banner michelin acoustic technology lg

Anvelope cu Tehnologia Michelin® Acoustic

Reducerea semnificativă a zgomotului din mașină, oferind în același timp o performanță de nemaiauzit.

Tehnologia MICHELIN® Acoustic reduce semnificativ zgomotul din interior

Tehnologia MICHELIN® Acoustic reduce în mod eficient vibrațiile provocate de drum, ceea ce duce la o reducere semnificativă a zgomotului din interiorul mașinii cu aproximativ 20%*. O soluție de spumă din poliuretan proiectată special reduce rezonanța zgomotului, ceea ce permite șoferilor și pasagerilor să beneficieze pe deplin de dispozitivele de comunicare hands-free, reducând în același timp oboseala șoferului în timpul călătoriilor lungi. MAT (MICHELIN Acoustic Technology) reduce chiar și zgomotele de la interior la condusul în condiții de drum schimbătoare.

acoustic technology foam
cavity noise
origin cavity noise
acoustic technology prevention

Mențiuni legale

(1)  Tehnologia Michelin Acoustic reduce nivelul zgomotului perceput, în interiorul mașinii, cu aproximativ 20% (măsurători interne privind nivelul zgomotului realizate în 2020 pentru dimensiunea 245/45 R19 pe Kia Cadenza. Nivelul zgomotului măsurat între "170-230Hz"). Rezultatele pot fi diferite în funcție de vehicul, modelul anvelopei si dimensiune, viteză și condițiile de drum.

Folosiți un browser web care nu este acceptat
Folosiți un browser care nu este acceptat de acest site, ceea ce înseamnă că este posibil ca unele funcții să nu se comporte corespunzător. Astfel, este posibil să apară comportamente ciudate când navigați. Utilizați sau actualizați/instalați unul din următoarele browsere pentru beneficia pe deplin de acest site web