main

MICHELIN LANSEAZA - MICHELIN PRIMACY 4 - ÎN SIGURANȚĂ CU ANVELOPE NOI, ÎN SIGURANȚĂ CU ANVELOPE RULAT

Gama PRIMACY, câștigătoare a testelor ADAC 2018 la categoria anvelope de vară
1

Michelin continuă misiunea sa de a îmbunătăți mobilitatea durabilă a clienților și dezvăluie noua anvelopă MICHELIN PRIMACY 4, cel mai recent produs al gamei
PRIMACY. După trei ani de dezvoltare, această anvelopă este un etalon al siguranței și oferă un nivel ridicat de performanță pe carosabil umed, de la prima utilizare până la indicatorul legal de uzură (1,6 mm). Mai mult decât atât, noile anvelope de vară MICHELIN PRIMACY 4 oferă performanțe remarcabile chiar și atunci când sunt uzate, îmbunătățind performanța pe termen lung.

Datorită utilizării elastomerilor, compus pe bază de cauciuc de ultimă generație, noua anvelopă MICHELIN PRIMACY 4 oferă un nivel foarte ridicat de aderență pe carosabil umed, de la primul kilometru până la ultimul kilometru, fără a compromite longevitatea. Pentru a atinge acest nivel de aderență, profilul benzii de rulare a fost optimizat: are un design nou care dezvăluie caneluri mai pătrate și mai puțin conice, pentru a ajuta la îmbunătățirea evacuării apei chiar și atunci când anvelopa este rulată.

Astfel, atunci când este nouă sau rulată, MICHELIN PRIMACY 4 oferă un nivel excelent de performanță la frânarea pe carosabil umed:

0,9 m = distanța medie de frânare, mai mică decât cea a concurenților direcți atunci când banda de rulare este nouă
2,8 m = distanța de frânare, mult mai scurtă atunci când banda de rulare este rulată
18 000 km = distanța medie pe care o parcurge în plus, ceea ce confirmă performanța pe termen lung

2
3

De asemenea, noua anvelopă MICHELIN PRIMACY 4 simplifică citirea nivelului de uzură. În plus față de prezența unui indicator tradițional de uzură pe umăr, aceasta are
un marcaj Michelin în partea inferioară a canelurilor benzii de rulare. Aceste două metode permit utilizatorilor să identifice rapid și simplu nivelul de uzură al anvelopelor.

Ultimul test ADAC confirmă poziția de lider a gamei PRIMACY începând cu 2015: MICHELIN PRIMACY 3 este clasat primul din cele 16 anvelope și este evaluat „GUT”, cel mai mare grad acordat de ADAC. MICHELIN Primacy 3 atinge cel mai bun rezultat al testului cu nota „foarte recomandat” cu 68% din nota globală (Touring, ediția martie 2018). Concluzia experților: anvelope foarte bine echilibrate, bune în toate domeniile relevante de siguranță, mărci de top în ceea ce privește uzura.

 

MICHELIN PRIMACY 4, următoarea generație a seriei MICHELIN PRIMACY, continuă să mențină acest nivel ridicat de performanță, dar să îl și extindă până la starea de uzare: consumatorii pot conduce în siguranță, pe întreaga durată de viață a anvelopei, până la indicatorul legal de uzură de 1,6 mm.

4
5

MICHELIN PRIMACY 4 se află pe piață din ianuarie 2018 și a fost lansat în 64 de dimensiuni, pentru jante de la 15 la 18 inch.

Folosiți un browser web care nu este acceptat
Folosiți un browser care nu este acceptat de acest site, ceea ce înseamnă că este posibil ca unele funcții să nu se comporte corespunzător. Astfel, este posibil să apară comportamente ciudate când navigați. Utilizați sau actualizați/instalați unul din următoarele browsere pentru beneficia pe deplin de acest site web