ana banner görseli 48

Lucruri Pe Care Ar Trebui Să Le Luați în Considerare Când Călătoriți cu Copiii

Publicat pe 28 februarie 2024 - 5 Citește în minut(e)

Suntem siguri că pentru adunarea de amintiri frumoase şi dobândirea de experiențe noi alături de copii, vacanţele în familie sunt extrem de valoroase pentru dumneavoastră. Pentru ca această călătorie planificată să poată decurge așa cum ați visat și pentru asigurarea călătoriei în condiții confortabile, în calitate de părinți este necesar să fiți deosebit de atenți cu privire la anumite aspecte principale. Acordarea atenției listei de lucruri care trebuie luate atunci când plecați într-o vacanță în familie, vă va ajuta să faceți pregătirile corecte pentru vacanță. În acest fel, veți putea fi pregătit pentru orice situație pozitivă sau negativă pe care s-ar putea să o întâmpinați în timpul vacanței.

124461990 m 1

Asigurați-vă Că Ați Luat Un Număr Suficient de Haine   

Copiii se pot murdări în timp ce mănâncă sau se joacă sau pot transpira frecvent, deoarece sunt extrem de activi. Dacă nu ați luat cu dumneavoastră un număr suficient de haine, în timpul călătoriei ar putea interveni necesitatea spălări din nou a rufelor. Iar în momentul în care nu aveți ocazia să spălați rufele, s-ar putea să nu puteți asigura schimburi suficiente de  haine copiilor. Acest lucru vă poate stresa sau supăra. Din acest motiv, vă recomandăm să pregătiți pentru copilul dumneavoatră o geantă separată și să luați suficiente haine de rezervă atunci când plecați în vacanță. Iar dacă copilul este mic, nu trebuie să uitați să luați şi hăinuțe în plus cum ar fi body-uri, salopete, pijamale și pălării.

92413094 s 1

 

Căruciorul pentru copii

Dacă bebelușul sau copilul este mic, mișcarea constantă în timpul călătoriei poate fi o provocare pentru acesta. Purtarea bebelușului în brațe pentru un timp îndelungat vă poate obosi şi pe dumneavoastră. Pentru prevenirea apariției unor astfel de situații, vă recomandăm să luați în vacanță un cărucior pentru copii. Datorită căruciorului pentru copii, veți putea face în mod lejer plimbări lungi împreună cu familia. Atunci când călătoriți cu vehiculul personal, puteți transporta cu ușurință căruciorul pentru copii în mașină. Iar în timp ce călătoriți cu mijloace de transport public, cum ar fi avionul sau autocarul, puteți da căruciorul pentru copii la bagaje sau la cală.

64174320 s 1

 

Călătoriți Cu Un Scaun Auto Pentru Copii

Din motive de siguranță rutieră, scaunele auto pentru copii sunt obligatorii până la o anumită grupă de vârstă. Conform regulamentului de rutier, copiii care cântăresc mai puțin de 36 de kilograme și au o înălțime  mai mică de 150 de centimetri trebuie să stea așezați într-un scaun auto pentru copii. În acest fel, siguranța copilului poate fi asigurată în timpul călătoriei. Scaunul auto, pe lângă faptul că asigură siguranța copilului, îi oferă şi o poziție confortabilă pe parcursul călătoriei. Bebelușul dvs. poate dormi confortabil în scaunul său sau poate privi cu plăcere împrejurimile.

00301165 1

 

Nu Uitați Să Luați Trusa De Prim Ajutor

Este extrem de important să fiți pregătit/ă pentru stările de sănătate nefavorabile care pot apărea atunci când călătoriți cu copii. Puteți pune în geanta de călătorie câteva articole menite acordării primul ajutor în caz de urgență. Puteți include în geanta de urgențe  un termometru, un antipiretic sau un sirop pentru ameliorarea durerii. Puteți procura medicamente pentru tratarea înțepăturilor de insecte sau  soluții de protecție împotriva înțepăturilor de insecte. Dacă bebelușul folosește în mod regulat anumite medicamente nu trebuie să uitați să luați cu dumnevoastră rezervele acestor medicamente. În cazul în care bebelușul sau copilul este predispus la alergi, drept măsură de precauție, nu uitați să luați cu medicamente pentru alergii.

Faceți Loc În Valiza Jucăriilor sau Cărților Preferate 

În unele momente ale vacanței sau călătorie, copilul s-ar putea să nu fie interesat de mediul înconjurător la fel de mult ca dumneavoastra sau pur şi simplu s-ar putea să se plictisească. În astfel de cazuri, pentru a asigura copilului posibilitatea petrecerii unui timp plăcut puteți folosi jucăria lui preferată. Puzzle-urile sau cărțile de colorat pot fi folosite în timpul petrecut la aeroport, restaurante sau hotelul în care stați mult timp. În acest fel, copilul dumneavoastră îşi va putea petrece timpul într-un mod atât distractiv, cât și instructiv. Iar dumneavoastră vă veți puteți bucura în continuare de vacanță în timp ce copilul se distrează.

119343760 s 1

 

Asigurați-Vă Că Ați Luat Cu Dumneavoastră Anumite Articole În Funcție De Sezonul În Care Plecați În Vacanță

Deși plecarea în vacanță este plăcută în orice anotimp, sezonul în care plecați în vacanță schimbă în mod direct conținutul valizei. Cu toate că înlocuirea tricourilor cu pulovere este prima schimbare care vă trece prin cap, s-ar putea totuși să intervină necesitatea detalierii valizei. În timp ce articole suplimentare precum cremă de protecție solară, ochelari de soare, ochelari de înot și costume de baie constituie ordinea de zi a vacanțelor de vară, luarea unei fular, căciuli și a unei perechi de mânuși nu trebuie nici ea neglijată în timpul vacanțelor de iarnă.

Așa cum acordați atenție pregătirii articolelor pe care le luați cu dumneavoastră atunci când călătoriți cu copiii, în același fel ar trebui să vă îngrijiți și de întreținerea vehiculului dumneavoastră în cazul în care călătoriți cu mașina. Dacă data reviziei anuale a vehiculului se aproprie, nu trebuie să plecați în călătorie fără a face revizia mașinii. Înainte de o călătorie lungă, trebuie să verificați rezistenţa anvelopelor vehiculului dumneavoastră. Trebuie să vă asigurați că anvelopele vehiculului sunt compatibile cu sezonul în care urmează să călătoriți. În special în vacanțele de iarnă, trebuie să călătoriți neapărat cu anvelope de iarnă. În caz contrar, va exista posibilitatea ca vehiculul dumneavoastră să rămână blocat pe un drum înzăpezit sau crește riscul de implicare într-un accident rutier. De asemenea, dacă nu ajungeți în zone cu condiții severe de iarnă, ci mai degrabă veți conduce în zone cu condiții moderate de iarnă, atunci puteți alege anvelope pentru 4 anotimpuri, acestea având omologările de iarnă (marcajele M+S, precum și 3PMSF). Avantajul acestora este că le puteți folosi atât pe timpul iernii, cât și vara, scăpând de grija schimbării anvelopelor, de costurile asociate acestui serviciu, precum și de grija depozitării anvelopelor între sezoane. Dacă alegeți anvelope sezoniere, atunci vă invităm să descoperiți gama Michelin de anvelope de vară. Vă dorim să conduceți în siguranță!

FII PARTE DIN COMUNITATEA MICHELIN!

Află cele mai noi știri din lumea Michelin! Abonează-te la newsletterul nostru și fii primul care află totul despre campaniile noastre promoționale, evenimente, anvelope noi și sfaturi pentru îngrijirea mașinii.

Completează formularul și abonează-te la newsletter:

Folosiți un browser web care nu este acceptat
Folosiți un browser care nu este acceptat de acest site, ceea ce înseamnă că este posibil ca unele funcții să nu se comporte corespunzător. Astfel, este posibil să apară comportamente ciudate când navigați. Utilizați sau actualizați/instalați unul din următoarele browsere pentru beneficia pe deplin de acest site web