main

MICHELIN ALPIN 6 & MICHELIN CROSSCLIMATE+

ÎN SIGURANȚĂ CU ANVELOPE NOI, ÎN SIGURANȚĂ CU ANVELOPE RULATE datorită celor mai recente game de anvelope MICHELIN ALPIN 6 NOUA ANVELOPĂ DE IARNĂ PENTRU PERFORMANȚE ÎNDELUNGATE ÎN CONDIȚII EXTREME DE IARNĂ
1

În pregătirea pentru iarna anului 2019, Michelin a lansat cea mai recentă generație de anvelope de iarnă pentru piața europeană, ALPIN 6.

Noua anvelopă are o excelentă tracțiune, accelerație și performanță de frânare pe zăpadă - atât când anvelopa este nouă cât și când este rulată - și longevitate crescută care durează în medie cu 20% mai mult decât a concurenților premium*.

Michelin Alpin6 se adresează consumatorilor informați și exigenți care necesită mobilitate indiferent de condițiile meteorologice și rutiere. Noua anvelopă de iarnă oferă performanță de vârf atunci când este nouă, dar demonstrează cu adevărat superioritatea sa atunci când este rulată. Testele efectuate de TÜV SÜD* au demonstrat că Alpin6 rulată se oprește cu 5,9 metri mai repede pe zăpadă decât media concurenților și, de asemenea, are o mai bună tracțiune în pantele alunecoase.

Performanța Alpin6 când este rulată se datorează tehnologiilor de ultimă generație Michelin Evergrip, care oferă siguranță și control optime pe zăpadă:

profil evolutiv al benzii de rulare - canelurile apar și se lărgesc pe măsură ce anvelopa se uzează

compus al benzii cu mai multe straturi:

ultima generație de compuși cu performanțe îmbunătățite pe timp de iarnă. compus care stimulează tracțiunea pentru îmbunătățirea aderenței pe zăpadă, pe măsură ce anvelopa se uzează
Noua anvelopă nu are un indicator de uzură de 4 mm ci are o viață extinsă până la uzarea maximă a benzii de 1,6 mm. În plus, deține o nouă treaptă - indicator de uzură care oferă posibilitatea de a citi cu ușurință procentul dintre canaluri la 75%, 50% și 25%.

Lansarea Alpin6 continuă gamă de produse Michelin cu "Performanță de lungă durată" - cauciucuri care sunt "sigure atunci când sunt noi și sigure atunci când sunt rulate".

2

MICHELIN ACROSSCLIMATE+
un nivel ridicat de performanţă și siguranţă, pe toată durata de viață a anvelopei, pe orice tip de vreme

MICHELIN CrossClimate+ combină cele mai bune tehnologii ale anvelopelor de vară și de iarnă, garantând totodată un nivel ridicat de performanță pe toată durata de viață a anvelopei. Aceasta păstrează performanțele anvelopei CrossClimate+ pe suprafețe uscate și poziționarea ca anvelopă de vară premium asigurând în același timp un nivel excelent de tracţiune pe zăpadă.

3

Tracţiunea unei anvelope noi MICHELIN CrossClimate+ pe zăpadă este similară celei a anvelopelor all-season premium1. Tracţiunea pe
zăpadă a unei anvelope rulate, în stadiu intermediar2, este similară cu cea a anvelopelor all-season premium. De la primul până la ultimul kilometru, performanțele sale se schimbă foarte puțin, în timp ce performanțele anvelopelor concurente scad semnificativ.

Această combinație de performanţe se datorează acțiunii a trei inovații cheie: un compus inovator la banda de rulare, un profil unic și lamele de înaltă performanţă.

UN COMPUS INOVATOR LA BANDA DE RULARE

Flexibilitatea compusului de la banda de rulare asigură aderență maximă, indiferent de temperatură.

UN PROFIL UNIC PENTRU MOBILITATE SPORITĂ PE ZĂPADĂ

Profilul în formă de V maximizează efectul de șenilă pe zăpadă, pe toată durata de viață a anvelopei. Acest profil contribuie și la îmbunătățirea duratei de viață a anvelopei: CrossClimate + durează mai mult decât Energy Saver + anvelopa de referinţă pe piața anvelopelor de vară. Aceasta înseamnă cu 25% mai mult decât media anvelopelor allseason premium4.

În plus, MICHELIN CrossClimate + este prevăzută cu blocuri de profil rigide și teșite, care oferă siguranţă optimă pe suprafeţe uscate. Designul rigid și blocurile de profil teșite îmbunătățesc semnificativ frânarea pe suprafețe uscate.

LAMELE DE ÎNALTĂ PERFORMANŢĂ PENTRU SIGURANŢĂ ȘI MOBILITATE PE ORICE TIP DE VREME

CrossClimate + dispune de lamele 3D adânci pentru mobilitate de durată pe zăpadă și de lamele auto-blocante pentru o frânare eficientă pe suprafețe uscate. În plus, atunci când anvelopa se uzează, în banda de rulare apar canale noi care mențin tracţiunea pe zăpadă, până la ultimul kilometru.

Folosiți un browser web care nu este acceptat
Folosiți un browser care nu este acceptat de acest site, ceea ce înseamnă că este posibil ca unele funcții să nu se comporte corespunzător. Astfel, este posibil să apară comportamente ciudate când navigați. Utilizați sau actualizați/instalați unul din următoarele browsere pentru beneficia pe deplin de acest site web