Auto Fundal legal tyre full Sugestii și sfaturi

Când trebuie înlocuite anvelopele de SUV

Schimbarea anvelopelor SUV-ului dumneavoastră diferă în funcție de modul în care le utilizați și de diverse alte câteva circumstanțe.

Sfaturi și recomandări anvelope pentru autoturisme, SUV-uri și utilitare
Auto Edito what suv tyres small Sugestii și sfaturi

Pentru mai multe informații despre variabilele date de șofat și de impactul acestora asupra duratei de viață a anvelopei, consultați secțiunea Câți kilometri mă pot aștepta să parcurg cu o anvelopă SUV?. Dacă ați utilizat anvelopele mai mult de 5 ani, este esențial să le verificați temeinic la o firmă specializată cel puțin o dată pe an. În mod similar, dacă anvelopele sunt vechi de 10 ani, vă recomandăm categoric să cumpărați altele noi. În ciuda faptului că ar putea părea în stare bună de utilizare pentru o persoană neavizată, din motive de precauție este esențial să le înlocuiți.

Există, totuși, mai multe moduri de a menține profilul anvelopei dumneavoastră. Aici sunt incluse următoarele:

  • Evitarea accelerării și frânării bruște
  • Evitarea virajelor dificile
  • Evitarea contactului forțat și abraziv cu bordurile trotuarelor
  • Verificarea valorilor de sarcină / viteză ale anvelopelor, pentru a vă asigura că le utilizați la capacitățile relevante

Atunci când profilul anvelopei ajunge la 1,6 mm, s-a atins limita legală și anvelopele trebuie înlocuite imediat, pentru siguranța șofatului dumneavoastră, dar și pentru a evita să plătiți amenzi consistente în cazul în care vă oprește poliția. Pentru performanță făcută să dureze, anvelopele dumneavoastră Michelin vor fi sigure până la limita legală.

Auto Edito are suvs expensive small max Sugestii și sfaturi

Ce înseamnă SUV?

Știm cu toții ce este, dar știți ce înseamnă SUV? Din fericire, aici în cadrul Michelin, știm cu toții despre ce este vorba și ne bucurăm să putem ajuta!

Folosiți un browser web care nu este acceptat
Folosiți un browser care nu este acceptat de acest site, ceea ce înseamnă că este posibil ca unele funcții să nu se comporte corespunzător. Astfel, este posibil să apară comportamente ciudate când navigați. Utilizați sau actualizați/instalați unul din următoarele browsere pentru beneficia pe deplin de acest site web