Auto Edito suv good in snow max Sugestii și sfaturi

Sunt SUV-urile potrivite pentru deplasarea pe zăpadă?

SUV-urile sunt proiectate într-un mod care pune accent special pe înălțime și așezarea pe carosabil.

Sfaturi și recomandări anvelope pentru autoturisme, SUV-uri și utilitare
Auto Edito suv good in snow in Sugestii și sfaturi

Autovehiculul a fost proiectat să gestioneze condiții dificile de alunecare, iar tehnologia acestora și atributele tracțiunii integrale nu fac altceva decât să susțină acest aspect. Cele mai multe SUV-uri cu tehnologie inteligentă permit șoferilor să selecteze modurile de șofat, inclusiv cuplarea puterii către puntea față. Pentru performanță optimă în condiții de zăpadă, Jeep Grand Cherokee poate aborda cu ușurință șoselele afectate de vreme, transportând cu ușurință cinci adulți și bagaje. 

În cazul anvelopelor pentru SUV-ul dumneavoastră, puteți opta pentru cele de vară, de iarnă sau cele all-season. Performanța mașinii dumneavoastră poate varia în foarte mare măsură în funcție de anvelopa aleasă în anotimpul respectiv. De exemplu, în cazul unui SUV compact cum este Audi RS Q2, anvelopa optimă pe timp de vară poate fi Pilot Sport 4 sau 4S. Pe timp de iarnă puteți beneficia de trecerea la anvelopele Pilot Alpin 5. Pentru opțiunile de anvelope all-season, opțiunea Switch Summer/Winter este potrivită pentru această mașină, iar alte modele cum ar fi Nissan Qashqai și Skoda Kodiaq pot fi conduse cu CrossClimate+ în orice anotimp.

Folosiți un browser web care nu este acceptat
Folosiți un browser care nu este acceptat de acest site, ceea ce înseamnă că este posibil ca unele funcții să nu se comporte corespunzător. Astfel, este posibil să apară comportamente ciudate când navigați. Utilizați sau actualizați/instalați unul din următoarele browsere pentru beneficia pe deplin de acest site web