Auto Fundal tyre max Sugestii și sfaturi

Cum sunt măsurate și clasificate anvelopele 4x4 / off-road?

Anvelopele 4x4 / off-road trebuie să respecte aceleași standarde ca ale anvelopelor normale.

Sfaturi și recomandări anvelope pentru autoturisme, SUV-uri și utilitare
Auto Edito 4x4 tread in page max Sugestii și sfaturi

Prin urmare, profilul benzii de rulare nu poate scădea sub 1,6 mm, în caz contrar anvelopele nu mai pot fi utilizate în mod legal. Dar cum calculați diametrul anvelopei pentru a vă asigura că este alegerea potrivită pentru SUV-ul dumneavoastră?

Înțelegerea diametrului de rulare a unei anvelope este relativ simplă. Mai întâi, pentru a obține flancul, calculați pur și simplu 75% din lățime. Obțineți, astfel, distanța de la jantă la șosea. Pentru a afla diametrul complet al anvelopei, includeți dimensiunea jantei. Pentru a face operațiunea și mai ușoară, este suficient să utilizați Calculatorul nostru de anvelope Michelin pentru a obține rapid recomandări cu privire la cele mai bune anvelope pentru autovehiculul dumneavoastră și, în acest caz, despre dimensiunea corectă pentru SUV-ul dumneavoastră.

Ca design, veți avea de ales din trei variante:

Highway Terrain: Această anvelopă este proiectată, în general, pentru utilizare 90% pe șosea și 10% pe teren accidentat. Ați putea crede că acestea sunt cele mai populare, dar, de fapt, reprezintă opțiunea a doua cea mai populară, după anvelopa 4x4. Au un design cu profil închis și flanc compactat, care minimizează zgomotul pe șosea și oferă cea mai bună tracțiune pe bitum.

All-Terrain: După cum am menționat mai sus, această anvelopă este cea mai populară alegere dintre anvelopele 4x4. Este proiectată, în general, 60% pentru șosea și 40% pentru teren accidentat. Este o anvelopă relativ dură, cu modele agresive de profil și umeri rotunjiți.

Mud Terrain: După cum vă așteptați, această anvelopă se potrivește cel mai bine autovehiculelor forțelor speciale, ale companiilor de apă și electricitate, ale fermierilor și cele de service, deoarece este utilizată în general 85% din timp pe teren accidentat. Deși aceste anvelope sunt perfecte pentru cel mai accidentat teren, deoarece se înfig în acesta și vă ajută să vă propulsați mai departe, ele sunt însoțite de o creștere de combustibil și, implicit, de costuri.

Folosiți un browser web care nu este acceptat
Folosiți un browser care nu este acceptat de acest site, ceea ce înseamnă că este posibil ca unele funcții să nu se comporte corespunzător. Astfel, este posibil să apară comportamente ciudate când navigați. Utilizați sau actualizați/instalați unul din următoarele browsere pentru beneficia pe deplin de acest site web