Echipezi de iarnă, Câștigi în vară

campanie 2021 1130x360px v2

Noua ta mașină îți aduce premii extraordinare alături de o iarnă în siguranță!
Cumpără o mașină nouă, în perioada campaniei, de la unul dintre distribuitorii participanți, echipeaz-o cu 4 anvelope Michelin de iarnă sau CrossClimate
și înregistrează-te pentru a primi voucherul tău eMag de până la 400 lei!

 1. Produsele participante la această campanie sunt anvelopele de iarnă Michelin, inclusiv anvelopele all-season din gama MICHELIN CrossClimate, pentru autoturisme, camionete și 4x4.
 2. După înregistrare, participantul la promoție va fi informat în legătură cu validitatea înregistrării în cel mult 7 de zile lucrătoare. Dacă înregistrarea este validă, participantul va primi voucherul de cumpărături eMAG în același mesaj în care este anunțat că este validat.
 3. Valoarea totală a voucherelor de cumpărături eMAG este de 120000 lei, cu TVA inclus.
 4. Regulamentul promoției este disponibil gratuit, oricărui participant, pe www.michelin.ro, unde găsești și alte detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
 5. Pentru mai multe detalii privind statusul înregistrării contactați promo.michelin@ota.ro
 6. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.
 7. Campania este valabilă numai în rețeaua de distribuitori Michelin care participă la această promoție. Lista distribuitorilor participanți este disponibilă pe www.michelin.ro
 8. Fiecare participant se poate înregistra o singură dată și poate primi 1 singur premiu pe toată durata campaniei, chiar dacă a achiziționat mai mult de 4 anvelope noi Michelin de iarnă sau all-season.
 9. În cadrul campaniei se vor acorda 200 de vouchere în valoare unitară de 200 de lei și 200 vouchere în valoare unitară de 400 de lei.
 10. Imaginile au scop informativ. 
 11. Campania actuală se desfășoară în perioada 15 Mai - 15 August 2021. Achiziția auto și a anvelopelor trebuie efectuată în această perioadă.
 12. Înregistrarea în campanie trebuie efectuată până la data de 31 August 2021, cel târziu.
Folosiți un browser web care nu este acceptat
Folosiți un browser care nu este acceptat de acest site, ceea ce înseamnă că este posibil ca unele funcții să nu se comporte corespunzător. Astfel, este posibil să apară comportamente ciudate când navigați. Utilizați sau actualizați/instalați unul din următoarele browsere pentru beneficia pe deplin de acest site web