banner 3

Rețele de distribuție Michelin

Michelin este producător de anvelope și partener pentru o rețea extinsă de distribuitori în România: Euromaster - furnizor de anvelope și servicii anvelope atât pentru clienții retail, cât și pentru clienții business. Împreună intenționăm să atingem așteptările clienților noștri și să fim mereu acolo unde este nevoie de noi, cu servicii și produse premium. 

erm ro 2

Euromaster România

Euromaster operează în România pentru a satisface nevoile clienților săi, folosindu-se de expertiza sa de specialitate.

Euromaster este o rețea de distribuție deținută 100% de grupul Michelin care a fost înființată în Europa în 1960. Cu peste 60 de ani de experiență în Europa, rețeaua Euromaster a ajuns în România ca fiind unul dintre liderii principali pe piața de anvelope și servicii dedicate reparațiilor anvelopelor. 

Euromaster România a obținut Locul I în TOP AFACERI ROMÂNIA 2021 plus Diplomă CEA MAI MARE FIRMĂ din România 2021, domeniul 4531, pentru localitatea Voluntari/Jud. ILFOV.

Rețeaua Euromaster România cuprinde peste 60 de centre integrate și francizate în toată țara și oferă servicii complete pentru anvelope pentru toate tipurile de vehicule: autoturisme, SUV, camioane, camionete, tractoare, vehicule agricole și vehicule industriale, precum și o gamă largă de servicii de întreținere a vehiculelor: ITP, geometrie roți, schimb ulei și filtre, baterii, discuri și frâne. Pe lângă anvelope, Euromaster România oferă o gamă de produse concepute pentru a menține performanțele vehiculelor clienților la un nivel optim de performanță - oferte pentru managementul anvelopelor flotelor de camioane (MasterStart, MasterCare) și managementul anvelopelor autoturismelor (Tyre Hotel).

Vizitați site-ul web Euromaster România: https://www.euromaster.ro/

logo sigemo rahmen 400

Sigemo

Experiența acumulată în peste 25 de ani de activitate, parteneriatele realizate alături de cei mai prestigioși producători de anvelope din lume și angajamentul de a furniza servicii de calitate superioară ne-au propulsat în topul celor mai mari distribuitori de anvelope din România.

Venim în întâmpinarea clienților noștri cu un stoc de peste 100.000 de anvelope și 6.000 de jante, dar și cu service-uri de roți ultramoderne în București, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Brașov, Târgu Mureș și Deva, precum și cu depozite regionale la Constanța, Galați și Timișoara.

Vă așteptăm cu drag pe site-ul nostru oficial www.sigemo.ro pentru mai multe informații!

 

Folosiți un browser web care nu este acceptat
Folosiți un browser care nu este acceptat de acest site, ceea ce înseamnă că este posibil ca unele funcții să nu se comporte corespunzător. Astfel, este posibil să apară comportamente ciudate când navigați. Utilizați sau actualizați/instalați unul din următoarele browsere pentru beneficia pe deplin de acest site web