Auto Fundal what car say max Sugestii și sfaturi

Ce spune despre dumneavoastră mașina pe care o conduceți?

De la jacheta pe care o purtați și până la muzica pe care o ascultați, toate alegerile vă reflectă personalitatea.

Sfaturi și recomandări anvelope pentru autoturisme, SUV-uri și utilitare

Totuși, v-ați gândit vreodată că roțile pe care le alegeți pentru a vă deplasa în viața de zi cu zi pot transmite foarte multe lucruri despre dumneavoastră?

În 2019 se poate face cu greu diferența între oameni doar pe baza mașinii pe care o conduc: vedem adesea multimilionari călătorind în rable ce nu și-ar găsi locul în showroomul lui Aubrey Boyce, pur și simplu pentru a nu se afla cine sunt cu adevărat. În același timp, cei cu venituri mult mai modeste pot apela la diversele oferte de finanțare care să-i ajute să iasă din showroom cu o mașină nou-nouță.

În acest material abordăm subiectul alegerii mașinii și cum aceasta este legată de alte preferințe din viața dumneavoastră. Am apelat la un sondaj online pentru a examina ce semnificații pot avea pentru dumneavoastră culoarea, dimensiunea, și, desigur, producătorul. 

Auto Edito suv 1 max Sugestii și sfaturi

SUV

Crescând ca popularitate în ultimele două decenii datorită versatilității sale incontestabile, SUV-ul (sports utility vehicle) are conotațiile unui mix între siguranță și robustețe; totuși, reflectă oare cu adevărat această preferință un caracter precaut din partea dumneavoastră?

Vârstă: Peste 40
Hobby-uri: Biliard
Animale de companie: Alsacian, labrador
În weekenduri: Drumeție
Activitate: Expert financiar bugete și costuri
Ascultă: The Killers
Film: Bridge Over the River Kwai
Auto Edito saloon suv max Sugestii și sfaturi

Sedan

Existențial directorială, mașina stil sedan este aerodinamică și stilată, promovând o imagine profesională excepțională. Piața de sedanuri din anii recenți a fost dominată de popularitatea mașinilor similare lui Audi A4, extrem de populare datorită confortului și clasei oferite.

Vârstă: 25-39
Hobby-uri: Antrenament la sală
Animale de companie: Nu are
În weekenduri: Socializare
Activitate: Designer grafic
Ascultă: Eric Prydz, Peggy Gou
Film: Die Hard
Auto Edito fiesta max Sugestii și sfaturi

Hatchback

Atunci când cineva menționează termenul hatchback, trebuie să admitem cu toții o anumită formă de vinovăție față de mințile noastre care se întorc la imaginea unui tânăr „boy racer” de 17 ani care poartă un chipiu, alături de imaginea unei țevi de eșapament. În realitate, aceste presupuneri preconcepute sunt departe de adevăr. Ford Fiesta, Peugeot 206 și Volkswagen Polo, trei dintre cele mai populare modele hatchback din lume de la începutul mileniului.

Vârstă: 18-24
Hobby-uri: Love Island
Animale de companie: Schnauzer pitic
În weekenduri: Cafea Flat White
Activitate: Student la zi
Ascultă: Sam Fender, Lewis Capaldi
Film: Bridesmaids, Silver Linings Playbook
Auto Edito porsche max Sugestii și sfaturi

Mașina sport

Probabil mașina cea mai plăcută pentru șofat, în special dacă te consideri un împătimit al mașinilor; trăsăturile de personalitate ale unei persoane care conduce o mașină sport sunt evidențiate destul de simplu. Porsche 911 este considerată de către mulți ca una dintre culmile automobilistice ale acestei clase, iar statisticile sugerează că șoferii sunt, predominant, bărbații căsătoriți. Și nu trebuie să ne surprindă că hobby-urile lor favorite includ șofatul - de ce n-ar fi așa dacă ți-ai parcat un Porsche în garaj?

Vârstă: Peste 50
Hobby-uri: Rugby
Animale de companie: Pisică
În weekenduri: Plimbări cu motocicleta
Activitate: Inginer petrolist / pensionar
Ascultă: Muse, Rolling Stones
Film: Shawshank Redemption
Auto Edito estate max Sugestii și sfaturi

Break

E de înțeles dacă ai presupus automat că șoferul standard al unei mașini break, cum ar fi Skoda Octavia, este un bărbat între două vârste - de fapt, în mare măsură ai avut dreptate. Similar în mare măsură cu SUV-ul, care oferă șoferilor un spațiu copios pentru bagaje, autovehiculul break, mai ales cel echipat cu bare de portbagaj, înlesnește transportul echipamentelor pentru practicarea ciclismului, golfului, a drumețiilor și multe altele.

Vârstă: Peste 40
Hobby-uri: Mountain biking
Animale de companie: Collie
În weekenduri: Relaxare
Activitate: Ofițer de poliție
Ascultă: Foo Fighters, Snowpatrol
Film: TED

Sub aspectul culorilor, nuanța în care cineva decide să-și vopsească mașina transmite informații mai semnificative despre personalitatea acelei persoane decât s-ar putea crede. Roșul, culoarea care atrage taurul din arenă, sugerează că persoana este impulsivă, extrem de ambițioasă și că, adesea, va fi sufletul petrecerii. De cealaltă parte a spectrului, albastrul sugerează liniștea, stabilitatea și înțelepciunea. În aceeași măsură, nuanțele calme, cum ar fi griul, aparțin oarecum celor introvertiți și nu sunt afectate, realmente, de magnetismul estetic sugerat de mașina respectivă.

Indiferent ce mașină conduceți și indiferent ce spune ea despre dumneavoastră ca persoană, pentru a merge pe drumul cel bun și pentru a șofa cu aderență optimă aveți nevoie de un set de anvelope de calitate, de o performanță făcută să reziste. În cadrul Michelin, furnizăm compuși de cauciuc potriviți pentru orice condiții meteo și orice performanță necesară fiecărui tip de autovehicul.
Auto Edito discover max Sugestii și sfaturi

Descoperiți SUV-urile

Am conceput un ghid ușor de parcurs, care conține tot ceea ce trebuie să știți despre anvelopele SUV.

Folosiți un browser web care nu este acceptat
Folosiți un browser care nu este acceptat de acest site, ceea ce înseamnă că este posibil ca unele funcții să nu se comporte corespunzător. Astfel, este posibil să apară comportamente ciudate când navigați. Utilizați sau actualizați/instalați unul din următoarele browsere pentru beneficia pe deplin de acest site web