Auto Fundal what does suv stand for 1 max Sugestii și sfaturi

Asigurarea SUV-urilor este mai scumpă?

Deși este frecventă ideea preconcepută că asigurarea SUV-urilor ar putea fi mai scumpă decât cea a sedanurilor, acest lucru depinde într-o foarte mare măsură de patru factori principali: costul reparațiilor, daunele potențiale, istoricul de siguranță al autovehiculului și probabilitatea de a fi furat.

Sfaturi și recomandări anvelope pentru autoturisme, SUV-uri și utilitare
Auto Edito are suvs expensive in page max Sugestii și sfaturi

Primele de asigurare ar putea fi reduse semnificativ datorită tehnologiilor care previn accidentele, inclusiv sistemele de avertizare la părăsirea benzii de rulare și de detecție a semnelor de circulație.

Fiecare mașină se poate încadra într-o categorie de asigurare de la unu (cea mai ieftină) la 50 (cea mai scumpă). Acest sistem de Evaluare pe grupe, administrat de Thatcham Research, este aplicat fiecărei mașini noi, exemplele de SUV-uri incluzând:

Categorie

Exemplu de model

Grupă de asigurare

SUV compact

Renault Captur Dynamique In

37149.00011574074

Mini SUV

Audi Q2

Până la 17

SUV crossover de lux, de dimensiuni medii

Porsche Cayenne

45

SUV de mari dimensiuni

Toyota Land Cruiser

27

Folosiți un browser web care nu este acceptat
Folosiți un browser care nu este acceptat de acest site, ceea ce înseamnă că este posibil ca unele funcții să nu se comporte corespunzător. Astfel, este posibil să apară comportamente ciudate când navigați. Utilizați sau actualizați/instalați unul din următoarele browsere pentru beneficia pe deplin de acest site web