MICHELIN
Pilot Sport EV
 • Anvelope autoturisme
 • Anvelope SUV - 4x4
 • Mașină electrică sau hibridă
 • Vara

  Vara

46 dimensiuni disponibile

MICHELIN PILOT SPORT EV

 • Anvelope autoturisme
 • Anvelope SUV - 4x4
 • Mașină electrică sau hibridă

 • Vara

  Vara

Preia controlul pe termen lung la volanul mașinilor electrice(2)

Preia controlul pe termen lung la volanul mașinilor electrice(2) cu anvelopa MICHELIN Pilot Sport EV care oferă plăcerea de a conduce într-un mod eco-responsabil și silențios(8) vehiculele electrice sportive.

 • Anvelopa MICHELIN de vară, de înaltă performanță, pentru vehicule electrice 
 • Manevrabilitate sigură(2), chiar și la viteză mare(1) 
 • Aderență excelentă pe teren umed pentru performanțe în siguranță atât noi, cât și rulate(3)(4)
 • Respectă mediul înconjurător fără a sacrifica plăcerea condusului.
 • Crește autonomia bateriei(7)
 • Reduce zgomotul pentru o experiență silențioasă la volan(8)

Conduceți cu încredere la întregul potențial al vehiculului dumneavoastră electric de înaltă performanță.

Inspirată din gama anvelopelor MICHELIN folosite în cursele din Formula E, anvelopa MICHELIN Pilot Sport EV oferă o manevrabilitate sigură, cu 10% mai multă rigiditate la virare(2) chiar și la viteză mare(1). Bucurați-vă de aderență de lungă durată pe carosabil umed(3)(4), datorită compusului ElectricGrip cu un profil central cu rigiditate ridicată pentru o transmisie eficientă a cuplului. Conduceți la întregul potențial al vehiculului dumneavoastră electric de înaltă performanță, pe timpul verii, fără a face compromisuri în ceea ce privește siguranța.

benefit 1

Respectați mediul fără a sacrifica plăcerea de a conduce.

Faceți-vă datoria față mediu cu o anvelopă sport cu durată lungă de viață(5)(6), proiectată ecologic. MICHELIN Pilot Sport EV are construcția MaxTouch pentru a maximiza contactul rutier, distribuind uniform forțele de accelerare, frânare și virare pentru o durată de folosire îndelungată. Această anvelopă este neutră din punct de vedere CO2 în momentul achiziționării, fiind parte a programului de finanțare Michelin pentru proiecte concepute pentru a absorbi sau a evita emisiile de CO2 (5). Conduceți pentru mai mult timp și respectați mediul înconjurător.

4w 482 tire michelin pilot sport ev en features and benefits 3 nosignature 16 slash 9

Călătorii mai lungi și pline de entuziasm(7)

Călătoriți mai mult timp cu vehiculul dumneavoastră electric de înaltă performanță cu până la 60 km de autonomie suplimentară(7) datorită anvelopei MICHELIN Pilot Sport EV. Compusul GreenPower oferă o eficiență ridicată pe umerii anvelopei și o centură superioară mai subțire, realizată cu mai puține materii prime, pentr a îmbunătăți autonomia bateriei. Bucurați-vă de condus fără să vă faceți griji cu privire la distanța parcursă.

benefit 3

Bucurați-vă de sunet și reduceți zgomotul(8)

Bucurați-vă de o reducere cu 20% a nivelului de zgomot perceput(8) datorită anvelopei silențioase MICHELIN Pilot Sport EV. Această anvelopă cu proprietăți de reducere a zgomotului încorporează tehnologia Acoustic pentru a diminua rezonanța zgomotului. Ascultați muzică, nu zgomotul de rulare pe durata călătoriilor dumneavoastră.

benefit 4
★★★★★
We don't have review for this tire yet…
MICHELIN PILOT SPORT EV
Deții această anvelopă?
Scrie o evaluare

46 dimensiuni disponibile pentru MICHELIN Pilot Sport EV

Se potrivește vehiculului tău

MICHELIN Pilot Sport EV 235/45R19 99W XL

ETICHETARE UE ANVELOPE

Clasa pentru eficiența consumului de combustibil

B

Clasa de aderență pe suprafețe umede

B

Clasa de performanță pentru zgomotul exterior

71 dB

LATIME

235

SERIE

45

DIAMETRU

19

Indicele de sarcina

99

Indicele de viteza

W

Se potrivește vehiculului tău

MICHELIN Pilot Sport EV 235/55R19 105W XL

ETICHETARE UE ANVELOPE

Clasa pentru eficiența consumului de combustibil

B

Clasa de aderență pe suprafețe umede

B

Clasa de performanță pentru zgomotul exterior

70 dB

LATIME

235

SERIE

55

DIAMETRU

19

Indicele de sarcina

105

Indicele de viteza

W

Se potrivește vehiculului tău

MICHELIN Pilot Sport EV 255/45R19 104W XL

ETICHETARE UE ANVELOPE

Clasa pentru eficiența consumului de combustibil

B

Clasa de aderență pe suprafețe umede

B

Clasa de performanță pentru zgomotul exterior

72 dB

LATIME

255

SERIE

45

DIAMETRU

19

Indicele de sarcina

104

Indicele de viteza

W

MENȚIUNI LEGALE

(1) viteză mare - În conformitate cu limitele de viteză stabilite de Codul Rutier
(2) rigiditate în viraje - Studiu intern de rigiditate în viraje efectuat pe mașină în 10/2020, folosind dimensiunea de 255/45 R19, comparând MICHELIN Pilot Sport EV cu MICHELIN Pilot Sport 4 SUV (+ 10%). Asigurați-vă că respectați limitările de viteză ale drumului așa cum este indicat în Codul Rutier. 
(3) aderență pe carosabil umed - MICHELIN Pilot Sport EV este evaluat cu „B” la aderență pe carosabil umed conform scalei de etichetare europene. 
(4) aderență pe carosabil umed în stare de rulare - Nou și rulat (rulat înseamnă rulat pe mașină (șlefuit) până la adâncimea indicatorului de uzură a benzii de rulare conform reglementărilor europene pentru indicatorul de uzură a benzii de rulare ECE R30r03f), folosind 255/45 R19 MICHELIN Pilot Sport EV, este peste pragul de aderență pe carosabil umed al Regulamentului european R117. 
(5) Neutralitatea din punct de vedere CO2 la punctul de cumpărare - Michelin a redus emisiile de CO2 din locațiile sale industriale cu 25% din 2010 și urmărește neutralizarea emisiilor de carbon până în 2050. Michelin se angajează în proiecte de finanțare menite să absoarbă sau să evite emisiile de CO2 și se bazează pe credite de carbon rezultate din aceste proiecte până la nivelul emisiilor reziduale legate de producția de anvelope MICHELIN Pilot Sport EV (de la extracția materiilor prime până la livrarea anvelopelor către client). (Cf. Livelihoods Carbon Fund) - Cf https://www.michelin.com/en/sustainable-development-mobility/environment/ 
(6) MICHELIN Pilot Sport EV este evaluat cu „B” la Consum de energie conform scalei europene de etichetare 
(7) Studiu intern privind rezistența la rulare efectuat în 10/2020, folosind dimensiunea 255/45 R19, comparând MICHELIN Pilot Sport EV (6,7 kg / t) versus MICHELIN Pilot Sport 4 SUV (8,8 kg / t). Pentru un vehicul electric cu o masă de 2151 kg, cu o autonomie de 540 km, acest decalaj de 2,1 kg / t conduce la un câștig de autonomie mai mare cu 60 km sau mai mult de 10% din autonomia inițială. 
(8) perturbare cauzată de zgomot - Măsurarea zgomotului intern, realizată în 2016 folosind dimensiunea 245/45 R19 pe KIA Cadenza. Nivelul de zgomot a fost măsurat în intervalul „170-230Hz”. Rezultatele pot varia în funcție de vehicul, gama și dimensiunea anvelopelor, viteza și condițiile de drum.