ck0mr2pm402i00jpjk16kd80t pressure max

Ce valoare trebuie să aibă presiunea unei anvelope de SUV?

O presiune corectă în anvelope este esențială pentru eficiența, siguranța și alți diverși factori care afectează condusul.

Sfaturi și recomandări anvelope pentru autoturisme, SUV-uri și utilitare

Cum verificați presiunea în anvelopele SUV-ului dumneavoastră?

  • Începeți prin a introduce manometrul în tija ventilului anvelopei
  • Indicatorul va ieși în afară și va afișa un număr care indică presiunea internă, ca valoare în psi.
  • În această etapă veți auzi un șuierat. Este aerul care iese din anvelopă. Această foarte scurtă verificare nu va avea un efect considerabil asupra presiunii anvelopei, dar doar dacă nu țineți apăsat manometrul prea mult timp.
  • Confruntați valoarea psi măsurată cu cea recomandă.*
  • Dacă numărul afișat este mai mare decât cel recomandat, eliberați puțin aer. În caz contrar, dacă numărul este mai mic, introduceți aer pentru a crește presiunea la valoarea psi optimă.

*Presiunea recomandată este indicată în diverse locuri: în manualul de utilizare al autovehiculului, pe un autocolant de pe portiera șoferului, pe un autocolant de pe portiera pasagerului sau pe clapeta rezervorului de combustibil. Totuși, nu utilizați numărul ștanțat pe flancul anvelopei deoarece el nu este semnificativ pentru presiunea necesară.

În ultimă instanță, presiunea în anvelope potrivită pentru mașina dumneavoastră va depinde de producătorul dumneavoastră. Pentru asistență, consultați ghidul nostru extins, care include o serie întreagă de fabricanți și de presiuni în anvelope recomandate. Există diverși factori și condiții ce pot afecta presiunea în anvelopele dumneavoastră. Într-o zi fierbinte de vară, chiar dacă mașina este parcată, valoarea psi poate crește cu zece unități. De asemenea, în cazul în care conduceți un SUV având șapte pasageri, valoarea psi va trebui, categoric, modificată. Pentru orice întrebări, fie consultați manualul primit de la producător, fie contactați-l pe distribuitorul dumneavoastră local Michelin care va fi mai mult decât fericit să vă răspundă la întrebări.

Auto Edito are suvs expensive small max Sugestii și sfaturi

Ce înseamnă SUV?

Știm cu toții ce este, dar știți ce înseamnă SUV? Din fericire, aici în cadrul Michelin, știm cu toții despre ce este vorba și ne bucurăm să putem ajuta!

Folosiți un browser web care nu este acceptat
Folosiți un browser care nu este acceptat de acest site, ceea ce înseamnă că este posibil ca unele funcții să nu se comporte corespunzător. Astfel, este posibil să apară comportamente ciudate când navigați. Utilizați sau actualizați/instalați unul din următoarele browsere pentru beneficia pe deplin de acest site web