AI ÎNCREDERE ÎN MICHELIN PENTRU O VIAȚĂ MAI BUNĂ ÎN MIȘCARE

                                                    

Ai standarde înalte. Și noi la fel!  Inovăm în fiecare zi pentru a ne ridica la așteptările tale.

CEI MAI EXIGENȚI AU ÎNCREDERE ÎN NOI

Produsele și serviciile noastre beneficiază de tehnologii revoluționare(1). Tocmai de aceea conducătorii auto, producătorii, participanții la competițiile motorsport și principalii lideri de opinie utilizează anvelopele noastre. 

Conducătorii auto aleg anvelopele MICHELIN

Anvelopele noastre au o evaluare generală de 4.6 din 5 (4)

(pe baza unui număr de 23.237 de opinii)

Motion For Life, Michelin - New EV 15s - RO

DESCHIDEM DRUMUL CĂTRE MOBILITATEA ELECTRICĂ

Suntem lideri în mobilitatea electrică.  Inginerii noștri colaborează îndeaproape cu producătorii de automobile, scutere și biciclete pentru a proiecta anvelope cu performanțe extraordinare pentru proprietarii de vehicule electrice. Jumătate din mărcile auto care produc vehicule electrice sunt echipate cu anvelopele noastre (5) și nu este o coincidență.

Sustainability is in motion for a better life

ACȚIONĂM PENTRU A REDUCE IMPACTUL ASUPRA MEDIULUI

Deschidem drumul către mobilitate cu un impact redus asupra mediului(6) și inovăm investind atât în anvelope, cât și în jurul și dincolo de acestea.

PROIECTĂM ANVELOPE ÎN CARE POȚI AVEA ÎNCREDERE

Din 1889, am inovat pentru a oferi o gamă de anvelope care să dureze și să asigure o experiență de condus sigură indiferent de condițiile de drum.

Motion for Life, Michelin – Performanta care dureaza

De la primul până la ultimul kilometru

Adevărata schimbare se traduce prin îmbunătățire. Ajungi la destinație cu setul tău de anvelope! Angajamentul nostru este să ne asigurăm că ai o experiență de condus sigură de la primul până la ultimul kilometru cu anvelope în care puteți avea încredere până la limita legală de uzură.(7)

Motion for Life, Michelin - Winter 15s

Pe toate tipurile de vreme         

Nu lăsa condițiile de iarnă să te oprească! Gama de anvelope de iarnă MICHELIN 3PMSF(8) e complet certificată și proiectată să ofere siguranță și mobilitate chiar și în cele mai severe condiții de iarnă.

2022 Champions - Michelin Motorsport

COMPETIȚIILE MOTORSPORT CA ACCELERATOR AL INOVAȚIEI

Indiferent de eveniment - marile campionate mondiale FIA și FIM, cursele de anduranță, inclusiv cele 24h Le Mans sau chiar campionatele  MotoGPTM and MotoETM - cei mai exigenți participanți la competițiile motorsport  au încredere în noi: promotorii, producătorii de automobile și biciclete, echipele, șoferii și motocicliștii.

Fii primul care află noutățile de la MICHELIN!

Abonează-te la newsletterul nostru și vei primi informații privind
ofertele exclusive, competițiile incredibile din motorsport, dar și experiențele premium pe care le poți trăi în locuri ce merită descoperite.

INOVĂM ÎN TOATE DOMENIILE LEGATE DE MOBILITATE

Investim în multe activități, în, în jurul și dincolo de anvelope pentru a crea o viață mai bună în mișcare.

Motion For Life, Michelin - Open Perception 20s - RO

Motion for Life, Michelin- Avion

50 de ani de experiență în producția anvelopelor pentru aeronave

Divizia Michelin Aircraft colaborează cu cele mai mari companii și cei mai mari constructori din lume(9): 90% din primele 20 de companii aeriene sunt echipate cu anvelopele noastre(10).

Motion for Life, Michelin - Métro 15s - Master English

70 de ani de experiență în transportul feroviar urban

Din 1951, am dezvoltat o soluție tehnică pentru diferite tipuri de metrouri, pe mai mult de 60 de rețele de transport urbane și în mai mult de 20 de țări din jurul lumii. Contribuim în fiecare zi la soluțiile de deplasare a mai mult de 10 milioane de oameni din jurul lumii(11).

Michelin USA Motion for Life (:15)

Din 1900, ne-am axat să facem din experiențele de condus și de turism unele de neuitat

Datorită abordării noastre serioase și unice, ghidurile MICHELIN sunt cele mai vândute: oferim experiențe de neuitat pentru clienți, evaluând peste 30,000 de unități în peste 30 de teritorii pe trei continente.

Good News - Wisamo

Ai auzit veștile bune ?

Prin proiectarea unor produse și soluții mai de încredere, mai interesante și mai inovatoare, îți îmbunătățim viața în mișcare nu numai datorită anvelopelor noastre, ci și datorită ofertelor noastre care trec dincolo de anvelope.

Wing Sail Mobility sau WISAMO sunt vele gonflabile care navighează cu puterea vântului! Energie pură, gratuită și universală pentru nave de marfă și iahturi cu vele.

Oferim o cale mai bună spre viitor

Abordarea noastră „Totul Sustenabil” ne împinge în mod constant să găsim soluții capabile să favorizeze un echilibru optim între împlinirea personală, dezvoltarea economică și protejarea planetei și a locuitorilor săi.

Offering everyone a better way forward
map search desktop

Găsește rapid un distribuitor de anvelope MICHELIN

Caută după
Adresă, Oraș sau Cod poștal
Autoturism
  • Autoturism
  • Motocicletă
Află locația mea
Caută

Mențiuni legale

(1) Michelin dedică o sumă între 600 și 700 de milioane de euro pe an pentru programe de cercetare, dezvoltare și ingineria proceselor. Cu 11.627 de brevete active în lume, 247 de brevete depuse în 2021 și 6.000 de persoane care lucrează în cercetare și dezvoltare, Michelin dezvoltă tehnologii care vor permite Grupului să contribuie la atingerea ambițiilor sale pentru 2030. Mai multe informații pe https://www.michelin.com/en/innovation/

 

(2) În ultimii 50 de ani, Michelin a obținut mai mult de 730 de victorii în campionatul mondial Major FIA (Formula 1, Campionatul Mondial de Anduranță (WEC), Campionatul Mondial de automobile sportive, Grand Touring (GT), Campionatul Mondial de Raliuri (WRC) și Formula E) și mai mult de 830 victorii la campionatul mondial Major FIM (MotoGP™, Superbike, Campionatul Mondial de Anduranță (EWC) și Rally-Raid)

 

(3) „cea mai premiată marcă de către experții auto europeni precum ADAC, Autobild, Tyre reviews”: recensământ intern. Anvelopele Michelin pentru automobile s-au clasat pe podium de 28 de ori și au obținut 16 victorii din 43 în cadrul testelor realizate de ACE Lenkrad, ADAC, AMS, AUTO BILD, AUTO BILD allrad, AUTO BILD Klassik, AUTO BILD sportscars, AUTO EXPRESS, Auto Strassenverkehr, AUTO ZEITUNG, EVO, Moottori, PRO MOBIL, Quattroruotte, SPORTAUTO, TEKNIIKAN MAAILMA (TW), TEKNIKENS VÄRLD, tyre REVIEWS, VI BILÄGARE

 

AUTO BILD / Cel mai bun producător al iernii anului 2022

Auto Bild, numărul 42/2022, 3 teste comparative publicate în 2022, primul loc Michelin pentru cele mai bune performanțe generale pe piste umede, uscate și pe zăpadă pentru următoarele game: MICHELIN Pilot Alpin 5, MICHELIN Alpin 6

AUTO BILD / Cel mai bun producător al iernii anului 2022

Auto Bild, numărul 42/2022, 3 teste comparative publicate în 2022, primul loc Michelin pentru cele mai bune performanțe generale pe piste umede, uscate și pe zăpadă pentru următoarele game: MICHELIN CrossClimate 2, MICHELIN CrossClimate SUV, MICHELIN Agilis CrossClimate

 

(4) „Anvelopele MICHELIN au o evaluare generală de 4.6 din 5”: Media bazându-se pe 23 237 recenzii colectate de wonderflow în perioada 22 august 2021 și 22 august 2022, pe 37 produse Michelin, prin 48 de site-uri și în 13 țări. (Astralia, Canada, China, Franța, Germania, Italia, Japonia, Rusia, Coreea de Sud, Spania, Turcia, Regatul Unit și Statele Unite). Michelin a efectuat studiul în august 2022.

 

(5) Sursă: Departamentul de echipamente originale Michelin Automotive - analiza internă a bazei de date, 31/12/2021.

 

(6){t1} Mai multe informații pe https://www.michelin.com/en/sustainable-development-mobility/for-the-planet/environmental-approach{/t1}

 

(7) Ultimul kilometru fiind înțeles ca până la adâncimea minimă legală a profilului (1,6 mm în Europa). Te rugăm să consulți adâncimea minimă legală a profilului în țara ta. Mai multe informații pot fi găsite pe  [www.michelin.country/performancemadetolast - to be adapted localy] ​

Următoarele linii de anvelope sunt concepute pentru a oferi un nivel ridicat de longevitate și performanță care durează: MICHELIN CrossClimate², MICHELIN CrossClimate 2 SUV, MICHELIN Primacy 4+, MICHELIN e.Primacy, MICHELIN Pilot Sport 4S, MICHELIN Pilot Sport 5, MICHELIN Pilot Sport EV, MICHELIN Pilot Sport 4 SUV,  MICHELIN Alpin 6 și MICHELIN Pilot Alpin 5

 

(8) 3PMSF Three Peak Mountain Snow Flake

 

(9) „cele mai mari companii și cei mai mari constructori din lume”: Airbus, Boeing, Bombardier, Comac, Dassault, Embraer, Gulfstream, HondaJet, Lockheed Martin, Pilatus, Sukhoï, Textron și alții

 

(10) „90% din top 20 companii aeriene sunt  echipate cu anvelope MICHELIN”: pe baza surselor interne

 

(11) „Michelin contribuie în fiecare zi la soluțiile de deplasare a mai mult de 10 milioane de oameni din jurul lumii”: Suma numărului mediu zilnic de pasageri care folosesc metrourile echipate cu anvelope MICHELIN - Studiu intern MICHELIN 2018-19. 

 

Folosiți un browser web care nu este acceptat
Folosiți un browser care nu este acceptat de acest site, ceea ce înseamnă că este posibil ca unele funcții să nu se comporte corespunzător. Astfel, este posibil să apară comportamente ciudate când navigați. Utilizați sau actualizați/instalați unul din următoarele browsere pentru beneficia pe deplin de acest site web