Auto Fundal are all suvs safe max Sugestii și sfaturi

SUV-urile sunt mai sigure decât mașinile?

Conform unui studiu realizat de Insurance Institute for Highway Safety (IIHS), 20 de SUV-uri au primit calificativul „Top Safety Pick” în 2019.

Sfaturi și recomandări anvelope pentru autoturisme, SUV-uri și utilitare
Auto Edito are all suvs safe in page max Sugestii și sfaturi

Hyundai a avut pe listă patru SUV-uri, alături, printre altele, de BMW X2. Pentru a primi distincția a fost testată funcționarea excepțională a mașinilor în cadrul unor diverse teste de impact care au urmărit fața, spatele, plafonul și tetierele modelelor.

Au existat și multe alte rapoarte care au evaluat SUV-urile ca fiind considerabil mai sigure decât hatchbackurile sau sedanurile. Motivul este dimensiunea solidă a cadrului exterior al unui SUV. Aceste aspecte au făcut ca SUV-urile să devină o alegere populară pentru familii, mașinile similare lui Audi Q5 și BMW X3 fiind în capul listei. SUV-urile sunt preferate unui sedan datorită poziției lor mai ridicate de șofat, lucru care se dovedește a fi mai sigur. De asemenea, datorită poziției sale ridicate și ranforsării SUV-ului, acesta poate gestiona un impact mult mai mare. De fapt, cercetările au relevat faptul că șoferul sau pasagerii unui SUV au o probabilitate cu cel puțin 50% mai mare să supraviețuiască unui impact fără să sufere răni grave decât cei ai unui sedan.

Deși aceasta ar putea fi situația, este important să alegem un autovehicul care are echipamente de siguranță de ultimă generație: frâne cu sistem anti-blocare, airbaguri cortină și sistem de control al stabilității. Deși legislația nu lasă loc de discuții în ceea ce privește stabilitatea și ABS-ul, asigurați-vă că ați verificat complet evaluările de siguranță ale unui autovehicul înainte de a-l achiziționa.

Folosiți un browser web care nu este acceptat
Folosiți un browser care nu este acceptat de acest site, ceea ce înseamnă că este posibil ca unele funcții să nu se comporte corespunzător. Astfel, este posibil să apară comportamente ciudate când navigați. Utilizați sau actualizați/instalați unul din următoarele browsere pentru beneficia pe deplin de acest site web