Track days

ZILELE DE CIRCUIT 2023: MICHELIN ȘI CONDUSUL PE CIRCUIT, O PASIUNE NEMURITOARE

Sfaturi și recomandări anvelope pentru autoturisme, SUV-uri și utilitare

Sunteți pilot ocazional sau entuziast înrăit? Michelin vă este alături în timpul zilelor de circuit, ajutându-vă să vă răsfățați pasiunea pentru pistă cu anvelope care combină siguranța și performanța. O zi minunată de distracție!

Zilele de circuit, care sunt acestea?

Sunt zile de circuit pe o pistă dedicată, organizată de un club sau de pasionații de circuit. Veniți cu mașina preferată și testați-vă anvelopele Michelin în aceste zile de circuit. Foarte des, în această zi, se oferă o experiență unică: sfaturi de conducere, pregătirea pentru conducerea pe circuit, presiunea recomandată în anvelope și o experiență palpitantă de conducere. Sunteți întotdeauna însoțit de un profesionist.

Angajat la cel mai înalt nivel,

Michelin este un jucător vechi în cursele de automobile și motociclete, unde anvelopele joacă un rol cheie, cu un angajament de peste 40 de ani la cel mai înalt nivel. Acesta este motivul pentru care implicarea în zilele de circuit a fost importantă pentru brand. Fie că este vorba de MotoGPTM, de cursa de 24 de ore de la Le Mans sau de WEC, Michelin echipează cele mai performante vehicule și cei mai talentați șoferi și piloți. Palmaresul și realizările Michelin sunt dovada angajamentului său neclintit, la fel ca și calitatea inovațiilor sale tehnologice în lumea motorsportului. Datorită încrederii avute de piloți remarcabili în Michelin și în echipa sa tehnică, Michelin își îmbogățește constant experiența și o pune în slujba tuturor pasionaților de motorsport.

Cu toții avem suflet de piloți de curse

Pentru a vă bucura de zilele de circuit, de cele mai grozave senzații și de obținerea celor mai buni timpi în siguranță absolută, Michelin a dezvoltat mai multe game de anvelope de înaltă performanță. Acestea sunt potrivite pentru toate tipurile de vehicule, autoturisme și motociclete, atât pentru utilizarea pe șosea, cât și pe circuit.

Pentru 2 roți:

Pentru motocicliști, gama MICHELIN Power este disponibilă pentru toate categoriile de motociclete și pentru toate utilizările. MICHELIN Power GP este o anvelopă multifuncțională care oferă manevrabilitate optimă atât pe șosea, cât și pe circuit. Dacă aveți nevoie de o anvelopă special concepută pentru circuit, dar care este, de asemenea, legală pentru șosele, atunci MICHELIN Power Cup 2 este calea de urmat. Versiunea de circuit 100% a modelului MICHELIN Power Slick² vă va oferi aderență maximă și performanță constantă pentru zilele de circuit. Iar pentru cei mai pretențioși șoferi, MICHELIN Power Performance oferă un ritm câștigător de curse, tur după tur.

Track days on your motorbike with MICHELIN tyres

Pentru 4 roți:

Bazându-se pe experiența vastă acumulată la cele mai înalte niveluri ale motorsportului, Michelin a dezvoltat gama MICHELIN Pilot Sport, care oferă performanțe de lungă durată atât pe șosea, cât și pe circuit. Conduceți mai mult pe șosele, dar uneori pe circuite datorită zilelor de circuit? Atunci veți aprecia anvelopa MICHELIN Pilot Sport 4 S și controlul și stabilitatea sale superioare. Piloții care doresc să îmbine viteza, consistența timpului de tur și rezistența pe circuite uscate vor alege MICHELIN Pilot Sport Cup 2, o anvelopă semi-slick legală pentru condusul pe șosele. În cele din urmă, pentru cei care doresc să depășească timpii de tur, anvelopa MICHELIN Pilot Sport Cup 2 R este alegerea potrivită. Datorită aderenței sale laterale extreme pe carosabilul uscat și preciziei excelente de conducere (1), acesta oferă acel avantaj suplimentar care face diferența.

Track days at the wheel of your car with MICHELIN tyres

Ne vedem la zilele de circuit 2023 pentru a testa anvelopa Michelin cea mai bună pentru dumneavoastră și vehiculul dumneavoastră!

 

Pregătiți-vă bine zilele de circuit

Ce reflexe ar trebui să adoptați pentru a profita la maximum de zilele de circuit în siguranță absolută? Verificați uzura anvelopelor, stabiliți în ce condiții veți conduce, reglați presiunea anvelopelor la rece, confirmați presiunea țintă a anvelopelor calde, verificați starea jantelor, prezența capacelor supapelor... Fiecare sesiune de curse trebuie să înceapă cu acest ritual în zilele de circuit. Sunteți gata pentru un tur de circuit record în zilele de circuit 2023?

Toate sfaturile noastre pentru motociclete

Și sfaturile noastre pentru mașini

Toate anvelopele MICHELIN sunt proiectate astfel încât performanța aderenței să fie menținută la un nivel foarte ridicat până la sfârșitul duratei de viață a anvelopei.

(1) – timp de tur – studiu intern efectuat de Michelin la Nardo în ianuarie 2018 pe un PORSCHE 911 GT2 RS cu anvelope 265/35-20 pe puntea față și 325/30-21 pe puntea spate, cu o diferență măsurată de -2,9 sec pe tur față de anvelopele MICHELIN PILOT SPORT CUP 2. Lungimea totală a circuitului este de 6.277 m.

Folosiți un browser web care nu este acceptat
Folosiți un browser care nu este acceptat de acest site, ceea ce înseamnă că este posibil ca unele funcții să nu se comporte corespunzător. Astfel, este posibil să apară comportamente ciudate când navigați. Utilizați sau actualizați/instalați unul din următoarele browsere pentru beneficia pe deplin de acest site web