MICHELIN
CrossClimate+
 • 3PMSF

  3PMSF

 • Noroi și zăpadă

  Noroi și zăpadă

 • Orice tip de vreme

  Orice tip de vreme

 • Anvelope autoturisme

MICHELIN CROSSCLIMATE + | AutoZeitung

MICHELIN CROSSCLIMATE+

 • Anvelope autoturisme

 • 3PMSF

  3PMSF

 • Noroi și zăpadă

  Noroi și zăpadă

 • Orice tip de vreme

  Orice tip de vreme

SIGURANȚĂ FĂCUTĂ SĂ DUREZE INDIFERENT DE CONDIȚIILE METEO

MICHELIN CrossClimate+, „Siguranță făcută să dureze indiferent de condițiile meteo". Cel mai vândut produs în categoria All Season în Europa (7).
Nivel foarte ridicat de longevitate (5). 

MICHELIN CrossClimate+, „Siguranță făcută să dureze indiferent de condițiile meteo". Cel mai vândut produs pe piața All Season în Europa (7), MICHELIN CrossClimate a transformat categoria din care face parte. Certificat 3PMSF ca anvelopă de zăpadă (4). Datorită tehnologiei adaptive Evergrip, această anvelopă asigură un nivel ridicat de siguranță de la primul la ultimul kilometru (1), indiferent de sezon și condițiile de pe drum (umed, uscat și pe zăpadă). Nivel foarte ridicat de longevitate (5).

Se potrivește vehiculului tău

DE CE ESTE ACEASTĂ ANVELOPĂ POTRIVITĂ PENTRU MINE?


Performanțe EXCELENTE LA FRÂNARE PE USCAT (2) și FRÂNARE PE UMED (3)

Anvelope cu blocuri bandă de rulare rigide și margini teșite, speciale, pentru aderență și performanță de frânare optimizate pe carosabil uscat. Iar compoziția inovatoare, care maximizează aderența, a acestei anvelope de șosea, îmbunătățește flexibilitatea și aderența pe carosabil umed, indiferent de temperatură. Oferindu-vă încredere, pentru o experiență sigură și confortabilă la bord, alături de pasageri.

ccp1

'CERTIFICATĂ pentru Tracțiune și Siguranță în condiții de zăpadă (4)

Banda de rulare în formă de V și canelurile 3-D autoblocante MICHELIN asigură tracțiune și forță de frânare maximizate pe zăpadă, pe întreaga durată de viață a anvelopei, pentru încredere la deplasarea în condiții de iarnă, atât la munte, cât și pe autostradă. Omologată pentru utilizarea pe zăpadă (3PMSF)[4].

ccp2

Siguranță ridicată de la primul (3) la ultimul kilometru (1)

Rigiditatea ridicată a benzii de rulare sporește performanța kilometrică a anvelopei. Anvelopa all-season de șosea MICHELIN CrossClimate + asigură un randament kilometric îmbunătățit cu +28% și permite prelungirea cu un an a duratei de viață a anvelopei, comparativ cu media concurenților.[6]

ccp3

'Nivel foarte ridicat de longevitate (5)

Tehnologiile inovatoare MICHELIN EverGrip îmbină canelurile în formă de picătură de apă, cu adâncime maximă și o compoziție specială cu siliciu, pentru maximizarea siguranței și randamentului kilometric, pe întreaga durată de viață a anvelopei.[1][3] Aceasta este diferența în favoarea anvelopei de șosea MICHELIN CrossClimate +.

ccp4

MICHELIN CROSSCLIMATE+ Recenzii
Deții această anvelopă?
Scrie o evaluare

Această anvelopă este potrivită pentru vehicului meu?

26 dimensiuni disponibile pentru MICHELIN CrossClimate+

MICHELIN CROSSCLIMATE+ - 145/60 R13 66T

ETICHETARE UE ANVELOPE

Clasa pentru eficiența consumului de combustibil

D

Clasa de aderență pe suprafețe umede

C

Clasa de performanță pentru zgomotul exterior

68 dB

LATIME

145

SERIE

60

DIAMETRU

13

Indicele de sarcina

66

Indicele de viteza

T

PRET RECOMANDAT MICHELIN (CU TVA)

SPECIFICATII

3PMSF

REZULTEO - TERMENI ȘI CONDIȚII PREȚURI

* Prețurile dealerilor disponibile online și afișate de site-ul Rezulteo. 
**Date indisponibile pe site-ul Rezulteo.

PREȚ RECOMANDAT MICHELIN

 

Preturile recomandate de vanzare cu amanuntul sunt oferite doar cu titlu informativ. Pe acest site nu sunt prezentate oferte de vanzare a produselor la pretul recomandat. Toti dealerii au libertatea de a-si stabili propriul pret de revanzare cu amanuntul, independent de pretul recomandat.

MENȚIUNI LEGALE

 

(1) Nouă și rulată (anvelopă rulată înseamnă rulată pe mașină (tocită) până la adâncimea indicatorului de uzură a profilului, în conformitate cu regulamentul european ECE R30r03f privind indicatorul de uzură a profilului), anvelopa MICHELIN CROSSCLIMATE+ cu dimensiunea 205/55 R16 91H depășește cerințele regulamentului european R117 European privind aderența pe carosabil umed, atât pentru anvelopele de iarnă, cât și pentru cele normale.
(2) MICHELIN CrossClimate+ s-a clasat pe locul 2 la frânarea pe carosabil uscat, în testul comparativ realizat de AutoBild pentru dimensiunea 195/65 R15, publicat pe 27 septembrie 2019.
(3) MICHELIN CrossClimate+ obține calificativul „B” privind aderența pe carosabil umed, conform criteriilor de evaluare europene 
(4) MICHELIN CrossClimate+ este omologat pentru utilizarea pe zăpadă (cu marcaj 3PMSF). Pentru a beneficia de marcajul 3PMSF, anvelopele trebuie să garanteze un nivel minim de siguranță și agilitate pe zăpadă.
(5) MICHELIN CrossClimate+ a avut randamentul kilometric cel mai bun, în testul comparativ realizat de AutoBild pentru dimensiunea 195/65 R15, publicat pe 27 septembrie 2019.
(6) MICHELIN CrossClimate+ asigură un randament kilometric cu 17.011 km mai bun decât media concurenților, în testul comparativ realizat de AutoBild pentru dimensiunea 195/65 R15, publicat pe 27 septembrie 2018 și o distanță medie anuală de 13.194 km/an (în km/vehicul), respectiv 1.099 km/lună. Studiul Insee din 2017 pentru Franța (https://www.insee.fr/fr/statistique
(7) Opinia clienților (594) despre anvelopa MICHELIN CrossClimate+, publicată pe 19/09/2018 pe toate site-urile Michelin din Europa (informații centralizate și cumulate pe site-ul: www.michelin.fr și omologate de bailiff).”
(8) Sursa = Panel Sell Out GFK Passenger Car All Season (all Tier) - Perioada: între 01/2018 și 12/2018

Folosiți un browser web care nu este acceptat
Folosiți un browser care nu este acceptat de acest site, ceea ce înseamnă că este posibil ca unele funcții să nu se comporte corespunzător. Astfel, este posibil să apară comportamente ciudate când navigați. Utilizați sau actualizați/instalați unul din următoarele browsere pentru beneficia pe deplin de acest site web