header

CLASAMENT CELE MAI BUNE ANVELOPE DE IARNĂ

Sfaturi și recomandări anvelope pentru autoturisme, SUV-uri și utilitare

Anvelopele de iarnă sunt proiectate special pentru condusul în siguranță la temperaturi mai mici de 7 °C, indiferent dacă drumul este acoperit sau nu cu zăpadă.

Care sunt cele mai bune anvelope de iarnă pentru vehiculul dumneavoastră? ÎN acest articol MICHELIN prezintă cele mai bune anvelope de iarnă și, pentru fiecare dintre ele, opiniile testerilor independenți de anvelope, după testarea performanțelor anvelopelor în condiții de iarnă.

Eticheta 3PMSF vă ajută să recunoașteți o anvelopă de iarnă bună

Anvelopele marcate cu „3PMSF” (3 Peak Mountain Snow Flake) sunt singurele care garantează performanță reală pe timp de iarnă, fiind concepute special pentru zăpadă și îndeplinind toate cerințele printr-o testare obiectivă*.

Acest marcaj devine din ce în ce mai mult norma în Europa pentru identificarea unei anvelope de iarnă bune.
Simbolul 3PMSF este ușor de recunoscut: un fulg de zăpadă, înconjurat de 3 vârfuri de munte. Anvelopa de iarnă va avea întotdeauna marcajul M+S pe flanc, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Fiecare dintre anvelopele prezentate mai jos poartă marcajul 3PMSF.

* Test de eficiență la frânare în condiții de iarnă în conformitate cu metoda ETRTO (European Tyre and Rim Technical Organisation).

MICHELIN Alpin 6

MMICHELIN Alpin 6 este o anvelopă de iarnă de ultimă generație, concepută pentru siguranță în condiții de iarnă severă[1-2-3]. Cu ajutorul tehnologiilor MICHELIN „EverWinterGrip”, această anvelopă oferă frânare, accelerație și tracțiune la condusul pe zăpadă, de la primul până la ultimul kilometru. Beneficiază de o bună longevitate, pentru a putea conduce cu încredere zilnic la locul de muncă și în călătorii lungi pe timp de iarnă, indiferent de condiții. Indicatorul inovator de uzură MICHELIN oferă un mod simplu și convenabil de a anticipa înlocuirea anvelopei de iarnă - având grijă ca tu și pasagerii tăi să fiți în siguranță.

În 2023, MICHELIN Alpin 6 a fost evaluată ca „Bună” din partea ADAC (test comparativ pe 16 anvelope de iarnă dimensiunea 225/45R17; 16 anvelope de iarnă dimensiunea 205/60R16)

Performanță precisă și sigură în condiții limită pe carosabil uscat; proprietăți generale sigure pe carosabil umed; kilometraj estimat foarte mare; greutate redusă; consum redus de combustibil

MICHELIN Pilot Alpin 5

Pornește la drum cu autoturismul de înaltă performanță și păstrează controlul pe tot parcursul iernii cu anvelopa MICHELIN Pilot Alpin 5. Concepută pentru o precizie excelentă a direcției și un control excelent al frânării în condiții de iarnă[1][2][3].

În 2023, anvelopa MICHELIN Pilot Alpin 5 a fost câștigătoarea testelor comparative efectuate de:

  • AUTO BILD SPORTSCARS, pe 11 anvelope de iarnă dimensiunea 225/40 R18

Anvelopă de iarnă cu performanțe convingătoare pe gheață și zăpadă, manevrabilitate dinamică pe carosabil uscat și umed, răspuns direct al direcției, distanțe scurte de frânare pe uscat, zgomot silențios la rulare.

  • AUTO BILD, pe 54 de anvelope de iarnă dimensiunea 225/45 R18

Anvelopa câștigătoare a testului, cu performanțe de top pe gheață și zăpadă, manevrabilitate precisă pe carosabil umed și uscat, kilometraj bun

  • RECENZII ANVELOPE, pe 11 anvelope de iarnă dimensiunea 225/45 R18

Cea mai bună frânare și manevrabilitate pe carosabil uscat, extrem de bună pe carosabil umed, cea mai bună anvelopă pe zăpadă, cel mai înalt nivel de confort.

În 2022, anvelopa MICHELIN Pilot Alpin 5 a fost câștigătoarea testelor comparative efectuate de:

  • AUTO BILD ALLRAD, pe 10 anvelope de iarnă dimensiunea 245/45 R19
  • AUTO MOTOR UND SPORT, pe 8 anvelope de iarnă dimensiunea 245/45 R19

 

În 2021, anvelopa MICHELIN Pilot Alpin 5 a fost câștigătoarea testelor comparative efectuate de:

  • AUTO BILD SPORTSCARS, pe 12 anvelope de iarnă dimensiunile 225/45 R18 și 245/40 R18
  • SPORT AUTO, pe 6 anvelope de iarnă dimensiunea 255/40 R18
  • ANVELOPE, pe 9 anvelope de iarnă dimensiunea 225/40 R18

 

În 2020, anvelopa MICHELIN Pilot Alpin 5 a fost:

  • Anvelopa câștigătoare a testului și clasificat „Bună” în testele comparative efectuate de ADAC, pe 13 anvelope de iarnă dimensiunea 235/55 R17
  • Anvelopa câștigătoare a testului și clasificată „Eco-Master” în cadrul testelor comparative efectuate de AUTO BILD, pe 51 de anvelope de iarnă dimensiunea 245/45 R18.

MICHELIN Pilot Alpin 5 SUV

Oferind un grad înalt de performanță, siguranță și control în toate condițiile de condus pe timp de iarnă, anvelopa de iarnă MICHELIN Pilot Alpin 5 SUV a fost concepută pentru a satisface cerințele robuste ale unui SUV[1-2].

În 2023, anvelopa MICHELIN Pilot Alpin 5 SUV a fost câștigătoarea testului comparativ realizat de Auto Bild Allrad și a fost evaluată „Exemplară” (test comparativ pe 10 anvelope de iarnă dimensiunea 225/60R18).

Anvelopă specializată pentru zăpadă, cu calități excelente de manevrabilitate în toate condițiile meteo, direcție precisă cu feedback bun, confort la rulare - plăcut și liniștit

MICHELIN Pilot Alpin 5 SUV este, de asemenea, cotată „Foarte recomandată” de către TYRE REVIEWS (test comparativ pe 9 anvelope de iarnă dimensiunea 235/60R18) și „Foarte bună” de către AMS (Auto Motor Sport) (test comparativ pe 7 anvelope de iarnă dimensiunea 255/40R20).

34963888 m

Discover our winter tyres range

See other related articles

Folosiți un browser web care nu este acceptat
Folosiți un browser care nu este acceptat de acest site, ceea ce înseamnă că este posibil ca unele funcții să nu se comporte corespunzător. Astfel, este posibil să apară comportamente ciudate când navigați. Utilizați sau actualizați/instalați unul din următoarele browsere pentru beneficia pe deplin de acest site web