MICHELIN
CrossClimate Suv
 • 3PMSF

  3PMSF

 • Noroi și zăpadă

  Noroi și zăpadă

 • Orice tip de vreme

  Orice tip de vreme

 • Anvelope SUV - 4x4

MICHELIN CROSSCLIMATE SUV

 • Anvelope SUV - 4x4

 • 3PMSF

  3PMSF

 • Noroi și zăpadă

  Noroi și zăpadă

 • Orice tip de vreme

  Orice tip de vreme

Siguranță și durabilitate pentru SUV-uri indiferent de condițiile meteo.

Varianta SUV a celei mai vândute anvelope all-season din Europa[7], MICHELIN CrossClimate SUV a fost concepută pentru a oferi siguranță durabilă[5] și un randament kilometric sporit în toate condițiile meteo[4].

• Anvelopa all-season MICHELIN oferă o siguranță sporită pe șosea sau pe teren semi-accidentat indiferent de condițiile meteo
• Aderență excelentă pe carosabil umed și uscat[1][2]
• Omologată pentru deplasare pe timp de iarnă, oferind siguranță și tracțiune în condiții de zăpadă (3PMSF)[3]
•  Longevitate sporită a anvelopei [4] și performanță de lungă durată[5]
• Flancuri ranforsate[6] pentru mobilitate pe teren semi-accidentat

Se potrivește vehiculului tău

BENEFICII

Performanță excelentă de frânare pe carosabil uscat și umed, pentru un condus sigur și fiabil pe tot parcursul anului[1][2].

Blocurile benzii de rulare rigide și cu margini teșite, special concepute, optimizează aderența și performanța de frânare pe carosabil uscat.[1]. Iar compoziția inovatoare ce maximizează aderența asigură o flexibilitate și tracțiune sporite pe carosabil umed, indiferent de vreme[2]. Dumneavoastră și pasagerii dumneavoastră vă puteți bucura de o experiență de condus sigură și confortabilă pe șosea și pe drumurile semi-accidentate de țară.

benfit 1

Omologată pentru tracțiune în condiții de zăpadă (3PMSF)[3].

Profilul benzii de rulare în formă de V și lamele 3-D autoblocante ale anvelopei specifice MICHELIN asigură un nivel maxim de tracțiune și frânare în condiții de zăpadă pe toată durata de viață a anvelopei[5], pentru o experiență de condus fiabilă pe timpul iernii, atât pe drumuri montane, cât și pe autostradă sau pe teren semi-accidentat. Omologată pentru condusul pe zăpadă (3PMSF)[3].

cc suv benfit 2

Performanță excelentă cu un grad ridicat de siguranță pe întreaga durată de viață a anvelopei[4][5].

Profilul benzii de rulare extrem de rigid, specific MICHELIN, și compoziția specială cu siliciu extind durata de rulare a anvelopei. Tehnologiile inovatoare EverGrip specifice MICHELIN combină canelurile în formă de picătură de apă cu lamele de adâncime maximă pentru o siguranță optimă pe toată durata de viață a anvelopei[5]. Simțiți diferența cu anvelopa all-season MICHELIN CrossClimate SUV pe șosea și pe teren semi-accidentat.

cc suv benfit 3

Bucurați-vă de mobilitate, pe toate șoselele și drumurile cu teren semi-accidentat.

O anvelopă SUV all-season cu o arhitectură unică, ce combină o zonă rigidă pe flancurile ranforsate cu carcasa dublă[6] pentru a asigura mobilitate pe teren semi-accidentat.

cc suv new 2

MICHELIN CROSSCLIMATE SUV Recenzii
Deții această anvelopă?
Scrie o evaluare

Această anvelopă este potrivită pentru vehicului meu?

10 dimensiuni disponibile pentru MICHELIN CrossClimate Suv

MICHELIN CrossClimate Suv 215/70R16 100H

672,00 RON
Pret recomandat MICHELIN

ETICHETARE UE ANVELOPE

Clasa pentru eficiența consumului de combustibil

C

Clasa de aderență pe suprafețe umede

B

Clasa de performanță pentru zgomotul exterior

69 dB

LATIME

215

SERIE

70

DIAMETRU

16

Indicele de sarcina

100

Indicele de viteza

H

PRET RECOMANDAT MICHELIN (CU TVA)

672,00 RON

SPECIFICATII

3PMSF

MICHELIN CrossClimate Suv 235/60R16 104V XL

686,00 RON
Pret recomandat MICHELIN

ETICHETARE UE ANVELOPE

Clasa pentru eficiența consumului de combustibil

C

Clasa de aderență pe suprafețe umede

B

Clasa de performanță pentru zgomotul exterior

69 dB

LATIME

235

SERIE

60

DIAMETRU

16

Indicele de sarcina

104

Indicele de viteza

V

PRET RECOMANDAT MICHELIN (CU TVA)

686,00 RON

SPECIFICATII

3PMSF

MENTIUNI LEGALE

(1) - performanță de frânare pe carosabil uscat - Teste conduse de TUV SUD Product Service în 2016 la cererea Michelin, pentru dimensiunea 235/60R18, comparând MICHELIN CrossClimate SUV cu MICHELIN Latitude Tour HP.

(2) - performanță de frânare pe carosabil umed - MICHELIN CrossClimate SUV se încadrează în clasa „A” pentru aderența pe carosabil umed în sistemul de etichetare european.

(3) - 3PMSF - MICHELIN CrossClimate SUV este omologată pentru utilizarea în condiții de zăpadă (cu marcajul 3PMSF). Pentru a beneficia de marcajul 3PMSF, anvelopele trebuie să garanteze un nivel minim de siguranță și agilitate pe zăpadă.

(4) - longevitate - Rezultatele unor teste conduse în 2016 de DEKRA TEST CENTER la cererea Michelin, pentru dimensiunea 235/60R18, comparând MICHELIN CrossClimate SUV cu MICHELIN Latitude Tour HP.

(5) - randament kilometric de lungă durată - Noi și rulate („rulate” înseamnă rulate pe un dispozitiv mecanic până la adâncimea Indicatorului de uzură al benzii de rulare conform regulamentului european privind indicatorul de uzură al benzii de rulare ECE R30r03f), pentru dimensiunea 275/45R20 110Y, MICHELIN CrossClimate SUV se află deasupra pragului de aderență pe carosabil umed al regulamentului european R117, pentru categoriile de anvelope în condiții de „Zăpadă” și „Normal”.

(6) - arhitectură ranforsată - Pe toate dimensiunile, cu excepția 215/55R18 99V, 215/65 R16 102V și 235/55 R17 103V.

(7) - MICHELIN CrossClimate+ cea mai vândută anvelopă all-season din Europa -Sursa = Panel Sell Out GFK Passenger Car All Season (all Tier) - Perioada: între 01/2018 și 12/2018.  Arii de acoperire: Franța, Germania, Marea Britanie, Italia, Spania.

PREȚ RECOMANDAT MICHELIN

 

Preturile recomandate de vanzare cu amanuntul sunt oferite doar cu titlu informativ. Pe acest site nu sunt prezentate oferte de vanzare a produselor la pretul recomandat. Toti dealerii au libertatea de a-si stabili propriul pret de revanzare cu amanuntul, independent de pretul recomandat.


Folosiți un browser web care nu este acceptat
Folosiți un browser care nu este acceptat de acest site, ceea ce înseamnă că este posibil ca unele funcții să nu se comporte corespunzător. Astfel, este posibil să apară comportamente ciudate când navigați. Utilizați sau actualizați/instalați unul din următoarele browsere pentru beneficia pe deplin de acest site web