Hyundai Ioniq 5

Hyundai și Michelin

Un lung parteneriat de succes pentru performanță și inovație
hyundai x michelin

Hyundai este un nume mondial cu o amprentă globală. În cadrul Hyundai, scopul este să devină o companie apreciată pentru îndeplinirea visului uman de a avea mobilitate sigură și liberă și o viață liniștită. Nu e o coincidență că echipele Hyundai și Michelin colaborează pentru o viață mai bună în mișcare

PARTENERI DE ÎNCREDERE PENTRU NOI TEHNOLOGII

În 2022, Hyundai și Michelin au anunțat încheierea unui parteneriat pentru a dezvolta anvelope de ultimă generație optimizate pentru mașinile electrice premium:

  • Concepând anvelope rezultate din proiectare ecologică, folosind materiale prime reciclate și cu proveniență biologică,
  • Asigurând performanța anvelopelor pentru a putea susține creșterea în greutatea vehiculului,
  • Colaborând pentru a asigura o tehnologie premium a anvelopelor care să ofere soluții de mobilitate în viitor,
  • Și cercetare comună pentru a dezvolta un sistem de monitorizare a anvelopelor.
ioniq5 sideview

IONIQ5 - mașina pur electrică de la Hyundai

În 2017, Hyundai Motor și Michelin au încheiat primul parteneriat pentru a optimiza performanța mașinilor electrice și a celor de lux. Acest lucru a condus la proiectarea anvelopelor dedicate exclusiv pentru Hyundai Ioniq5. Hyundai Ioniq 5, mașina anului 2022 în lume, mașina electrică a anului în lume și design-ul auto al anului în lume, este echipată exclusiv cu anvelope MICHELIN proiectate în colaborare.

Anvelopele MICHELIN oferă un nivel înalt de performanță, manevrare, frânare, o durată de viață a benzii de rulare lungă și o rezistență scăzută la rulare în pofida transmisei eficiente a cuplului și a vehiculelor electrice de înaltă performanță.

ANVELOPE CU MARCAJ HN ȘI GOE - ANVELOPE MICHELIN LA COMANDĂ PENTRU MAȘINILE HYUNDAI

goe marking final

MICHELIN proiectează anvelope cu marcaj HN pentru modele specifice Hyundai N și anvelope cu marcaj GOE (potrivite și pentru modelele de lux Genesis de la Hyundai Motor Group).

Anvelopele MICHELIN cu marcaj HN și GOE sunt proiectate special de către inginerii MICHELIN în strânsă colaborare cu Hyundai și Genesis. Când vine vorba de proiectarea anvelopelor, ne folosim expertiza pentru a selecta cele mai bune tehnologii și materiale în funcție de caracteristicile individuale ale fiecărui model de mașină, asigurând astfel performanțe superioare și o experiență de conducere cu adevărat unică!

Doar anvelopele cu marcaj HN și GOE îți oferă asigurarea că într-adevăr cumperi o anvelopă proiectată și testată special pentru mașina ta Hyundai.​

Tehnologie MICHELIN AcousticTM pentru o experiență mai bună de condus

Zgomotul intern cauzat de anvelope reprezintă o problemă majoră în cazul motoarelor silențioase ale mașinilor electrice.

Efectul de amortizare a sunetului se obține printr-o soluție personalizată de spumă poliuretanică, aplicată interiorului anvelopei după răcire. Spuma poliuretanică atenuează rezonanța de zgomot în interiorul cavității anvelopei. Datorită tehnologiei MICHELIN AcousticTM, zgomotul intern al vehiculului poate fi redus cu aproape 20%.(1)

acoustic technology
map search desktop

GĂSEȘTE UN DISTRIBUITOR DE ANVELOPE HYUNDAI

Caută după
Adresă, Oraș sau Cod poștal
Autoturism
  • Autoturism
  • Motocicletă
Află locația mea
Caută

Mențiuni juridice

(1) Tehnologia acustică MICHELIN reduce nivelul zgomotului din interiorul automobilului cu aproape 20% (Măsurarea zgomotului intern realizată în 2020 pe mărimea 245/45 R19 pe KIA Cadenza. Nivelul de zgomot măsurat pe gama „170-230Hz”.) Rezultatele pot varia în funcție de vehicule, gama de anvelope și mărimea acestora, viteza și condițiile de drum.

Folosiți un browser web care nu este acceptat
Folosiți un browser care nu este acceptat de acest site, ceea ce înseamnă că este posibil ca unele funcții să nu se comporte corespunzător. Astfel, este posibil să apară comportamente ciudate când navigați. Utilizați sau actualizați/instalați unul din următoarele browsere pentru beneficia pe deplin de acest site web