățile de la MICHELIN!

Abonează-te la newsletterul nostru și vei primi informații privind
ofertele exclusive, competițiile incredibile din motorsport, dar și experiențele premium pe care le poți trăi în locuri ce merită descoperite.

AFLĂ MAI MULTE DESPRE MICHELIN:

map search desktop

Găsește rapid un distribuitor de anvelope MICHELIN

Caută după
Adresă, Oraș sau Cod poștal
Autoturism
  • Autoturism
  • Motocicletă
Află locația mea
Caută

Mențiune juridică

(1) Sursă: Departamentul de echipamente originale Michelin Automotive - analiza internă a bazei de date, decembrie 2021.

(2) Rezultatele pot varia în funcție de vehicule, gama de anvelope și mărimea acestora, viteza și condițiile de drum.

(3) Rezistența la rulare a anvelopelor a fost înjumătățită între MICHELIN Energy (RR>12kg/T) în comparație cu MICHELIN e.Primacy și MICHELIN Pilot sport EV (RR <5kg/T) 

(4) Tehnologia acustică MICHELIN reduce nivelul zgomotului din interiorul automobilului cu aproape 20% (Măsurarea zgomotului intern realizată în 2020 pe mărimea 245/45 R19 pe KIA Cadenza. Nivelul de zgomot măsurat pe gama „170-230Hz”.) Rezultatele pot varia în funcție de vehicule, gama de anvelope și mărimea acestora, viteza și condițiile de drum.

(5) Când este nouă, MICHELIN e.PRIMACY generează în medie cu 2kg/t rezistență la rulare mai redusă decât competitorii, un echivalent al reducerii de combustibil cu până la 0,21l/100km pentru un VW Golf 7 1.5 TSI sau echivalentul a 7% autonomie câștigată pentru un VW e.Golf. Consumul de energie înseamnă benzină pentru vehiculele termice și hibride, electricitate pentru vehiculele electrice.

(6) rezistență extrem de redusă la rulare datorită materialelor pe bază de siliciu „Electric ready” cu disipare de putere foarte redusă. Așadar, autonomia bateriei tale va fi mai mare decât cu MICHELIN City Grip original. Modelarea disipării de putere între 100/80 - 14 M/C 48S CITY GRIP SAVER TL și CITY GRIP. Realizat la Centrul de cercetare Michelin din Franța, în iulie 2018). Mai multe informații pe: https://www.michelin.co.uk/motorbike/tyres/michelin-city-grip-saver 

(7) Consum redus de combustibil - MICHELIN ENERGY SAVER+ a luat premiul de „Eco Champion” oferit de AutoBild în 2013 

(8) Aceste situații extreme se referă la concursurile pe pistă. Viteza excesivă și alte comportamente periculoase sunt interzise 

(9) Mai multe informații pe https://www.michelin.com/en/sustainable-development-mobility/for-the-planet/environmental-approach 

Folosiți un browser web care nu este acceptat
Folosiți un browser care nu este acceptat de acest site, ceea ce înseamnă că este posibil ca unele funcții să nu se comporte corespunzător. Astfel, este posibil să apară comportamente ciudate când navigați. Utilizați sau actualizați/instalați unul din următoarele browsere pentru beneficia pe deplin de acest site web