pressure bg

Presiune în anvelope Skoda

Sfaturi și recomandări anvelope pentru autoturisme, SUV-uri și utilitare

Selectorul de anvelope Michelin vă va ajuta să găsiți presiunea recomandată în anvelopele vehiculului marca Skoda.

Selectorul de anvelope Michelin nu vă ajută doar să găsiți anvelopa potrivită pentru vehiculul marca Skoda, dar indică și presiunea recomandată în anvelopele vehiculului marca Skoda. Cea mai exactă modalitate de a obține informații despre presiunea în anvelope rămâne indicatorul de pe valvă și eticheta de pe interiorul ușii față sau manualul de utilizare a vehiculului. Aceste referințe se referă la presiunea în anvelope recomandată de Skoda.

Pasul 1: introduceți detaliile vehiculului marca Skoda

Mai întâi, selectați criteriile specifice pentru vehiculul marca Skoda, folosind filtrele selectorului de anvelope Michelin.

Fiecare detaliu este important.  De fapt, pentru mașina Skoda Octavia, același model poate avea presiuni diferite, in funcție de capacitatea motorului, de exemplu. Prin urmare, asigurați-vă că selectați corect caracteristicile vehiculului. Dacă aveți neclarități, vă recomandăm să solicitați ajutorul distribuitorului. Apoi faceți clic pe buton, pentru a vedea rezultatele.

De asemenea, puteți consulta pagina Skoda, pentru a găsi anvelopa și presiunea potrivite pentru principalele modele ale acestui producător.

Pasul 2: găsiți presiunea în anvelope pentru modelul marca Skoda

Derulați ușor în jos în pagina cu rezultate: în dreptul pictogramei vehiculului este indicată presiunea în anvelope, alături detaliile dimensiunii anvelopelor.

Rețineți că, pentru anumite anvelope de iarnă unii producători de automobile propun adesea o presiune în anvelope alternativă.

Presiunea declarată în anvelope are valori orientative. Presiunea recomandată în anvelopele vehiculului dumneavoastră se regăsește în carnetul de întreținere, pe o etichetă de pe interiorul ușii din față (adesea pe partea pasagerului) sau chiar pe capacul bușonului rezervorului de combustibil al vehiculului.

Pentru a afla ce anvelopă MICHELIN se potrivește cel mai bine vehiculului dumneavoastră, puteți accesa selectorul de anvelope sau contacta un distribuitor de anvelope.

map search desktop

Găsiți rapid un magazin de anvelope din apropierea dumneavoastră

Caută după
Adresă, Oraș sau Cod poștal
Autoturism
  • Autoturism
  • Motocicletă
Află locația mea
Caută

Principalele modele Skoda

Aici puteți accesa recomandările privind presiunea în anvelope pentru cele mai populare modele marca Skoda.

De ce este importantă verificarea periodică a presiunii în anvelope?

Deoarece anvelopele pierd aer în mod natural (aproximativ 0,1 bari sau 1,45 PSI pe lună), este necesară verificarea periodică a presiunii. Astfel, puteți evita probleme precum:

● consumul mărit de combustibil
● uzura prematură și neuniformă a anvelopelor
● comportamentul rutier deficitar
● creșterea distanțelor de frânare

Menținerea presiunii în anvelope recomandată pentru modelul dumneavoastră marca Skoda va îmbunătăți siguranța rutieră a dumneavoastră, pasagerilor și celorlalți șoferi. Dincolo de siguranță, această verificare simplă reduce poluarea și face economii, mai ales în privința consumului de combustibil.

Vă recomandăm să verificați presiunea în anvelopele vehiculului marca Skoda o dată pe lună și înainte de un drum lung.

Folosiți un browser web care nu este acceptat
Folosiți un browser care nu este acceptat de acest site, ceea ce înseamnă că este posibil ca unele funcții să nu se comporte corespunzător. Astfel, este posibil să apară comportamente ciudate când navigați. Utilizați sau actualizați/instalați unul din următoarele browsere pentru beneficia pe deplin de acest site web